Hannover 96 - Bayern Mnichov
15:30 05/03/11Ještě jsem si připravil utkání německé Bundes Ligy, na které mám jiný názor než většina bookmakerů. Utkání odehraje domáci Hannover, který na svém hřišti přivítá Bayern Mnichov.

Domácí Hannover je v Bundeslize na 3.místě. Na 2. Leverkusen ztrácí pouhé 2 body a kdyby dnes vyhrál, přiblížil by se LM. Ale samozřejmě co si budeme namlouvat, proti Bayernu se hraje těžko kdekoliv a kdykoliv.Hannover má dobrou formu a na svém hřišti je druhý nejlepší z celé Bundesligy. Posledních 5 zápasů Hannoveru: 3x výhra 1x remíza 1x prohra. Dnes nevidím důvod, proč by Hannover nemohl vyhrát.
Bilance Hannoveru doma :12 zápasů (8-1-3), skóre 22:14, 25 bodů

Bayern Mnichov by samozřejmě nechtěl příští rok vynechat LM a tak musí bojovat, na práve 3 Hannover strácí 2 body a tudíž na LM ztrácí body 4. Bayern není ve formě, poslední 2 zápasy prohrál i se slabým Stuttgartem. Bayern má však teď velmi nabitý kalendář a to v podobě odvety osmifinále Ligy Mistrů, kterou určitě upředností před domácí soutěží.
Bilance Bayernu venku :12 zápasů (4-4-4), skóre 20:20, 16 bodů.
Jak jsem již psal výš nevidím důvod proč by nemohl Hannover vyhrát, ale kdo ví raději si to pojistím time 1X
TIP: 1X KURS: 2,25