FC Zürich - St.Liége
Zápas se odehraje 3.8. ve 20:15
3.Předkolo Ligy Mistrů
První zápas tohoto duelu skončil remízou 1:1 a to přitom Standart Lutych měl namále, že neprohrál protože vyrovnával až v 90.minutě. Po této remíze tak jak Curych tak Standart Lutych odehráli utkání ve svých ligách. Curych prohrál nečekaně na půdě nováčka soutěže Lausanne a Standart Lutych pouze uhrál remízu taktéž na půdě nováčka RAEC Mons. První zápas byl velice vyrovnaný ze spoustou nepřesností na obou stranách a bylo vidět, že ani jeden tým pořádně neví co hrát ale tentorkát by to už mělo byt jiné, protože oba týmy už vědí jak daný soupeř hraje. Standartu Lutych odešel záložník a hlavně opora týmu Witsel, díky kterému Standart až do posledního kola v minulé sezóny bojoval o titul. Curychu se ve Švýcarské lize totálně nedaří a nacházi se po třech kolech s 0 body na konce na předposledním místě a ví, že v lize mistrů to musí napravit. Lutych také příliž dobře neodstartoval Belgickou ligu, když v prvním kole pouze remizoval.
Já v tomto zápase očekávám hodně vyrovnaný souboj a před zápasem si myslím, že oby týmy mají stejnou šanci na to aby postoupili dále. Já osobně bych to spíše přál Standartu Lutych, ale výsledek si nedovedu tipnout. Já si v tomto zápase zahrají poločasovou remízu, protože věřím, že v prvním poločase žádný gól nepadne a oby týmy půjdou do šatny za stavu 0:0.
Tip
1.poločas - 0 @ 2,10