Manchester City - Wigan Athletic

Utkání se hraje 5.3.2011 v 18:30 na City of Manchester Stadium.

Joe Hart v akci.
Manchester City si ve středu pojistil postup do dalšího kola poháru FA cup když doma jednoznačně porazil Aston Villu 3:0 a stejně tak např. zvítězil s řeckým týmem v boji o další kolo v Evropské lize.
Wigan je ale letos tak strašně ,,marný,, až z toho člověka bolí oči.Tým je na poslední 20. příčce a patří k týmům které daly nejméně branek a stejně tak mezi týmy které inkasovaly nejvíce branek což hraje výrazně do karet City za které už znovu řádí ital Mario Balotelli.
V týmu City navíc neřádí pouze ital Balloteli,stejně tak se v poslední době ukazuje i Yaya Touré s kterým má nejeden obránce či záložník problémy...

- 14 zápasů,8-4-2,skóre 22:11

- 13 zápasů,2-6-5,skóre 11:19
Poslední zápasy :
Man. City - Aris Soluň 3:0 - Evropská liga
Man. City - Fulham FC 1:1
Man. City - Aston Villa 3:0 - FA cup
Liverpool FC - Wigan 1:1
Wigan Athletic - Bolton 0:1 - FA cup
Wigan Athletic - Man. Utd 0:4

Hart - Kolarov,Kompany,Lescott,Richards - Y. Touré,Barry - Silva,Tevéz,Zabaleta - Balotelli

Al Habsi - Figueroa,Alcaraz,Caldwell,Gohouri - N´Zogbia,Moses,McCarthy,Diame,Watson - Rodallega
Za City nenastoupí Kolo Touré neboť ho tým suspendoval kvůli údajnému dopingu,dále pak zranění Given a Johnson,na straně hostí je pak nejistý start Boyce.
Manchester City se mi jeví v tomto utkání jako jednoznačný favorit a rozhodoval jsem se nad overem,nakonec sem se ale rozhodl trošku zariskovat a dal jsem poločas/zápas jelikož věřím že dá City brzský gól stejně jako tomu bylo např. v utkání s Aston Villou...

- poločas/zápas 1/1 / 1,7