WOLVERHAMPTON FC - WEST BROMWICH FC
Soutěž: 
Barclays Premier League 2011/2012, 25. kolo
Datum a čas konání: 12/02/2012, 14:30
Stadion: Molineux Stadium, Wolverhampton ( West Midlands )
Hlavní rozhodčí: Lee Stephen Mason
Tabulka:
Poslední vzájemné zápasy:
Pravděpodobné sestavy:**
**# Hennessey
# Ward
# Bassong
# R. Johnson
# Stearman
# Jarvis
# O'Hara
# D. Edwards
# S. Hunt
# Steven Fletcher
# K. Doyle
**
**# Foster
# Shorey
# Olsson
# McAuley
# S. Reid
# Dorrans
# Mulumbu
# J. Morrison
# Thomas
# Odemwingie
# M.-A. Fortuné
Zranění, suspendovaní hráči + ti co si plní reprezentační povinnosti
----> K. L. D. Henry 21/0, M. J. Kightly 6/1
----> C. Brunt 19/1, Z. Gera 3/0
Můj tip na zítřek :Neprohra hostí kurz 1.52 u

;
Důvěra 8/10Oba týmy vstřelí gol kurz 1.67 u

;
Důvěra 7,5/10 
No s tím, že hrají oba týmy venku než doma bych až tak nesouhlasil u West Bromu tomu sice, sice tak a dávají veku o nějaký gol více, ale Wolves je na tom doma asi o 1 vstřelený gol lepe, ale i tak jsou jejich statistiky ted wolves doma - West Brom venku srovnatelné. Wolves v posledních zápasech nejdříve prohrálo doma s Aston Villou což je venku srovnatelně silný tým jako WBA, dále tvrdá porážka od prumerneho Lpoolu alespon momentálně je na tom jindy skvělý Liverpool dost prabidně a poražka 0:3 je hrozivá. Lpool dává venku prakticky stejně golu jako WBA takže ta 3 by tam asi zustala a podobně jsou na tom i co se týče obdržených golů. Jediný dobrý zápas odehrál Wolves naposledy kdy vyhrál na pude QPR 1:2 lde čehož by měli WBA porazit, ale to je jediný z výsledku Wolves, který pro ně svedčí z posledních 3 utkání a posledních 3 utkání doma, když doma tedy ještě připomenu zbytek zápasů s Chelseou 1:2, zdá se to ako hodně dobrý výsledek s týmem typu Chelsea, ale ani ta na tom není zrovna nejlepe a venku je na tom se vstřelenými goly WBA podobně ako oni , WBA sice pouští více, ale i tak by to měla být dle tohoto nejmene prohra. Pak následovali 2 domácí s AV a Lpool, ktere jsem již zminil. Co se týče strany WBA, tak ti porazili venku nejdříve Stoke 1:2 a vzhledem k tomu, že Wolves pouští více golu doma, tak je toto hodně pěkný výsledek. Poté venkovní plichta s Fulhamem 1:1 avšak ten dává více golu než Wolves, takže tiež by to melo naznačovat nejmen plichtu a poslední utkání doma se Swanseou 1:2 avšak WBA je venku silnejší a právě o ten jeden gol davjí více což taky naznačuje plichtu. Okrem posledního utkání která musím zminit z etch venkovních vubec to první tak to bylo se Spurs kde prohrálo WBA jen 1:0 a Wolves v žádnem smeru s timto celkem nemuže rovnat tudíž pro mě jasné dnes 02 což souhlasí i s posledním vzajemným utkáním na pude WBA, ktere skončilo 2:0 sice na pude WBA, ale oni jsou venku ještě lepší, prostě 02 pro mě jasná a oba gol je pro ěm taky celkem jasne Doma Wolves pouští 2 goly na zápas a venku WBA tiež skoro 2 goly na zápas a jeden vstřelený gol+ na zápas mají oba na daných pudách. Okrem zraněných hráčů na obou stranách po jednom duležitem založníkovi, avšak ani jeden z nich není žádný super striker a po jednom mene duležitem hráči oba týmy, takže tohle si myslím, že nejak vyrazně utkání neovlivní vzhledem k mým tipům, okrem duležitosti tech hráčů srovnavam dle startů z teto sezony, případne golu. Takže asi takhle, komu to připadá jako blbej duvod, tak at si to zanalyzuje dle sebe a udělá si vlastní tip, takto delám analýzy já a myslím si, že ne nejhuře, včera mi v tejto lige vyšli všechny 4 tipy čo som mal a 3 z nich jsem tu i zminil pokial by tu byl nějaký vševed všudybud, který by říkal zase neco o to, že si vymýšlím, že k0udy