Anderlecht - Manchester United

13.4.2017 ve 21:05
Zdravím,
dnes jsem si opět vybral svůj klasický tip

Anderlecht letos nepoznal zatím hořkost porážky na domácím hřišti. Doma neprohráli již 10 zápasů v řadě. Celkově pak Anderlecht prohrál v posledních 19 zápasech jen 2x. Jednou v domácí lize a podruhé v EL proti Zenitu, ovšem ani to jim nezabránilo v postupu dál. Ve zmiňovaných 19 zápasech 4x hrál Anderlecht 0:0 a v 15 případech dokázal vstřelit aspoň jeden gól. Dokonce i když prohráli, tak nikdy v 0 vstřelenými góly. Anderlecht určitě ví, že pokud chce postoupit, tak musí udělat doma opravdu dobrý výsledek, protože odveta bude hodně hodně těžká.
O MU jsem psal v analýze s Evertonem. Letos prostě za očekáváním. Hra se Zlatanem a bez je opravdu vidět. Ale na druhou stranu United venku jsou dobrý tým, z 15 zápasů jich venku dokázali vyhrát 10, 3 remízovat a 2 prohrát. Ze zmiňovaných 15 zápasů pouze 1y nevstřelili gól. Bylo to proti Chelsea v FA cupu a to hráli většinu zápasu o 10 hráčích. Mají venku průměr 2 goly na zápas a proto věřím, že dneska budou chtít do odvety aspoň jeden vstřelit.
Absence Anderlechtu: otazník visí nad Teodorczykem - úročník....je to nejlepší střelec s 20 góly, má problémy s ramenem, ale věřím, že pro takovýto zápas se dá do kupy
Absence United: Jones, Smalling - obrana, Mata, Young - záloha, Rooney . útok, otazníky visí nad Valenciem - obrana a De Geem, ale ten by asi stejně nechytal
Jsou to oba týmy, které umí střílet góly. Oba týmy dnes potřebují skórovat a klidně i výsledek 1:1 by mohl United vyhovovat.
Můj dnešní tip oba týmy vstřelí gól v kurzu 1.85