kvalifikace na ME 2012 - zápasy

<<

PePe6

Příspěvek čtv 01. zář 2011 21:03:37

kvalifikace na ME 2012 - zápasy

Ázerbajdžán-Belgie
02.09.2011 18:00

Toto vůbech nechápu co ze ja kurz na belgii je vypsany 1.42 a nebylo by hezek toho nevyužit ať jsou trpalsici čim dal nepřijemnějším soupeřem tak Azejrbajdžan patři k těm nejhoršim . Belgie vyhraje ! to je mi jasne jejich tým ma dost velkou kvalitu a pujdu velice nahoru neboĎ maji poměrně maldý a talentovaný kádr . Hráče jako Company Lukaku bych si přal mit v týmu a azerbajdžanu neznám nikoho :) prostě kurz 1.42 dobroučuji brát všemi 10 ! Určitě bych se vyhl overu neboĎ tento zápas muže skončit jakkoliv klidně i hubeně 0: 1

Výhra Belgie 1.42

Rusko-Makedonie

Tohle je obdobný zápas ale jen trochu makedonie hraje ze zajištěne obrany a moc se dopředu necpe , Rusove hraji obdobný fotbal a jde to vidět oboum celku na skore ktere je si myslim ne moc lichotive . Zde je jako menši celek Makedonie která nemá už kam postoupit a děli se ve skupině souboj o postup a baraž mezi 3 celky Rusko, Slovensko a Irsko . Nej pozici má prvě rusko protože kvalifikaci hraje 3x doma a jednou venku . Dnes vyhraje max 1:0 nebo 2:0 vyděl bych to na under a vyhru domácich .

Výhra Rusko 1.23

Turecko-Kazachstán
02.09.2011 19:00

Další trpasliči zápas ve kterem jde o poměrně dost v teto skupině vevodi s luxusnim naskokem něměcko s 21 bdy před Belgii a turecekm které máji 11 a 10 bodu . Právě turnkum jde o baraž a chtěli by se dostat řed Belgii a to bude obtižne proto dnes by měli i zlepši jejich skore které je jen 9:7 a orpoti belgii je to horši . Belgie ma v + 5 branek ale věřim že dnes Turecko zapne a bude over jak vyšity a bude vést o několik branke tento na dalku sobouj . V závěru kvalifikace pujde i o skore takže se turci musi snažit !

Padne 3 a více gólů1.40

Norsko-Island
02.09.2011 20:00

Norove jsou teĎ uplně jinde než jak začla přestávka jejich tým opět budi respek je to takový černý kuň dle meho moc se o něm nenapíše ale měl by zaujmout nějakou tu pozici zatim to ma ve skupině hodně těžke kde je až na 3 pozici ale to jen díky skore protože všechny 3 týmy maji stejny počet bodu .

Jak jsem viděl norsko proti nam hralo velice dobře jejich obrana hodně dobře presovala a vubec jim šlo všechno a hrali velice efektivně a proto vyhrali vysoko 3:0 ale hlavně ze zabezpečne obrany ! Dnes musi vyhrat Isalnd neni v největši pohodě . Klidně bych vsadil že Island gol neda !

Výhra Norska 1.36

Bulharsko-Anglie
02.09.2011 20:15

tento zápasu budu sledovat protože si anglie smlsne a bude to bezva zápas pro ně ! Nechápu kurz 1.50 a je to stejně jako souboj belgie s azejrbajžanem . tady prostě nic než vyhra angle nejde . Vim jak hraje bulharsko a je to tragedie na kterou s nedá dívat pokuď si říkate že češi hrjaou špatně tak věřte že bulhaři jsou na tom ještě o něco huře dopředu bezzuby a dozadu chaotické . Žádne velke jméno nebo cokoliv všechno domáci liga akorat tam bude Martin petrov který ma ale svoje roky ! Anglie neprochazi buh vi jakou uspěšnsoti ale tady to bude jen o ni a koluik dá branek výhra je "tutovka " a věřim že i over 0:3 a hdc bych taky zahral 1:0

Výhra Angle 1.50 , Padne 2 a více gólů 1.34 , Bulharsko-Anglie 1:0 2 Výhra hostů 2.32

Skotsko-Česko
03.09.2011 16:00

nebyl bych to čech kdybych se nejvijadřil k těm našim hráčum. Upřimně si přeji abychom prohrali a bílek šel ven,ale jsem čech a našim fandim přesto si nedokažu tipnout kdo vyhraje toto utkani favoritem je určitě Skotsko ale zaleži sčim příjdou pry s ofenzivni hrou ale tomu absolutně nvěřim připadně pokuď ano to by mohla byt naš šance neboĎ na to nejsou jejich hráči stavěni a to by mohlo vyvolat nějake ty skulinky v jejich dobre obraně ! Přesto se budu mirnit vidim to na souboj 0:0 a naši nedaji zřejmě zase gola ! ikdyž kdyby přišel lafata a spasil nas nezlobyl bych se kdyby mi sazenka prohrala . Na tenot zápas se neda sázet max under že to škonči bídně pro oba celky a to 0:0 To by byl asi nejlepši výsledek po výhře protože skotsko ma 4 body ale 4 zápasu pouze a mi máme 5 zápasu a 9 bodu remiza by se šikla bo by měli 5 bodu a resp + 3 body ze z dalšiho zápasu a pořad bychom vedli o bot . Litva je si myslim ze hry ven a to ztratou s lotyši

Padne 0-2 gólů1.50
Fandím Obrázek, Obrázek

Moje prácička :) http://www.tenisak2.cz/ + black list
POuze a jedině TE-NI-S a FOTBAL
<<

PePe6

Příspěvek čtv 01. zář 2011 21:10:08

Re: kvalifikace na ME 2012 - zápasy

to vše na webu :)
Fandím Obrázek, Obrázek

<<

bojller

Příspěvek čtv 01. zář 2011 22:07:20

PePe6 píše:Ázerbajdžán-Belgie

Toto vůbech nechápu co ze ja kurz na belgii je vypsany 1.42 a nebylo by hezek toho nevyužit ať jsou trpalsici čim dal nepřijemnějším soupeřem tak Azejrbajdžan patři k těm nejhoršim . Belgie vyhraje ! to je mi jasne jejich tým ma dost velkou kvalitu a pujdu velice nahoru neboĎ maji poměrně maldý a talentovaný kádr . Hráče jako Company Lukaku bych si přal mit v týmu a azerbajdžanu neznám nikoho :) prostě kurz 1.42 dobroučuji brát všemi 10 ! Určitě bych se vyhl overu neboĎ tento zápas muže skončit jakkoliv klidně i hubeně 0: 1

Výhra Belgie 1.42

Rusko-Makedonie

Tohle je obdobný zápas ale jen trochu makedonie hraje ze zajištěne obrany a moc se dopředu necpe , Rusove hraji obdobný fotbal a jde to vidět oboum celku na skore ktere je si myslim ne moc lichotive . Zde je jako menši celek Makedonie která nemá už kam postoupit a děli se ve skupině souboj o postup a baraž mezi 3 celky Rusko, Slovensko a Irsko . Nej pozici má prvě rusko protože kvalifikaci hraje 3x doma a jednou venku . Dnes vyhraje max 1:0 nebo 2:0 vyděl bych to na under a vyhru domácich .

Výhra Rusko 1.23

Turecko-Kazachstán
02.09.2011 19:00

Další trpasliči zápas ve kterem jde o poměrně dost v teto skupině vevodi s luxusnim naskokem něměcko s 21 bdy před Belgii a turecekm které máji 11 a 10 bodu . Právě turnkum jde o baraž a chtěli by se dostat řed Belgii a to bude obtižne proto dnes by měli i zlepši jejich skore které je jen 9:7 a orpoti belgii je to horši . Belgie ma v + 5 branek ale věřim že dnes Turecko zapne a bude over jak vyšity a bude vést o několik branke tento na dalku sobouj . V závěru kvalifikace pujde i o skore takže se turci musi snažit !

Padne 3 a více gólů1.40

Norsko-Island
02.09.2011 20:00

Norove jsou teĎ uplně jinde než jak začla přestávka jejich tým opět budi respek je to takový černý kuň dle meho moc se o něm nenapíše ale měl by zaujmout nějakou tu pozici zatim to ma ve skupině hodně těžke kde je až na 3 pozici ale to jen díky skore protože všechny 3 týmy maji stejny počet bodu .

Jak jsem viděl norsko proti nam hralo velice dobře jejich obrana hodně dobře presovala a vubec jim šlo všechno a hrali velice efektivně a proto vyhrali vysoko 3:0 ale hlavně ze zabezpečne obrany ! Dnes musi vyhrat Isalnd neni v největši pohodě . Klidně bych vsadil že Island gol neda !

Výhra Norska 1.36

Bulharsko-Anglie
02.09.2011 20:15

tento zápasu budu sledovat protože si anglie smlsne a bude to bezva zápas pro ně ! Nechápu kurz 1.50 a je to stejně jako souboj belgie s azejrbajžanem . tady prostě nic než vyhra angle nejde . Vim jak hraje bulharsko a je to tragedie na kterou s nedá dívat pokuď si říkate že češi hrjaou špatně tak věřte že bulhaři jsou na tom ještě o něco huře dopředu bezzuby a dozadu chaotické . Žádne velke jméno nebo cokoliv všechno domáci liga akorat tam bude Martin petrov který ma ale svoje roky ! Anglie neprochazi buh vi jakou uspěšnsoti ale tady to bude jen o ni a koluik dá branek výhra je "tutovka " a věřim že i over 0:3 a hdc bych taky zahral 1:0

Výhra Angle 1.50 , Padne 2 a více gólů 1.34 , Bulharsko-Anglie 1:0 2 Výhra hostů 2.32

Skotsko-Česko
03.09.2011 16:00

nebyl bych to čech kdybych se nejvijadřil k těm našim hráčum. Upřimně si přeji abychom prohrali a bílek šel ven,ale jsem čech a našim fandim přesto si nedokažu tipnout kdo vyhraje toto utkani favoritem je určitě Skotsko ale zaleži sčim příjdou pry s ofenzivni hrou ale tomu absolutně nvěřim připadně pokuď ano to by mohla byt naš šance neboĎ na to nejsou jejich hráči stavěni a to by mohlo vyvolat nějake ty skulinky v jejich dobre obraně ! Přesto se budu mirnit vidim to na souboj 0:0 a naši nedaji zřejmě zase gola ! ikdyž kdyby přišel lafata a spasil nas nezlobyl bych se kdyby mi sazenka prohrala . Na tenot zápas se neda sázet max under že to škonči bídně pro oba celky a to 0:0 To by byl asi nejlepši výsledek po výhře protože skotsko ma 4 body ale 4 zápasu pouze a mi máme 5 zápasu a 9 bodu remiza by se šikla bo by měli 5 bodu a resp + 3 body ze z dalšiho zápasu a pořad bychom vedli o bot . Litva je si myslim ze hry ven a to ztratou s lotyši

Padne 0-2 gólů1.50

Pekne, podobne jsem to takhle nabusil, mimo overu, hdc apod. Pouze na favority proste, zkusim jeste zapojit tvou rozborku. Snad jen zminim, ze jsem Cechy vypustil (z principu, pokud by hrali CR-Antarktida, fandil bych Antarktide).
Bytostne ty nase blbe neschopne frajirky nesnasim, proto maji prazdne stadiony. Viz vcera napr. Slavie vs OKRESNI PREBOR 0:3 :-?

Nadsenci radoby vlasteneckeho fotbalku odpusti.
Prodavam tipy,kdo ma zajem,piste na vyhodprachyoknem@gmail.com
<<

Escobar

Příspěvek čtv 01. zář 2011 22:15:09

Bulhaři mají v nominaci pouze 8 hráčů z domácí ligy, tak nevím jak můžeš napsat, že všechny. A nebude tam jen Martin, ale taky jeho bratr a kapitán Stilyan Petrov OMG. Přesto si myslim, že Anglie vyhraje. Prsknul bych k tomu Norsko, to bude sice bez Pedersena ale zase se vrací Riiseho brácha. Navíc je v nominaci i Carew. Islandu bude chybět vzadu Steinsson. Za to by tam měl být Ottesen, který dal góla po rohu hlavičkou Plzni v Kodani. Island uhrál akorát bod na Kypru. Vypadá to, že jedna generace končí a druhá začíná. Norové by teda měli vyhrát. Jsou na tom o dost líp. Skotsku se rozhodně vyhnout, to může dopadnout jakkoliv. Ostatní zápasy radši nerozebíram nebo bych se rozčílil. GL

bojller: si normální to opisovat (citovat) on by asi nepochopil že to píšeš jemu OMG [-(
R.I.P. Andrés Escobar (13.3.1967-2.7.1994) - zastřelen po MS´94
<<

Frick

Příspěvek čtv 01. zář 2011 23:13:38

Nizozemsko - San Marino 1 @ hcp-4,5 @ 1,50 Obrázek
Poslední tým, co neporazil doma SM o 5+ gólů bylo Severní Irsko v říjnu 2008. Od té doby byla vždy tato norma splněna a s vyjímkou zápasu ve Slovinsku (5:0) i překonána, přičemž SM nehrálo na půdě žádného TOP týmu (Polsko, Slovensko, Slovinsko, Česko, Maďarsko, Švédsko, Finsko). Kam statistiky sahají, tak nejsilnějším týmem, kterž nedokázal dát SM bůra, bylo zřejmě Rusko v říjnu 1994, kdy vyhrálo "jen" 4:0.
Obrázek Obrázek
<<

Koky.

Příspěvek pát 02. zář 2011 8:31:52

Německo - Rakousko Obrázek
- over 2,5+ / 1,38
Obrázek Obrázek Obrázek
<<

VORLIS

Příspěvek pát 02. zář 2011 13:08:57

Obrázek hezky typy sadím to podle vás snad to vyjde děkuji
<<

PePe6

Příspěvek pát 02. zář 2011 15:00:22

Escobar píše:Bulhaři mají v nominaci pouze 8 hráčů z domácí ligy, tak nevím jak můžeš napsat, že všechny. A nebude tam jen Martin, ale taky jeho bratr a kapitán Stilyan Petrov OMG. Přesto si myslim, že Anglie vyhraje. Prsknul bych k tomu Norsko, to bude sice bez Pedersena ale zase se vrací Riiseho brácha. Navíc je v nominaci i Carew. Islandu bude chybět vzadu Steinsson. Za to by tam měl být Ottesen, který dal góla po rohu hlavičkou Plzni v Kodani. Island uhrál akorát bod na Kypru. Vypadá to, že jedna generace končí a druhá začíná. Norové by teda měli vyhrát. Jsou na tom o dost líp. Skotsku se rozhodně vyhnout, to může dopadnout jakkoliv. Ostatní zápasy radši nerozebíram nebo bych se rozčílil. GL

bojller: si normální to opisovat (citovat) on by asi nepochopil že to píšeš jemu OMG [-(

to ej mi poměrně už jendo jeslti je tam 8 nebo 11 hráču !! z ligy vím jak tem tým hraje a je to jasna věc !!! neni co řešit .
JInak to norsko tam je vyhra tak nevim mno ..
A ostatni zápasy nevim co ti vadi vše je hratelne !!! jsou to jasne zápasy dle meho
Fandím Obrázek, Obrázek

<<

Escobar

Příspěvek pát 02. zář 2011 15:25:59

8 hráčů není ani polovina celého kádru, ale GL %%-
R.I.P. Andrés Escobar (13.3.1967-2.7.1994) - zastřelen po MS´94
<<

RamonJoker

Příspěvek pát 02. zář 2011 18:51:41

To Belgicko až taká jasná vec nieje.
<<

PePe6

Příspěvek pát 02. zář 2011 18:56:18

RamonJoker píše:To Belgicko až taká jasná vec nieje.

ti belgičani tragedi :(
Fandím Obrázek, Obrázek

<<

RamonJoker

Příspěvek pát 02. zář 2011 18:59:08

PePe6 píše:dělate si srandu ??? kde žijete tvl jak mužete pochybovat nad azejrbajdžanem ??? tvl D: a ještě proti belgii D:D

Konečný výsledok:

Azerbajdžan 1 - 1 Belgicko
<<

RamonJoker

Příspěvek pát 02. zář 2011 19:00:35

Konečný výsledok:
Rusko 1 - 0 Macedónsko
<<

PePe6

Příspěvek pát 02. zář 2011 20:19:10

takže zatim

Ázerbajdžán-Belgie TIP KO

Rusko-Makedonie TIP OK

Turecko-Kazachstán TIP OK

Norsko-Island TIP OK

Bulharsko-Anglie VŠECHNY 3 TIPY OK - to je nádherny :) mač Výhra Angle 1.50 , Padne 2 a více gólů 1.34 , Bulharsko-Anglie 1:0 2 Výhra hostů 2.32

zatim si myslim že pohoda nejvíce pokuď si někdo vybral tak muže byt i spokojeny škoda te belgie :(
Fandím Obrázek, Obrázek

<<

PePe6

Příspěvek pát 02. zář 2011 21:02:29

6 tipu ok dobre ne

a 90 % analýz :-) ne ?
Fandím Obrázek, Obrázek

<<

PePe6

Příspěvek pát 02. zář 2011 21:40:16

tak neni to nejhorši škoda mno :(
Fandím Obrázek, Obrázek

<<

Todman

Příspěvek sob 03. zář 2011 11:57:14

http://www.ifortuna.cz/cz/sazeni/tiket/ ... FkAfpfI%3D achjo každodenní záležitost.. tohle se mi stává furt, vždy nějaký haluz gol v posledních minutách hry.. už se na to sázení snad vyse*u.. mohl bejt hezkej víkend :(

Zpět na Fotbal