Houston: Sweeting-Gabashvili

<<

Kuba8

Příspěvek čtv 07. dub 2011 20:33:12

Houston: Sweeting-Gabashvili

V krátkém časové sledu, další analýza proti Rusovi Gabashvilimu, nemůžu si pomoci, prostě musím. Bude proti němu hrát zatím skvělý Ryan Sweeting.

08.04 19:00

Obrázek Ryan Sweeting Obrázek vs. Obrázek Teimuraz Gabashvili Obrázek

Američan Ryan Sweeting kterému je teprve 23 let se nachází v žebříčku na 93. místě čímž určitě poskočil vpřed, jeho o dva roky starší soupeř z Ruska je na žebříčku v kolonce 77.

Obrázek

Američan měl opravdu dobré výsledky postupem času v Americe na tvrdém povrchu V Delray Beach ve čtvrtfinále když porazil Querreyho, Andreeva a padl s Nishikorim. Pak v Indian Wells taky ukázal kvalitu a porazil Granollerse a Monaco, bohužel pro něj skončil na raketě světové jedničky Rafu Nadala. V Miami prošel kvaldou, ale prohrál s Mallissem. Můj Americký favorit zaznamenal minulý rok na antuce 11 výher a 4 prohry. Tento rok začal antukovou sezónu na antuce v Houstonu, kde to vyhovuje hardařům, povrch je tam rychlý a dost to připominá tvrdý povrch, na tom dost těží hráči co mají kvalitní servis a mají radši ten tvrdý povrch. Sweeting rozmetl v prvním kole Smyczeka 6-2 6-2. Ve druhém kole ho čekal další Amík, tentokrát obhájce titulu Sam Querrey to se rozhodně nečekalo, ale Sweeting sice obdržel 13 es, ale dokázal zvítězit 3-6 7-6 6-3, zde svoji kvalitu bezesporu ukázal.

O Rusovi Teimurazi Gabashvilim jsem psal už jednou, nepřijde mi poslední dobou jako kvalitní hráč, na antuce taky ne. Bohužel včera dokázal porazit Dimitrova, podle ohlasů a i vlastního posouzení to byl otřesný zápas, opravdu prostě trapné výkony, jak na servise (Gabashvili se nechal brejknout 4x a Dimitrov dokonce 5x) tak opravdu jsem nepochopil co hlavně Dimitrov předváděl špatný výkon velice špatný, Gabashvili tudíž dokázal zvítězit. Nakupil 10 dvojchyb za to utkání.

Gaba mě nepřesvědčil ani v jednom utkání, řekl bych že je to spíše chyba a blbost Dimitrova že nechal Gabu vyhrát (to samozřejmě nemyslím že by to bylo záměrně), kdyby hrál jak umí tak s ním zatočí, to se ovšem nestalo. Teď proti němu stojí kvalitní Sweeting a doma bude chtít dojít daleko když už porazil i Querreyho, věřím že to Sweeting zvládne předpoklady k tomu má.

Můj tip:

Sweeting-Gabashvili
1
1.7 Obrázek
Moje statistiky analýz od 1.8. 2012

OK: 3

KO: 2

Moje tenisové tipy za všechny období:

OK- 78
KO- 28
<<

Kuba8

Příspěvek čtv 07. dub 2011 22:14:35

Re: Houston: Sweeting-Gabashvili

K tipu přispívá to, že Gabashvili je nahlášen na kvalifikaci na Monte Carlo. Kvalda začíná v sobotu pokud se nepletu(nebo v neděli?), i tak Gaba je teď v USA a neřekl bych že má na to aby rozjetého Sweetinga porazil, včera utrpěl výhru od Dimitrova a já doufám že bude spěchat do Evropy na kvaldu. GL %%-

OK- 78
KO- 28
<<

Cradle

Příspěvek pát 08. dub 2011 12:50:50

Mno na tento zápas jsem si už včera vsadil na Gabashviliho, ale co tady čtu tak se toho trochu začínám děsit, pokud Gabashvili bude preferovat Monte Carlo kvaldu..což si ale úplně nemyslím, protože tady už může za postup do dalšího kola mít celkem slušné prize money..pričemž v Monte Carlu nemá nic jisté (kdoví koho může dostat v kvaldě). Ja věřím, že se zkoncentruje a ukáže aspoň něco z toho, co předváděl minulý rok na French Open, ale i jinde. Ten agresívní tenis se slušným servisem..Sweeting na antuce mě zatím hodně překvapil no..ale už to mám vsazené tak se s tím nedá nic dělat:)
<<

Vari

Příspěvek pát 08. dub 2011 15:39:35

Sweeting je teď dost dobře rozjetej a souhlasim s tipem, ale i tak to bude těžkej zápas
<<

Mysak

Příspěvek sob 09. dub 2011 6:42:44

Tip OK,skvělý tip Dík svezl jsem se,výsledek 3:6,6:3,6:1
;)
<<

Kuba8

Příspěvek sob 09. dub 2011 9:39:54

Není zač ted to zase chodí dobře po čase :)

OK- 78
KO- 28

Zpět na Tenis