Barcelona - Juventus
19.4.2017 ve 20:45
Zdravím,
pro dnešek jsem si vybral trošku netypickou sázku. Jelikož mi už Barcelona ukázala, že dokáže nemožné, tak se dnes sázce na góly a zápas raději vyhnu. Ani bych se nedivil kdyby dnes Juventus dokázal vyhrát nebo remízovat. Nemyslím si, že by dopadli jako PSG i když mají menší náskok.
Barcelona opět nezvládla venkovní utkání a bude duel dotahovat. Tentokrát to není 4 gólové manko, ale "jen" 3. Barcelona se určitě bude zároveň snažit být na míči a neobdržet gól. Kousků Juventusu určitě vstřelit nedokáže.
Juventus přijede ve velké pohodě s krásným náskokem a nechá Barcelonu hrát. Bude vyčkávat a hned jak Barcelona ztratí míč, tak půjde Juventus do rychlého protiútoku. Cíl Juventusu bude vsřelit 1 gól a tím ukončit šance Barcelony.
Dneska si chci zahrát na karty pro domácí. Fortuna vypsala hranici 2,5+ pro domácí a za krásný kurz. Barcelona v prvním zápase proti Juventusu dostala 3 ŽK. V osmifinále proti PSG v první zápase dostala také 3 karty. V odvetě dostala karet dokonce 5. A to je přesně i dnešní zápas. Barcelona se po každé ztrátě balonu ho bude snažit získat hned zpět. I kdyby to mělo být na hraně. K tomu když si přičteme, že s přibývajícím časem bude růst nervozita a frustrace. Navíc je možné, že Barca bude muset na půlce zastavovat nebezpečný brejk Juve.
Absence Barcy: Rafinha, Vidal.....otazník nad Mascheranem
Absence Juve: Pjaca, tazníky nad Dybalem a Keanem
Věřím, že jak Mascherano, tak hlavně Dybala se na dnešní zápas dá do kupy.
Když si řeknu všechny pro a proti, tak si myslím, že Barcelona dostane 3 karty úplně v pohodě. Proto můj dnešní tip je Barcelona dostane 3 a více žlutých karet v kurzu 1.85