Nezlobte se na mě, ale snažím se vrátit do formy, takže to co tu teď budu obhajovat, bude trochu nesmyslné a tak to potom neberte v potaz. Jak již víme, Petr si vybírá utkání podobného rázu, jako je třeba toto a nutno podotknout, že v tom má úspěchy a nebál bych se tvrdit, že s těmito tipy je profitující. Já při sázení zase přemýšlím krapet jinak a těmto utkáním se snažím velikým obloukem vyhnout, protože patří mezi velice vyrovnaná a v podstatě můžou skončit jakkoliv.
Já bych v tomto utkání vítěze zřejmě nehrál a kdybych musel, tak zkusím jen tak ze srandy kříž. A proč? Na jedné straně Straubing, který výkonnostně stoupá a je to znát i na jeho posledních výsledcích, na druhé straně Augsburg, který hraje na vlastním ledě. Oba celky mají velice podobnou herní formu i herní projev a to mě vede k domněnce, že v tomto utkání bude velice tuhý boj o nějaký ten bodík, protože oba týmy ho potřebují. Augsburg má oproti Straubingu o 2 zápasy méně a kdyby v nich byl 100%, mohl by se právě před Strabing dostat i v tabulce. Augsburg má před domácím publikem aktivní skóre 76:67, kdežto Straubing ho má naopak pasivní a to 67:75. V loňské sezóně vyhrál Augsburg všechny 4 vzájemné zápasy, letos se odehrály již 3 zápasy (1 výhra Straubingu, 1 plichta a 1 výhra Augsburgu). Jedno utkání odehrál Augsburg doma a v tomto utkání vyhrál Sittard až po prodloužení 3:4. Nedokázal bych vůbec odhadnout vítěze tohoto utkání a jak říkám, spíše bych volil plichtu a prodlužování, protože oba celky prostě musí bodovat. A tomu si myslím, že by mohl odpovídat i taktický boj a mohl by se tak zrodit under 5,5 branek. Nekoukal jsem do nabídky, takže netuším kolik je na to kurs, tak se když tak nesmějte