|
|
Fotbalové tipy, výsledky, rozbory, analýzy.
pon 10. dub 2017 13:10:36 od Owenik
Crystal Palace - Arsenal 10.4.2017 ve 21:00Zdravím, dnes jsem si vybral dohrávku 1. anglické ligy. A to utkání CP proti Arsenalu. Věřím, že hosté nastoupí na vítěžnou vlnu a dnes zápas zvládnou. Crystal Palace se nachází na 16. místě se skóre 39:50. V posledních týdnech ovšem zažívali vzestup formy a odpoutání od sestupových pozic. V předminulém kole dokonce dokázali porazit Chelsea doma k úžasu všech 2:1. Nad Swansea na sestupu mají náskok 3 body a 2 zápasy k dobru. Domácí prostředí také CP nějak extra nepomáhá. 4V 1R 9P a skóre 15:20. Posledních 5 zápasů CP doma: prohry 1:2 se Swansea, 0:1 s Evertonem, 0:4 se Sunderlnadem, poté následovaly výhry s Middlesbrough 1:0 a s Watfordem také 1:0. CP má průměr 1 branku v domácím utkání. V posledních 5 zápasech můžeme vidět, že ani to se jim nepodařilo dodržet. Arsenalu se od konce ledna opět rozplynul sen o titulu v PL, hned následovalo vyřažení z LM. Taková klasika v podání gunners. Ovšem krize pokračovala a Arsenal dokonce opustil top 4. Momentálně se nachází na 6. místě se skóre 61:36. Kolem Arsenalu stále kolují spekulace ohledně Wengera, Sancheze a Özila. To určitě kabině také nepřidá. Ovšem z Londýna přicházejí i zprávy, že všichni zůstavají. Tak čert aby se v tom vyznal. Každopádně věřím, že Arsenal pro záchranu LM udělá vše a ještě pořád to má ve svých rukou. Proto zápasy s týmy jako je CP jsou povinností vyhrát. Mají o 2 zápasy méně než 4. CIty a pokud by oba vyhráli, tak se dotáhnou na City na bod. Arsenal venku byl v dobré formě, bohužel pro ně poslední 3 zápasy jim hrubě nevyšly. Posledních 5 zápasů venku: 3:3 Bournemouth, 0:4 vyhra nad Swansea a poté následovaly 3 prohry 1:3 s Chelsea, 1:3 s Liverpoolem a 1:3 s WBA. Absence CP: Cabaye - záložník, Dann, - obránce, Mandanda - brankář, van AAnholt - obránce, Wickham - útočník, Tomkins - obránce....zde vidím obrovskou ztrátu v mozku zálohy Cabayem a pilířem obrany Tomkinsem, který měl velký podíl na posledních vítězných zápasech.....otazníky visý nad McArthurem - záložník a Remim - útočník Absence Arsenalu: Ospina, Čech - brankáři, Koscielny - obránce, Cazorla - záložník- Perez - útočník....zde bude asi chybět Koscielny, ale doufám, že ne zase tak citelně Arsenal se musí poprát o top 4 a proto věřím, že mají dnes dobrého soupeře na to navázat na vítězství proti WHU. Můj dnešní tip výhra hostů v kurzu 1.75
Sázím proto, abych vyhrál, ale občas se může stát, že prohraju. 
pon 10. dub 2017 22:19:55 od Hobiku1893
Já vím že po bitvě je každej generál, ale to se dalo čekat a navíc výhra v předminulém kole na Stanford Bridge 1:2 je docela slušnej výsledek, je pravda že ani jeden zápas jsem neviděl, ale minimálně neprohra domácích by byla jistější. Nicméně držím palce do dalších zápasů....
úte 11. dub 2017 11:51:57 od Hobiku1893
Tak s tím trenérem by to už jako chtělo, Arsene Wenger už tomu týmu nemá asi co nabídnout, všechna čest a respekt ale je čas dát šanci někomu jinému.... Budeš psát něco na Ligu Mistrů ?
úte 11. dub 2017 16:18:31 od Owenik
Hodně jsem uvažoval jestli psát nebo ne, ale dneska jsou podle mě zápasy, kde je možný úplně vše.....u obou zápasů by mě nepřekvapila výhra domácích, remíza ani výhra hostů  psal bych analýzu na Barca Juve oba dají, ale zase bych se nedivil výsledku 0:0....a u Dortmundu by mohla být přestřelka  ale napíšu na tu Barcu s Juve, jelikož to sám jedu dneska solo za vyšší vklad  máš nějakej tip na dnešek?
Sázím proto, abych vyhrál, ale občas se může stát, že prohraju. 
úte 11. dub 2017 17:05:23 od Hobiku1893
S tím že ty zápasy můžou dopadnout prakticky jakkoliv, tak s tím souhlasím a Juventus s Barcou tam moc gólů asi nepadne viděl bych to na remízu 1:1 a Dortmund s Monacem no po víkendu s Bayernem bych zkusil neprohru Monaca, mám radši sázky na góly a tady jich může padnout hodně, ale rozdíl v kurzu je značnej, na over 3.5 gólu je kurz 1.93 a na neprohru Monaca 2.69 u Fortuny.
úte 11. dub 2017 19:08:13 od Hobiku1893
Taky nevim proč je Monaco podle kurzů tak odepisovaný a Dortmund tak favorizovanej, viděl bych ty šance a teda i kurzy vyrovnanější, ani bych se nedivil kdyby Monaco vyhrálo  , no uvidíme večer ......
úte 11. dub 2017 19:33:29 od Hobiku1893
úte 11. dub 2017 21:44:38 od Neuminho
Tady jsem dlouho přemýšlel že dám čistou jedna, ale nakonec jsem se podělal a dal jsem do akovky jen CP dají gol... Bohužel tenhle tip byl dost mimo... však Arsenal hraje celou sezonu totální tragedii a CP když obrali Chelsea, která jinak doma neztrácí a je tak o dva levely nad ARsenalem, tak se to prostě čekat dalo, já už tuhle sezonu sázím automaticky proti nim, dokud neodejde Wenger tak se zřejmě výsledky nezlepší ale chce to i velkou obměnu kádru, hráči jako Walcott, Elneny, Coquelin, Monreal, Ramsey, OXlade, Wellbeck, Ospina, Mertesacker, Gibbs jsou hráči tak max někam k průměru podprůměru bPL řada z nich už je v Arsenalu dlouho a prostě jsou to hráči co se třeba ukáží jednu část sezony 5 zápasů udrží formu a pak jsou bud out kvuli zranění nebo poserou i to co nejde.... Je to žalostný nedá sena to koukat... směrem dopředu se tam snaží hlavně Alexis, který ale až moc soluje a enbo ssi to zkzkouší tuknout max s Ozilem, ale ani s tím to ted nejde a tak je produktivita v hajzlu protože ten zbytek je tam už jen do počtu... Giroud věčně nekde mimo dění... Lucas šance bohužel příliš nedostává i když si myslím, že na to mít může.
Třeba takovej Zaha to by byl pro Arsenal dobrej kauf, tenhle hráč se mi moc líbí a letošní forma fantazie 6g+11a skvělej technickej hráč. Ve středu by určitě tu zálohu strčil z CP do kapsy i Cabaye.... A to jsou hráči u týmu co skoro padá ... Arsenal už prostě potřbeuje ten tým proměnit, chtělo by to asi i nový impluz v podobě trenera tohle akorát spěje k nepohárovým příčkám.
Zpět na Fotbal