2Ako (Bolzano + Fribourg)

Na Bolzáno jsem psal analýzu už v neděli. A od zápasu s Fassou se nic zvláštního nestalo. Vyhráli 3:0 a odvezli si 3body „nečekaně“. Dnes se na domácím stadionu Palaonda Eiswelle utkají s osmou Cortinou. Bolzano má skvělou formu a to se odvíjí i na gólech, jak vsítěných tak i obdržených. Od minule se, ale změnila pouze statistika v sítěných gólech pro Bolzano jedině dobře. Bolzano má opravdu skvělou obranu a ke všemu tyče hlídá český golman Tomáš Duba. V útočné fázi je Bolzano na druhé pozici tabulky sto jedenáct gólů. Cortina už na zmiňované osmé pozici. Doma porazilo pátou Velpellici 6:1. Díky první třetině, kterou vyhráli 4:1, a bylo prakticky po zápase. Cortina, má problém hlavně v obraně sto šest obdržených gólů není zrovna málo. Venku z šestnácti utkání zvítězilo pouze pětkrát včetně jednoho prodloužení. Poslední vzájemný zápas Bolzano vyhrál 3:2, ale doma prohráli 3:4P. Takže na vzájemné utkání bych až tolik nehleděl. Já vsázím na rozjeté Bolzano myslím si, že svojí formu budou chtít doma potvrdit.
Můj tip: 1

Podíváme se také na stadion Patinoira de St. Léonarda ve Švýcarsku. Kde domácí Froboug na první pozici přivítá Rappeswil. Opět jsem si vybral tým, který má skvělou obranu. Přesněji nejlepší v lize. Obdrželi pouze sedmdesát šest gólů. Minulé dvě domácí utkáni Fribourg zvládl dobře , kde zvítězil nad druhým Servette 2:0 a sedmým Davosem 3:0. Fribourg kapičku polevil v posledním svým utkání, kde pouze remizoval s Luganem na deváté pozici. A doufám, že dnes to budou chtít vylepšit. Rapperswil , co se týče venkovních zápasů, tak to není žádná sláva ze sedmnácti utkání vyhráli pouze třikrát a k tomu dostali osmdesát pět gólů. Celkově jejich obrana je hrozná. Přesněji nejhorší v lize sto třicet devět gólů obdrželi. Fribourg vzájemných zápasech teda v těch domácích dominuje. Z pěti prohráli pouze jedno 3:4. Pro mě jasně Fribourg. Jenom čeho se bojím a doufám, že to nebude mít mínus pro tým je, že Fribourg je momentálně na turnaji Spengler Cup. Nejlepším střelece Fribourgu je Kanaďan Christian Dubé (11+21)
Můj tip: 1

Celkový kurz: 1.98