Deportivo La Coruňa - Real Sociedad

Sázka : zápas
Tip : 0
Kurz : 3,25

Důvěra : 6/10
Datum zápasu : 07.03.2011 21:00
Důležitý souboj dvou týmu, se zcela odlišnými cílemy v této sezoně diváci uvidí 07.03.2011 v 21:00 hodin na stadionu Estadio Municipal de Riazor La Coruña, kam zavítá Real Sociedad. Poslední vzájemný zápas zkončil na podzim 3:0 pro Real Sociedad, který hrál však doma, kde se mu opravdu daří. Oba celky mají poslední dobou celkem slušnou formu.

Deportivo bude muset vzhledem k postavení v tabulce sbírat každý bod a to hlavně na domácím hřišti, kde je až na 16. místě a to se čtyřmi výhrami, šesti remízami a dvěmi porážkami. Jejich domácí skóre je 14:12 a díky těmto výsledkům získali na svém hřišti 18 bodů. Deportivo se může pyšnit především svým posledním zápasem na domácí půdě a to výsledkem 0:0 proti Realu Madrid.
Zranění a suspendace :
Valeron (Střídající hráč)
Xisco (Střídající hráč)
Manuel Pablo (Důležitý hráč)

Real Sociedad oproti Deportivu nemusí mít žádne starosti s hrou o sestup, naopak vyhřívá se na krásné 9. pozici celkové tabulky. Pokud se ale podíváme na body, zjistím že Realu stačí jedno vítězství a dostanou se do boje o pohárovou evropu. Na 6. Atletico Madrid, které má 38 bodů, ztrácí puze 3 body a to ještě k tomu má Sociedad zápas k dobru. Realu se opravdu brilantně daří doma, avšak venku už to tak slavné není. V tabulce na půdách soupeřů je na 12. místě a z posledních 5 zápasů venku prohrál 4x, avšak když se podíváme na jeho soupeře, není se čemu divit (Espanyol, Real Madrid, Villarreal).
Zranění a suspendace :
Elistondo (Střídající hráč)
J. Llorente (Klíčový hráč)
Tamudo (Klíčová hráč)
Aranburu (Důležitý hráč)

Aranzubia - Morel, Aythami, Colotto, Laure - Perez, Tomas - Guardado, Adrian, Rodriguez - Sand

Bravo - Demidov, Estrada, Ansotegi, Bella - Rivas, Bergara - Zurutza, Prieto, Greizmann - Agirretexe
Můj tip: 0
Jak už jsem naznačil výše, dnes si vsadím na remízu s pěkným kursem 3,25. Mlůj tip se odvíjí od motivace obou mužstev, a to především Realu Socedad, který ale venku občas klopýtne. Dnes podlě mě nikdo nezvítězí a utkání skončí 1:1.
Dále už Vám popřeji jen