Vaše tipy
Fotbal Hokej Tenis Baseball Americký fotbal Basketbal Házená Volejbal Další sporty Užitečné odkazy Moneybookers
Klubovna
Volný pokec Představte se Vaše tikety Rady, návody Tipy TipFóra Strategie sázení Sázky na jistotu Kalkulačka Nová česká sázkovka BETANO |
|
Týdenní tiket - hlavně víkend
• Stránka 1 z 1
Re: Týdenní tiket - hlavně víkend
Ty poslední 3 zápasy tam se budeš hodně klepat Citizens v Blackburnu si myslim bude remíza Real podle mě ve Valencii nevyhraje(jestli si viděl Vale doma proti Barce tak víš proč a hlavně oni už víceméně vzdali boj o titul..) Bayern ten by vyjít mohl ale bude to o prsa
![]() ![]() Re: Týdenní tiket - hlavně víkend
ty 3 tam jsou takhle schválně ... Mancity prostě a jednodušše musí vyhrát, ten tým chce do LM a tohle bude pro ně důležitej zápas, jestli nevyhraje tak ho bodově předskočí Tottenham a zase si to jako minulej rok zbytečně zkomplikujou, ..... Real tam podle mě vyhraje, ikdyž to bude o prsa ... Real důležitý zápasy umí a Valencia je pro ně tradiční soupeř ... ikdyž je pravda, že jsem pro jistotu měl dát 02 ![]() ![]() ![]()
• Stránka 1 z 1