Monaco - Tottenham

<<

Tonyruik

Příspěvek čtv 01. říj 2015 14:20:10

Monaco - Tottenham

Obrázek Monaco - Tottenham Obrázek
Liga Mistrů - France - Stade Louis II
1.10.2015 - 19:00 CET

Dnes se odehraje druhé kolo Evropské Ligy a mezi 24 zápasy si posvítíme na duel Monaco - Tottenham. Na rovinu musím podotknout, že nevidím ani jeden tým jako favorita zápasu. Tottenham má určitě kvalitnější a především sehranější kádr, který ovšem v Evropských zápasech podává mizerné výkony a to především na hřištích soupeře. Jako kdyby se Tottenham nemohl smířit s tím, že Liga Mistrů je nad jejich síly a Evropskou Ligu hrají, protože musí. Podle mého se zkrátka odmítají věnovat této soutěži a raději se plně koncentrují na Premier League. Což je samozřejmě případ i dalších anglických celků, hrajících v Evropské Lize. Monaco věřím, že dává do těchto zápasů vše, ovšem ještě nějaký čas potrvá, než se po letní obměně tým sehraje do loňských výkonů, kdy vyřadil Arsenal.

Monaco dostalo minulý rok v základní skupině pouze 1 gól, 4 dokázali vstřelit a postupovali z prvního místa se ziskem 11 bodů. Nevídaná bilance, kterou ohromili celou Evropu! Ovšem letošní Monaco je dočista jiné, než to které jsme mohli vidět minulou sezónu. Z týmu odešli velmi důležití strůjci těchto úspěchů a přišla celá řada nových nadějí. Monaco se zkrátka zaměřilo na výchovu mladých talentů, které se snaží prodat za velké peníze, jako se podařilo prodat Antony Martiala do United. Proto by se dalo říct, že Monaco prodalo vše, o co byl zájem. Nový tým se stále sehrává a moc jim nepřidalo ani zranění. Do útoku přišlo spoustu sic mladých, tak skvělých hráčů a gólově se Monacu daří, ovšem obrana se chová přesně opačně, než tomu bylo minulý rok. Výsledkem jsou divoké přestřelky: Monaco 2 - 3 Lorient, Montpellier 2 - 3 Monaco a Guingamp 3 - 3 Monaco.

To Tottenham letí od začátku sezóny neustále vzhůru a to potvrdil i poslední výhrou 4:1 nad Manchester City, tým je sehraný z minulé sezóny, kdy se podařilo udržet kádr pohromadě a navíc přišlo pár velmi zajímavých hráčů. Především Heung-Min Son podává skvělé výkony a dalo by se říci, že Tottenham poslední dobou táhne od vítězství k vítězství, ovšem dnes bychom ho na hřišti vidět neměli. Stejně tak by měl v Monacu vyběhnout na hřiště nová posila do útoku - Clinton N'Jie, jehož největší předností je velká rychlost.

Bude do velmi zajímavá podívaná, při které věřím, že bude mít navrch hlavně Tottenham a Monacu bude pěkně zatápět. Proto bych zde věřil spíše Tottenhamu, než-li Monacu. V co ovšem hlavně věřím je to, že bude padat hodně gólů. Tottenham se bude soustředit na velmi špatnou obranu Monaca a myslím, že Monaco bude připravené na bleskové protiútoky, ke kterému mají k dispozici své mladé talenty, které kupředu potáhne Stephan El Shaarawy. Sice vždy uznávám vypsané kurzy, ale Over 2.5 za 2.1 je velmi zajímavý.

Prediction: 1:2

Tip: Oba dají gól - Ano, Kurz: Tipsport - 1.84
<<

Petr Jeník

Příspěvek čtv 01. říj 2015 17:45:11

Re: Monaco - Tottenham

Já to vidím na výhru Monaca.
Do sestavy se jim po absencích vrací hned tři velmi důležití hráči pro tým. Záložníci Mountinho a Toulalan a obránce Coentrao. Naopak Tottenham musí počítat s absencí útočníka Sona, který se zranil o víkendu při zápasu s Man.City.
Kurz 2,12 na jedničku mi připadá celkem lákavej.
<<

Hobiku1893

Příspěvek čtv 01. říj 2015 20:26:22

V tomhle zápase jsem to taky viděl na výhru AS Monaca a to i s ovárkem konkrétně 2:1,
velká pravděpodobnost byla taky ta remíza, kterou to také nakonec skončilo, ale co už.
Obrázek Obrázek Obrázek Obrázek ObrázekObrázek
<<

Tonyruik

Příspěvek pát 02. říj 2015 13:02:53

Mě se honila hlavou od první chvíle, kdy jsem viděl tenhle zápas, taky výhra Monaka, ale po delším bádání jsem věřil spíše Tottenhamu, má aktuálně mnohem lepší výsledky i herní projev, ovšem myslel jsem si, že nevyhrají. Jak jsem psal, Anglický kluby v Evropské lize venku = tragédie. Hráče na to mají, aby s přehledem vyhrávali, ale prostě se jim asi nechce. Ze všech těch názorů, co jsem měl možnost si přečíst, tak se přikláním k motivaci. Když hrajete bundesligu, tak je Evropská soutěž ideální na to se předvést, ale pro hráče z Premier League, ty už vyšší cíl než svojí ligu snad ani nemají, proto si myslím, že hrají tak, jak hrají. Ani si nemyslím, že by se nesoustředili či to jenom odkopali, aby se neřeklo, ale to odhodlání v srdci není takový.

Zatím jsem utkání neviděl, ale myslím, že to bylo vyrovnané a rozešli se tak spravedlivě remízou. Věřím, že kdyby Tottenham přijel do Monaka na jaře, tak už by prohráli. Monako musí ujít k "sehranosti sama sebe" ještě kus cesty... Je to podobné, jako minulá sezóna, podle mě se to opakuje. Ale Leonardo Jardim je podle mě skvělý trenér a věřím, že to letos dotáhnou opět daleko, až a jestli se sehraje jejich útok, kde mají parádní hráče.

Zpět na Fotbal