M.Kližan-M.Granollers
Podnik: Sao Paolo , antuka , hala
M.Kližan - M.Granollers
M.Kližan - Slovensko , 97 ranking , 24 rokov , 188 cm a k tomu 75 kg - slovenský hráč ktorý ma potenciál , avšak ako je zvykom u našich športovcov - musia sa plne koncentrovať na kariéru a to sa v prípade Martin Kližan zas dvakrát tak nedarí - občas ťahá dobrú šnúru výsledkov- aj herne je vidieť že chce aby následne prehral s nejakým slabším playerom - Coppejeans 1:2 alebo po horrore odvysielanom na RTVS kďe po tuhom boji vyhral nad Andis Juska - 500 . hráč , použijem Alphadogove slovo - viacmenej už amatér - ktorý si zarába ako tréner . Martin sa charakterizuje ako perspektívny hráč s dobrou technikou , solídnym servisom a bojovnosťou .
V Rio de Janeiro postúpil až do druhého kola cez Q - Hocevar 2:1 , Alund 2:0 (2.25 na výhru našej dvojky) , Garcia-Lopez 2:1 (2.25-2.00 ) - tu som hral Garciu - videl som value . V 2 . kole skrečol . - 8/10
Včera si poľahky poradil s domácim borcom Cleraz 2:0 a priniesol mi nejaké dollars . Hra bola priemerná 5/10 ale domáci bol v nejakom šoku .
M.Granollers - Spain , 36 . , 27 years , 190 cm a 77 kg - čo povedať k borcovi ktorý sa stabilne drží v užšej špičke v Dvojhrách - kde ho drží prakticky len hra na antuke , na tvrd.povrch je jalový - paradoxne keď som podal proti nemu že prehrá s Dimitrov 2:0 za 1.60 - záhadne vyhral on 2:0

Sezónu ma aktuálne zlú - na AO vypadol podľa očakávaní s Marin Cilic , na antukovej časti sezóny - prehry Giraldo , Andujar , Souza - jediná výhra nad Bedene A. - actual season - 2.5/10
Zhrnutie : V kurzoch vidím value na výhru Španiela . Fair mam okolo 1.5 . Kurzy sú postavené preto tak - kvôli výsledkom Marcela . Verím že si uvedomuje danú situáciu a vie že nemôže si dovoliť strácať dôležité body a so solídne hrajúcim Maťom si poradí .
Tip: M.Granollers to win
Kurz : 1.77 marathonbet
Dôvera : 3/10
GL borci , uvítal by som aj nejaké Vaše názory , Ďakujem .