SV Ried - APOEL Nicosia

<<

nio313

Příspěvek pát 06. črc 2012 12:52:40

SV Ried - APOEL Nicosia

Obrázek SV RiedAPOEL Nikózia Obrázek Přátelské zápasy - kluby Datum: 06/07/2012 Čas: 19:00

Záver pracovného týždňa ponúka bohatú ponuku futbalových zápasov na medzinárodnom poli. Nie sú to síce duely pohárovej Európy ako včera, ale aj predsezónne prípravné zápasy môžu mať vysokú kvalitu. Jedným z očakávaných šlágrov dňa bude stretnutie v rakúskom Ampflwangu medzi takmer domácim SV Ried a cyperským APOEL-om Nikózia.

Začnime rakúskym tímom. Slovenskému fanúšikovi je najbližší ostatný výsledok Riedu zo záveru júna, keď podľahol nášmu majstrovu Žiline 0:1. V rakúskej T-Mobile bundeslige skončil tento tím až šiesty, ambície boli rozhodne vyššie. Cyperský APOEL si z domácej najvyššej súťaže odniesol bronz s rovnakým počtom bodov ako druhý tím a jeho mestský rival Omonia Nikózia a len dva body za majstrovským Limassolom. V novej sezóne teda nezopakuje jazdu snov v Lige majstrov, ktorá sa pred pár mesiacmi skončila až vo štvrťfinále.

V zápase s Riedom je podľa mňa favoritom cyperský tím a v internetových stávkových kanceláriách napriek tomu nájdete na jeho víťazstvo až príliš vysoké kurzy na hranici 2.88. Ale rozhodol by som sa ešte viac pritvrdiť a v horúcom lete skúsiť tip na výhru tohto mužstva tak v prvom polčase, ako aj v celom zápase. Kurz by mal byť okolo @5,00 ake túto možnosť všetky sázkovky neumožňujú- Preto ja si zahrám len čistú 2 aj keď to už nieje v takom peknom kurze.

TIP:APOEL Nicosia @2.36 Obrázek
<<

nio313

Příspěvek pát 06. črc 2012 20:32:58

Re: SV Ried - APOEL Nicosia

Polčas 0:2, koniec 2:3 ok. Kto skúsil polčas a koniec veľká gratulka v krásnom kurzíku 5.00

Zpět na Fotbal