Augsburg - Straubing

<<

Petr Jeník

Příspěvek pát 18. úno 2011 7:47:50

Augsburg - Straubing

Obrázek Augsburg - Straubing Obrázek

Obrázek Pátek 18.2. - 20:20 hod.

Straubing je momentálně na 9. místě tabulky. Tam ale rozhodně podle mého názoru nepatří. Spíše by tomuto týmu slušelo umístění někde v horní polovině tabulky, kam teď také celkem rychle směřuje.
Na chvost tabulky se dostal Straubing díky velmi špatnému období, kdy během šesti odehraných zápasů v řadě nezískali ani jediný bod, což ve vyrovnané tabulce znamenalo pád až na sestupová místa.
Před třemi zápasy vyměnil tým ze Straubingu trenéra a od té doby jen vzkvétá a jak jsem již psal, momentálně místo na sestup, může myslet i na Play Off a to dokonce i na přímou postupovou šestou pozici, na kterou mu schází pouhých 5 bodů.

Jejich dnešní soupeř, tým z Augsburgu je na tom velmi podobně. Momentální forma však hraje proti nim.

V tomto zápase prostě věřím hostům a v nejvyšším kurzu 2,75 , který vypsal Obrázek , si je za nějaký rozumný střední vklad nasadím.

Good luck %%-
<<

Šlejška

Příspěvek pát 18. úno 2011 8:26:15

Re: Augsburg - Straubing

Nezlobte se na mě, ale snažím se vrátit do formy, takže to co tu teď budu obhajovat, bude trochu nesmyslné a tak to potom neberte v potaz. Jak již víme, Petr si vybírá utkání podobného rázu, jako je třeba toto a nutno podotknout, že v tom má úspěchy a nebál bych se tvrdit, že s těmito tipy je profitující. Já při sázení zase přemýšlím krapet jinak a těmto utkáním se snažím velikým obloukem vyhnout, protože patří mezi velice vyrovnaná a v podstatě můžou skončit jakkoliv.

Já bych v tomto utkání vítěze zřejmě nehrál a kdybych musel, tak zkusím jen tak ze srandy kříž. A proč? Na jedné straně Straubing, který výkonnostně stoupá a je to znát i na jeho posledních výsledcích, na druhé straně Augsburg, který hraje na vlastním ledě. Oba celky mají velice podobnou herní formu i herní projev a to mě vede k domněnce, že v tomto utkání bude velice tuhý boj o nějaký ten bodík, protože oba týmy ho potřebují. Augsburg má oproti Straubingu o 2 zápasy méně a kdyby v nich byl 100%, mohl by se právě před Strabing dostat i v tabulce. Augsburg má před domácím publikem aktivní skóre 76:67, kdežto Straubing ho má naopak pasivní a to 67:75. V loňské sezóně vyhrál Augsburg všechny 4 vzájemné zápasy, letos se odehrály již 3 zápasy (1 výhra Straubingu, 1 plichta a 1 výhra Augsburgu). Jedno utkání odehrál Augsburg doma a v tomto utkání vyhrál Sittard až po prodloužení 3:4. Nedokázal bych vůbec odhadnout vítěze tohoto utkání a jak říkám, spíše bych volil plichtu a prodlužování, protože oba celky prostě musí bodovat. A tomu si myslím, že by mohl odpovídat i taktický boj a mohl by se tak zrodit under 5,5 branek. Nekoukal jsem do nabídky, takže netuším kolik je na to kurs, tak se když tak nesmějte :)
<<

Petr Jeník

Příspěvek pát 18. úno 2011 8:33:18

Re: Augsburg - Straubing

Máš ve všem pravdu.
Všechny ty statistiky vznikly za dob "starého Straubingu" pod jiným vedením.
Já počítám s tím, že se Straubing hodně změnil a na statistická čísla tak není možné brát úplně zřetel.
Jak to dopadne se tu můžeme dohadovat (což je vlastně účelem TipFóra :D ) ale skutečnost se ukáže až večer.
GL

Zpět na Hokej