FC Barcelona - Arsenal FC

<<

mahrrr

Příspěvek pon 07. bře 2011 13:26:47

FC Barcelona - Arsenal FC

Obrázek FC Barcelona - Arsenal FC Obrázek

Utkání začíná 8.3.2011 ve 20:45 na Nou Campu v Barceloně.

Obrázek
Cesc Fabregas

Arsenal je jedním z nejznámějších týmu co se Evropy týče a není žádným překvapením že tým bojuje i o pohár Ligy mistrů,ovšem to že tým hned v úvodu dostane Barcelonu bylo dle mého velmi kruté.

Arsenal čeká již velmi dlouho na poháry jakými jsou např. titul Premier League,pohár FA cupu nebo třeba pohár pro vítěze Ligy mistrů.Tým se mohl v posledních týdnech posunout v Premier League blíže titulu,svěřenci trenéra Wengera ale nedokázali skórovat v zápase se Sunderlandem a tak si místo 3 bodů připsali pouze bod 1.Stejně tak se týmu nedařilo ani ve finále Ligového poháru když tým podlehl kvůli 2 důležitým chybám v obraně Birminghamu.

Na straně Barcelony je to zcela opačně neboť tým jako každý rok bojuje především o ligový titul a stejně tak je to i letos kdy je Barcelona na 1. místě s náskokem 7 bodů na 2. Real Madrid.Stejně je tomu i v ostatních pohárech,např. na začátku sezóny si tým zcela zaslouženě přebíral Superpohár Primery División když porazil Sevillu 4:0 a začal tak sezónu správnou nohou.

I přesto že je Arsenal vysoko v Premier League nejsou dle mého hráči a vedení spokojeni neboť poslední zápasy ztratili opravdu mnoho,jak důležité body,tak finálové utkání Ligového poháru a tím i zisk poháru samotného,v tomto utkání týmu stačí pouze remíza neboť se na domácí půdě týmu dokázalo Barcelonu porazit.

Na druhé straně Barcelona je velký tým což ukázal i na Arsenalu kde sice prohrál,ale nutné je poznamenat že tým nedokázal dát minimálně 3 jasné gólovky které Messi a spol s přehledem dávají.

Obrázek Barcelona - poslední zápasy :

FC Barcelona - Bilbao 2:1
RCD Mallorca - Barcelona 0:3
Valencia CF - Barcelona 0:1
FC Barcelona - Zaragoza 1:0

Obrázek Arsenal - poslední zápasy :

Arsenal FC - Stoke City 1:0
Arsenal FC - Birmingham 1:2
Arsenal FC - Leyton 5:0
Arsenal FC - Sunderland 0:0

Obrázek FC Barcelona - pravděpodobná sestava:
Valdés - Dani Alves, Milito, Abidal, Maxwell - Xavi, Sergio Busquets, Iniesta - Villa, Messi, Pedro

Obrázek Arsenal FC - pravděpodobná sestava:
Szczesny - Sagna, Koscielny, Djourou, Clichy - Diaby, Wilshere - Nasri, Fábregas, Aršavin - Bendtner

Nastoupit by měli i Fabregas a Van Persie,mimo tak zůstává pouze Walcott a Song na straně Arsenalu,za Barcu pak nenastoupí Puyol a vykartovaný Piqué...

Tento zápas bude velmi zajímavý neboť musí Barcelona jednoznačně vyhrát a tak musí tým skórovat co nejdříve aby se hráči uklidnili a hráli v klidu,naopak na Arsenal bude Barcelona vyvíjet tlak až nakonec podlehne,v utkání tak očekávám 3 a více branek...

Obrázek Fortuna :
- + 2,5 gólu / 1,45
Naposledy upravil mahrrr dne úte 08. bře 2011 9:16:00, celkově upraveno 1
Nejoblíbenější týmy : Obrázek , Obrázek , Obrázek
Nejoblíbenější sázkovky : Obrázek , Obrázek , Obrázek
<<

Erdovec/!LFC!

Příspěvek pon 07. bře 2011 13:33:34

Re: FC Barcelona - Arsenal FC

Já bych dal under, Arsenal nepřijede něják útočně naladěn, Barcelona bude dobývat branku Arsenalu a nakonec dá jeden gol, z čehož bude pramenit že Arsenal hru otevře a bude se snažit vyrovnat a Barcelona přidá z brejku na 2:0 a tak to skončí, bude to připomínat zápas Baník - Sparta 0:2 akorát tak ve 100x lepším podání :)
Obrázek + Obrázek = Obrázek
<<

mahrrr

Příspěvek pon 07. bře 2011 13:38:07

Je to dnešní tip,hodně sem nad tím přemýšlel,zítra ho ale ještě změním protože dneska tam ještě nemám sestavy a zranění,to budu dělat až ráno... ;)
<<

Erdovec/!LFC!

Příspěvek pon 07. bře 2011 13:43:20

Sestavy by měli vypadat takto:

Obrázek: Valdes; Dani Alves, Milito, Abidal, Maxwell; Xavi, Sergio Busquets, Iniesta; Villa, Messi, Pedro.

Obrázek: Szczesny; Sagna, Koscielny, Djourou, Clichy; Diaby, Wilshere; Nasri, Fabregas, Arshavin; Bendtner.

Ale je možný start Puyola to je tak 30% pro ANO. :)

Fabregas by mohl také naskočit až z lavičky protože měl problémy.
<<

mahrrr

Příspěvek pon 07. bře 2011 13:49:11

Uvidíme zítra co a jak se ještě kde napíše a aktualizuje... ;)
<<

double D

Příspěvek pon 07. bře 2011 15:40:09

Erdovec/!LFC! píše:Já bych dal under, Arsenal nepřijede něják útočně naladěn, Barcelona bude dobývat branku Arsenalu a nakonec dá jeden gol, z čehož bude pramenit že Arsenal hru otevře a bude se snažit vyrovnat a Barcelona přidá z brejku na 2:0 a tak to skončí, bude to připomínat zápas Baník - Sparta 0:2 akorát tak ve 100x lepším podání :)

Dnes jsem se díval na magazín LM a byl tam rozhovor s Nasrim, který říkal, že nejedou na Nou Camp bránit náskok z prvního zápasu, ale naopak se budou snažit přidat další goly a vůbec celkové pojetí jejich hry bude ofenzivní. To samé Barcelona, pochybuju, že by hrála na výsledek 1:0, který by jí poslal dál, ale bude se snažit dát co nejvíce gólů.
Uvidíme, já se raději vyhnu jakékoliv sázce na tento zápas, věřím ve výhru Barcelony, ale ten kurz nestojí za to.

GL
<<

Erdovec/!LFC!

Příspěvek pon 07. bře 2011 15:43:05

double D píše:
Erdovec/!LFC! píše:Já bych dal under, Arsenal nepřijede něják útočně naladěn, Barcelona bude dobývat branku Arsenalu a nakonec dá jeden gol, z čehož bude pramenit že Arsenal hru otevře a bude se snažit vyrovnat a Barcelona přidá z brejku na 2:0 a tak to skončí, bude to připomínat zápas Baník - Sparta 0:2 akorát tak ve 100x lepším podání :)

Dnes jsem se díval na magazín LM a byl tam rozhovor s Nasrim, který říkal, že nejedou na Nou Camp bránit náskok z prvního zápasu, ale naopak se budou snažit přidat další goly a vůbec celkové pojetí jejich hry bude ofenzivní. To samé Barcelona, pochybuju, že by hrála na výsledek 1:0, který by jí poslal dál, ale bude se snažit dát co nejvíce gólů.
Uvidíme, já se raději vyhnu jakékoliv sázce na tento zápas, věřím ve výhru Barcelony, ale ten kurz nestojí za to.

GL

Jestli Arsenal přijede s útočnou taktikou tak to podle mě skončí tak 4:0/4:1 jako naposled :)
<<

double D

Příspěvek pon 07. bře 2011 15:52:54

Erdovec/!LFC! píše:
double D píše:

GL

Jestli Arsenal přijede s útočnou taktikou tak to podle mě skončí tak 4:0/4:1 jako naposled :)

To se klidně může stát, ale rozhodně Arsenal nebude betonovat. :p ;)
<<

mahrrr

Příspěvek pon 07. bře 2011 15:59:50

A právě proto se mi zdá dobrej tip na over...,v posledním zápase ukázal sice Arsenal že je dobrej a v obraně až na pár chyb taky super,ale stále jsou tam rezervy... ;)
<<

Radyn17

Příspěvek pon 07. bře 2011 18:13:23

Dnes se v nominaci objevil i Robin van Persie. Chybět bude Alex Song. Taky se tomuto zápasu co se týče tipu raději vyhnu, zde se může stát opravdu cokoli.
<<

bananajoe

Příspěvek úte 08. bře 2011 2:34:42

S víťazom ktorej dvojice sa stretne víťaz tejto? Shakhtar/Roma?
MIGHTY REDS
Obrázek Obrázek
<<

mahrrr

Příspěvek úte 08. bře 2011 9:17:06

Koho pak dostanou opravdu nevím... :-\

Doplněny sestavy a nehrající hráči...
<<

mahrrr

Příspěvek úte 08. bře 2011 18:38:23

No,pomalu se připravujte na zajímavou podívanou pánové... :-B
<<

double D

Příspěvek úte 08. bře 2011 18:39:05

bananajoe píše:S víťazom ktorej dvojice sa stretne víťaz tejto? Shakhtar/Roma?

Soupeře v dalším kole určí los ;)
<<

mahrrr

Příspěvek úte 08. bře 2011 18:47:55

double D píše:
bananajoe píše:S víťazom ktorej dvojice sa stretne víťaz tejto? Shakhtar/Roma?

Soupeře v dalším kole určí los ;)

Velmi by se mi líbil Real Madrid - Barcelona ,to by byly opravdu hodně zajímavé zápasy... B-)
<<

Erdovec/!LFC!

Příspěvek úte 08. bře 2011 19:06:04

Hlavně ať Barca vyhraje :)
<<

mahrrr

Příspěvek úte 08. bře 2011 19:14:53

Erdovec/!LFC! píše:Hlavně ať Barca vyhraje :)

Já myslím že určitě vyhraje,2:0,3:0 nebo 3:1...,už jen kvůli tomu tvýmu tiketu musí,GL... :-bd
<<

mahrrr

Příspěvek úte 08. bře 2011 23:06:46

Tak jsem výše trefil i výsledek,3:1,tip OK pánové... :-bd

Zpět na Fotbal