ASTON VILLA : LIVERPOOL FC

<<

Feedjo96

Příspěvek stř 18. kvě 2011 18:21:07

ASTON VILLA : LIVERPOOL FC

Obrázek ASTON VILLA : LIVERPOOL FC Obrázek

Obrázek | ANGLIE: Premier League - 22.05.2011
17:00 - Tento souboj tradičních týmu Anglické Prepier League můžeme vidět v posledním, tedy 38.kole na stadionu Villa Park v Birminghamu. Domácí Aston Ville již o nic nejde, protože se úspěšně zachránila, ale jak nám ukázala v posledním zápase, tak má chuť do hry, protože na slavném stánku Emirates Stadium v Londýně porazila silný klub Arsenal, před který se díky tomu dostal Manchester City. Tomuto celku z Birminghamu nevadí, zda hraje doma, nebo venku, všude je totiž téměř stejně úspěšný. Tento tým dokázal v posledních 5 utkáních 2x zvítězit, 2x remizoval a pouze jednou prohrál, což naznačuje, že jeho forma je velmi dobrá a i když se již o nic nehraje, tak neztrácejí motivaci, což je od nich sympatické. Naproti tomu jejich dnešní soupeř po úplně nepovedeném začátku sezony teď opět znovu nabral na síle a dokazuje, jak je to stále silný klub, a to i po odchodu Fernanda Torrese, nahrodil ho zatím nejlepší střelec Liverpool Kuyt, který má na svém kontě zatím 13 vstřelených branek. Liverpool odehrál minulé kolo jeden z nejklíčovějších zápasů, ale bohužel neuspěl, z Tottenhamem prohrál doma 0:2 a nyní ztrácí právě na něj a také na kvalifikaci do Evropské ligy jeden jediný bod. Pokud by tento slavný klub chtěl pomýšlet na Evropskou Ligu, tak musí Aston Villu porazit a doufat, že Tottenham nevyhraje, ale to bude velmi těžké, protože Tottenham hraje doma se slabším Birminghamem. Liverpoolu se v posledních zápasech dařilo ještě o trochu více, než právě Aston Ville, z posledních 5 utkáních dokázal vyhrát 3x, jednou remizoval a poslední zápas s kouhouty prohrál. Obrana Liverpool si bude muset nejvíce hlídat Bent, který už vstřelil 9 gólů a je tak nejlepším střelcem AV.

Obrázek
Kapitán Liverpoolu Gerrard.

Co se týká vzájemných zápasů těchto soupeřů tak je tuto sezona na tom lépe hostující Liverpool FC, na svém stadionu dokázal Aston Villu porazit výsledkem 3:0 a je tedy vidět, i když jen z jednoho zápasu, že se jim na ně daří a já jako fanoušek Liverpoolu doufám, že jim to vydrží a zvítězí i ve Villa Parku. V tomto zápase mám přichystané 2 tipy, jednak vzhledem k motivaci výhru Liverpoolu bez remízy v pěkném kursu a také vzhledem k posledním utkáním obou celků také over 2,5g. Oba týmy dle mě vstřelí gól a já myslím a doufám, že Liverpool vyhraje 2:1. Hodně štěstí, ač už sázíte na teno zápas jaký koliv tip a jakýkoliv názor uvítám.

Obrázek Sestava ASTON VILLA:
Až se objeví na stránkách klubu, tak ji sem doplním.

Obrázek Sestava LIVERPOOL FC:
Až se objeví na stránkách klubu, tak ji sem doplním.

Tip č.1: výhra Liverpoolu bez remízy (DNB) / 1,63 Obrázek
Tip č.2: over 2,5g / 1,92 Obrázek
<<

k0udy

Příspěvek stř 18. kvě 2011 19:06:14

Re: ASTON VILLA : LIVERPOOL FC

Po prohře ze Spurs, bych tady rozhodně na výhru LFC nevsadil. Ale over 2,5 je podle mě celkem jistý :-bd
<<

Feedjo96

Příspěvek stř 18. kvě 2011 19:11:18

k0udy píše:Po prohře ze Spurs, bych tady rozhodně na výhru LFC nevsadil. Ale over 2,5 je podle mě celkem jistý :-bd

Proč bys na to nevsadil, protože jim nevyjde jeden zápas? Já myslím, že mají motivaci dostatečnou a podle mě tam neprohrají tak tip na LFC bez remízy je celkem dobrej, ale ten over taky, smaozřejmě Gl %%-
<<

BuXo

Příspěvek stř 18. kvě 2011 22:35:28

Tu súhlasím, budem hrať stávku bez remízy na Liverpool. GL %%-
<<

k0udy

Příspěvek stř 18. kvě 2011 23:54:37

Myslím si že bude hrát dost nahradníku, proto bych na LFC nedávál.. sice ještě mají teoretickou naději na EL, ale Spurs se toho už nepustí
<<

Feedjo96

Příspěvek čtv 19. kvě 2011 6:04:24

k0udy píše:Myslím si že bude hrát dost nahradníku, proto bych na LFC nedávál.. sice ještě mají teoretickou naději na EL, ale Spurs se toho už nepustí

No, nechápu, proč by měli hrát náhradníci, když sprus budou remizovat, LIVE se tam dostane...
<<

k0udy

Příspěvek čtv 19. kvě 2011 15:07:00

Pochybuju že si to spurs ještě nechá vzít, je to jen můj názor a myslím si že bude hrát Ngog atd..
<<

Rafa

Příspěvek čtv 19. kvě 2011 15:10:15

Spurs opravdu doma remizovat s Birminghamem na který umí nebudou.....Birmingham pujde o ligu níž,ale zas si příští rok zahraje EL,takže kadr zustate stejný.
<<

BuXo

Příspěvek čtv 19. kvě 2011 17:26:57

určite nebudú hrať náhradníci, budú chcieť získať plný bodový zisk keby nejakou náhodou tottenham zakopol a preto je tu stávka bez remízy na liverpool pre mňa jasnou tutovkou
<<

Feedjo96

Příspěvek ned 22. kvě 2011 12:18:55

Live dneska prostě nesmí prohrát ^:)^

Zpět na Fotbal