Neapol-Cagliari
20.03 20:45

Posledních 8 utkání Neapole:
Parma vs. Napoli 1:3
Napoli vs. Brescia 0:0
AC Milan vs. Napoli 3:0
Villarreal vs. Napoli 2:1
Napoli vs. Catania 1:0
Napoli vs. Villarreal 0:0
AS Roma vs. Napoli 0:2
Napoli vs. Cesena 2:0
Posledních 8 utkání Cagliari:
Cagliari vs. Udinese 0:4
Bologna vs. Cagliari 2:2
Cagliari vs. Lazio 1:0
Inter Milano vs. Cagliari 1:0
Cagliari vs. Chievo 4:1
Cagliari vs. Juventus 1:3
Sampdoria vs. Cagliari 0:1
Cagliari vs. Bari 2:1

Neapolští nemájí špatnou formu, mají dobré výsledký. Naposledy ovšem doma zaváhali s remizovým mančaftem jímž byla Brescia, Neapol sice šance měla, ale ty neproměnila a proto zaváhala. Fanoušci Neapole žijí fotbalem, žije tím celé město, a fanoušci si přejí titul. Ve městě vládne taková euforie jako za dob kdy vyhrával Neapoli tituly Maradona, teď má město nového Maradona, za nového Maradonu považují fanoušci Cavaniho. Ten a vůbec celý tým by měl být připraven, Neapol je doma hodně silná, zaváhání jako bylo to s Bresciou se nemůže opakovat. Navíc Neapol má doma bilanci 9-3-2, při skóre 24:8, to je nejmenší počet obdržených branek v celé Serii A domácích týmů.
Postavení týmu v tabulce:

Cagliari je průměrným italským celkem, nachází v poklidném středu tabulky na 10. místě, na sestup to tento rok určitě nebude bojům o záchranu se nejspíše tento tým vyhne. Doma patří k dobrým celkům, s průměrnými soupeři si dokáže poradit doma má bilanci 8-1-6. Venku už je to horší 3-5-6. Cagliary si myslím že si jede pro bod.
V Neapoli jsem byl dokonce i na zápase, město tím žije dny dopředu ať je to zápas jakýkoliv, lidé jsou na to neuvěřitelně nažhavení a ženou svůj tým vpřed, ten by jim to měl oplatit. Neapol si nemůže dovolit zase zaváhat pokud chce myslet na titul, sílu na to určitě má a na domácí trávě v Neapoli na Stadio San Paolo dnes zvítězí.
Můj tip:
Neapol-Cagliari
1
1.52

OK: 3
KO: 2
Moje tenisové tipy za všechny období:
OK- 78
KO- 28