Týdenní tiket - hlavně víkend

<<

ondasekk

Příspěvek stř 20. dub 2011 9:22:55

Týdenní tiket - hlavně víkend

Tak co, myslíte, že je nějáká naděje? Npište svůj názor pls. :)

Obrázek
<<

Blaine

Příspěvek stř 20. dub 2011 9:35:25

Re: Týdenní tiket - hlavně víkend

Ty poslední 3 zápasy tam se budeš hodně klepat Citizens v Blackburnu si myslim bude remíza Real podle mě ve Valencii nevyhraje(jestli si viděl Vale doma proti Barce tak víš proč a hlavně oni už víceméně vzdali boj o titul..) Bayern ten by vyjít mohl ale bude to o prsa :) ale jinak přeju samozřejmě GL ;)
Obrázek Obrázek Obrázek Obrázek

Obrázek Obrázek
<<

ondasekk

Příspěvek stř 20. dub 2011 9:46:32

Re: Týdenní tiket - hlavně víkend

Blaine píše:Ty poslední 3 zápasy tam se budeš hodně klepat Citizens v Blackburnu si myslim bude remíza Real podle mě ve Valencii nevyhraje(jestli si viděl Vale doma proti Barce tak víš proč a hlavně oni už víceméně vzdali boj o titul..) Bayern ten by vyjít mohl ale bude to o prsa :) ale jinak přeju samozřejmě GL ;)

ty 3 tam jsou takhle schválně ... Mancity prostě a jednodušše musí vyhrát, ten tým chce do LM a tohle bude pro ně důležitej zápas, jestli nevyhraje tak ho bodově předskočí Tottenham a zase si to jako minulej rok zbytečně zkomplikujou, ..... Real tam podle mě vyhraje, ikdyž to bude o prsa ... Real důležitý zápasy umí a Valencia je pro ně tradiční soupeř ... ikdyž je pravda, že jsem pro jistotu měl dát 02 :) A Bayern ukázal v minulým kole jak je silnej i bez hlavního tahouna Robbena. Takže asi tak. Doufám, že to vyjde. :) Minulej tejden jsem měl taky na sázence celkem kontroverzní tip ... výhra Bayernu doma proti Leverkusenu, pomalu všude kam jsem se díval všichni tipovali buď remízu nebo neprohru Leverkusenu a pak se z toho vyklubal jednoznačný debakl za krásný kurz (tuším 1.9) :)

Zpět na Vaše tikety