Zagłębie Lubin - Górnik Zabrze

<<

ph2

Příspěvek sob 15. úno 2014 22:51:43

Zagłębie Lubin - Górnik Zabrze

Obrázek Zagłębie Lubin - Górnik Zabrze Obrázek

Datum: 16.02.2014
Čas: 15:30
Stadium: Stadion Zagłębia Lubin

Pravděpodobné sestavy

Zagłębie Lubin: Rodic- Cotra, Guldan, Bilek, Rymaniak- Bonecki, Curto- Janoszka, Bertilsson, Przybecki- Piech

Górnik Zabrze: Steinbors- Manka, Augustyn, Pandza, Malkowski- Madej, Luczak, Jez, Sobolewski- Zachara, Nakoulma

Zagłębie Lubin patří mezi ty týmy polské nejvyšší soutěže, které jsou žhavým adeptem na sestup do nižší soutěže. Letos tým totiž předvádí hodně podprůměrné výkony a „odměnou“ je mu předposlední místo. Na domácí půdě je tým absolutně nejhorším v soutěži, jelikož zde v deseti utkáních dokázal nasbírat pouhých 11 bodů (3-2-5). Na domácí půdě se týmu moc gólově nedaří, jelikož zde má bilanci v průměru 1 vstřelený a 1,4 inkasovaných branek. Navíc se domácí utkání tohoto týmu celkově nenesou v moc gólovém duchu. Týmu budou pro toto utkání scházet dva důležití útočníci. Jedná se o Papadopulose a Wozniaka.

Górnik Zabrze je úplným protikladem jeho zítřejšího soupeře. Po jednadvaceti kolech je tým na úctyhodném druhém místě a má obrovskou šanci zabojovat o pohárovou Evropu. Na půdě hostí ale tým nesbírá body až zas tak často, jelikož zde po 10-ti utkání dokázal zvítězit pouze dvakrát a třikrát remizovat. Na půdě hostí tým inkasuje v průměru pouze 1,2 gólu za zápas. Poslední tři venkovní utkání tohoto týmu skončily prohrou a dvakrát dokonce v handicapu. V tomto utkání budou dlouhodobě chybět obránci Danch a Magiera. Nově se k nim přidali Olkowski a Przybylski.

Myslím si, že mírným favoritem utkání je hostující Górnik Zabrze. Ten ale ve venkovních utkáních nemá až zas tak dobrou formu a body zde sbírá jen zřídka. Gólová impotence a absence v ofenzivnívh řadách domácího týmu mě ale nabádá k sázce na nižší počet branek, což jsem zvolil jako můj hlavní tip.

Hlavní tip: oba týmy nedají gól @ 1.80 Marathon

%%- %%-
Obrázek Obrázek Obrázek
<<

DUDU

Příspěvek ned 16. úno 2014 12:13:11

Re: Zagłębie Lubin - Górnik Zabrze

Nebylo by lepší dát přesný výsledek, třeba 0 : 0 ?
<<

ph2

Příspěvek ned 16. úno 2014 17:39:54

3:0 ---> OK. Jen škoda, že mě Neuminho nedal 4 hvězdičky
Obrázek Obrázek Obrázek
<<

Neuminho

Příspěvek pon 17. úno 2014 10:39:40

Odpověděl jsem na to v pm :-)
!! Obrázek !! * Mesut Özil; Obrázek, Obrázek, Obrázek

http://www.youtube.com/watch?v=PyEO9fCjaDA!!!!!!!

Sabine Lisicki ♥

Zpět na Fotbal