2Ako (Bolzano + Fribourg)

<<

Milionovypastelak

Příspěvek úte 01. led 2013 11:47:22

2Ako (Bolzano + Fribourg)

Obrázek
ObrázekBolzano-Cortina Obrázek

Na Bolzáno jsem psal analýzu už v neděli. A od zápasu s Fassou se nic zvláštního nestalo. Vyhráli 3:0 a odvezli si 3body „nečekaně“. Dnes se na domácím stadionu Palaonda Eiswelle utkají s osmou Cortinou. Bolzano má skvělou formu a to se odvíjí i na gólech, jak vsítěných tak i obdržených. Od minule se, ale změnila pouze statistika v sítěných gólech pro Bolzano jedině dobře. Bolzano má opravdu skvělou obranu a ke všemu tyče hlídá český golman Tomáš Duba. V útočné fázi je Bolzano na druhé pozici tabulky sto jedenáct gólů. Cortina už na zmiňované osmé pozici. Doma porazilo pátou Velpellici 6:1. Díky první třetině, kterou vyhráli 4:1, a bylo prakticky po zápase. Cortina, má problém hlavně v obraně sto šest obdržených gólů není zrovna málo. Venku z šestnácti utkání zvítězilo pouze pětkrát včetně jednoho prodloužení. Poslední vzájemný zápas Bolzano vyhrál 3:2, ale doma prohráli 3:4P. Takže na vzájemné utkání bych až tolik nehleděl. Já vsázím na rozjeté Bolzano myslím si, že svojí formu budou chtít doma potvrdit.
Můj tip: 1 Obrázek 1.35

Obrázek
ObrázekFribourg-Rapperswil Obrázek

Podíváme se také na stadion Patinoira de St. Léonarda ve Švýcarsku. Kde domácí Froboug na první pozici přivítá Rappeswil. Opět jsem si vybral tým, který má skvělou obranu. Přesněji nejlepší v lize. Obdrželi pouze sedmdesát šest gólů. Minulé dvě domácí utkáni Fribourg zvládl dobře , kde zvítězil nad druhým Servette 2:0 a sedmým Davosem 3:0. Fribourg kapičku polevil v posledním svým utkání, kde pouze remizoval s Luganem na deváté pozici. A doufám, že dnes to budou chtít vylepšit. Rapperswil , co se týče venkovních zápasů, tak to není žádná sláva ze sedmnácti utkání vyhráli pouze třikrát a k tomu dostali osmdesát pět gólů. Celkově jejich obrana je hrozná. Přesněji nejhorší v lize sto třicet devět gólů obdrželi. Fribourg vzájemných zápasech teda v těch domácích dominuje. Z pěti prohráli pouze jedno 3:4. Pro mě jasně Fribourg. Jenom čeho se bojím a doufám, že to nebude mít mínus pro tým je, že Fribourg je momentálně na turnaji Spengler Cup. Nejlepším střelece Fribourgu je Kanaďan Christian Dubé (11+21)
Můj tip: 1 Obrázek 1.47
Celkový kurz: 1.98 Obrázek
<<

Melda123

Příspěvek stř 02. led 2013 1:58:26

Re: 2Ako (Bolzano + Fribourg)

zdarec za kolik to dávas ?
<<

Milionovypastelak

Příspěvek stř 02. led 2013 22:16:37

Re: 2Ako (Bolzano + Fribourg)

Bohužel KO