Liverpool - Chelsea

31.1.2017 ve 21:00
Zdravím všechny závisláky sázení,
dneska jsem se rozhodoval jaký zápas vyberu, protože mě jich lákalo opravdu hodně. Nakonec jsem si vybral šlágr 23. kola Premier League a donutil mě k tomu kurz na Chelsea. Podle mého názoru je ten kurz přestřelený vzhledem k tomu, jak se Chelsea letos prezentuje. Bookmakeři vypsali tento zápas velice vyrovnaně. Prozatím kurz 2.6 - 3.2 - 2.95. Spíš bych čekal, že na Chelsea bude nižší kurz než na Liverpool.
Liverpool byl letos takový černý kůň soutěže. Jürgen Klopp vždy prezentoval velice líbivý a útočný fotbal a není to jinak ani zde. Od začátku sezóny se pohybují na špici tabulky. Liverpool měl dokonce krásnou sérii kdy neprohrál 15 zápasů. Dotahovali se na čelo a v jeden moment byli dokonce 2. Ovšem v novém roce nedokáží navázat na loňské výsledky. Liverpool vyhrál z posledních 8 zápasů pouhý jeden a to si tým bojující na všech frontách o trofeje nemůže dovolit. Na konci roku bojoval Liverpool reálně o 3 trofeje. Během posledního týden vypadl jak z ligového poháru, tak z FA Cupu a PL se také vzdaluje. To podle mě musí mít negativní dopad i v kabině Reds. Nejde o to, že by Liverpool nebyl týmem, který si nezasloužil postoupit, ale hlavní kámen úrazu jsou zahozené šance. Tentokrát ovšem nepřijede tým, který se bude krčit ve vápně a čekat, ale přijede tým z 1. místa.
Chelsea to je letos úplně jiná kapitola. Nový trenér, nový impuls a tým šlape jako švýcarské hodinky. Chelsea dokázala vyhrát 13x v řadě v PL a málem dokázala vyrovnat rekord Arsenalu z roku 2004 ovšem Spurs byli proti. Sám jsem si říkal, jestli to nebyl odrazový můstek k pádu dolů, ale NEBYL. Chelsea následující 4 zápasy opět zvládla v absolutní pohodě. Obrana Chelsea letos hraje na jedničku. Chelsea má letos jen 15 obdržených gólů. z 15 výher hned 12x čisté konto (co si asi říká Péťa

CO se týče marodky, tak na žádné straně nikdo důležitý nechybí.
V tomto zápase je pro mě Chelsea dost velký favorit na to, abych nenechal skoro trojkový kurz ležet. Nemusíme si nic nalhávat, Liverpool sice nezahrál v posledním měsíci nic moc, ale na velké týmy se umí připravit. CHelsea zvládá těžké zápasy vcelku dobře. Porazili MU, MC, Everton, jednou Totthenham. Je klidně možné, že může zápas rozhodnout i nějaká červená karta, ale to bychom pak nemohli sázet na nic.
Věřím blues a proto můj tip Výhra Chelsea v kurzu 2.95

Sázím proto, abych vyhrál, ale občas se může stát, že prohraju.