|
|
Fotbalové tipy, výsledky, rozbory, analýzy.
sob 05. zář 2015 13:52:24 od Neuminho
Lucembursko (6.) - (5.) MakedonieFotbal, Kvalifikace o EURO 2016 - skupina C / 7. zápasy dnes 05.09.2015 ve 18:00h Vs.  Ahoj, tak dnes je na programu opět kvalifikace, která mimo jiné pokračuje i sedmými zápasy ve skupině C, kde hraje i náš soused ze Slovenska, nicméně já se zaměřím na zápas, který z těch dnešních v této skupině bude asi nejméně atraktivní... Utkají se už prakticky jistí nepostupivší poslední Lucembursko, které získalo zatím jen 1 bod, na druhé straně Makedonie se třemi ( z prvního vzájemného zápasu ). No já zde zkusím, tak jako jsem zkoušel už v prvním vzájemném utkání těchto týmů sázku na oba gól, kurz je opět hratelný tedy 2.00 už to není takový šlágr sice jako před tím, kdy to bylo myslím až skoro na 2.50, ale je to stále 2+ a musím to brát... První vzájemný zápas totiž skončil v Makedonii 3:2 !!!A proč by to tak nemohlo skončit i dnes, oba týmy už body mají, nepostup prakticky jistý, takže oba týmy mohou hrát zcela uvolněně bez nervů, nemusí hrát nějaké podělané přetaktizované věci no a v obou týmech jsou i hráči, kteří nefigurují v tamních slabých ligách... Za domácí zmíním offenzivní hráče jako Deville ( FC Kaiserslautern II), Joachim ( Burton Albion) či Martins ( Olympique Lyon U19), neříkám, že jsou to top hráči, ale zkrátka je to rozhodně více než hrát tamní lucemburskou soutěž nebo v Makedonii... Na druhé straně bych z offenzivy take napsal alespoň 3 jména Kostovski (OH Leuven), Muarem (Eskisehirspor), Ibraimi (Maribor), Abdurahimi (Lokeren) či Trajkovsi (US Palermo), což je z offenzivních řad asi největší hvězda, jelikož hráte základ v týmu italské Serie A... No kvalita lehce na straně hostů, ale to už byla v prvním zápase a Makedonie se docela trápila střelecky vyrovnaný duel, jen lehce lepší držení balonu od makedonců, střel bylo celkem dost to očekávám i dnes, Lucembursko má tentokráte domácí podporu a neočekávám, že by je měla Makedonie nějak lehce smést, když se jim to nepovedlo ani doma... No oba gol zkusím zkrátka hlavně díky vzájemnemu zápasu a schopnosti skorovat obou v zápasech se slabšími týmy... take se nedalo příliš počítat s tím, že by tyto dva týmy nějak extra mohly ohrožovat branky týmů jako Španělsko, Ukrajina nebo Slovensko, které figurují na prvních třech místech v tabulce... Nicméně obrany zatím co bylo vidět v kvaldě dle výsledků opravdu hodně děravé, sice jak jsem říkal silní soupeři, ale stejně je to moc nějakých 2,5 gólů inkasovaných oba na zápas. Ještě mohu koneckonců připsat i výsledky obou s třetím nejslabším celkem skupiny Běloruskem... Lucembursko s tímto týmem remizovalo doma 1:1. Makedonie s nimi doma padla 1:2... i to hovoří pro tip  Bělorusko má navíc o trochu silnější kádr než Makedonie, takže už tuplem nevěřím v tom, že by makedonci měli v roli lehkeho favorita nějak přejet svého soupeře... Naopak Lucembursko gola snad dá před domácím publikem ale s jejich nejhorší obranou ve skupině se s čistým kontem opravdu moc počítat nedá. HLAVNÍ TIP: Oba týmy dají gól@2.00
sob 05. zář 2015 14:59:55 od Hobiku1893
Lucembursko docela jede co ? Já zkusím možná i výhru za # 3.50 a klesá to. Nevím jestli Rusko porazí Švédy, to asi ne ( 02 radši ), než remíza a nebo ( 2 bez remízy ) # 2.57. Španělsko si dá Slováky i s ovárkem ( 1/+2.5 ) # 1.84. San Marino - Anglie ( Under 4.5 ) za # 2.60 docela dobrej kurz. Švýcarsko i Rakousko ( 1/+2.5 ) samozřejmě Rakousko to má o dost lehčí. Ukrajina vyhraje možná ( 2:0 nebo 2:1 max.) a Estonsko - Litva asi remíza, tady moc gólů nebude.
sob 05. zář 2015 15:11:46 od Neuminho
Lucembursko bych výhru asi nedal, do úvahy spíše připadá dělba bodů za 3.30 také hratelné, výhry u těchto dvou týmů jsou spíše zázrakem, když se mrkneš na jejich zápasy za poslední dobu.... Rusko nvm tam to může skončit asi jakkoli, ale řekl bych, že více jak 2 branky neuvidíme. Spíše očekávám opatrnost v klíčovém zápase o přímý postup na ME ve Francii. Švédsku koneckonců bude stačit i remíza si myslím... Španělsko hraju dle té analýzy tady ty rohy od maria, vypadá to zajímavě vzhledem k tomu, kolik jich mělo Španělsko v prvním utkání... Anglii nehraji vůbec, může to skončit 0:3, 0:4, 0:5 možná i 0:6... Je tam rozdíl minimálně 2-3 tříd a v kvaldě už dostali i větší debakl... Anglie první zápas proti nim moc nepředvedla, ale ta kvalita je furt x krát větší u nich. Nebezpečné na sázení, jejich útočníci sice žádnou velkou formou neoplývají jak Rooney tak Kane, ani Walcott goly nedává, tak ten under vypadá i docela pěkně, nicméně za San Marino hrají řidiči autobusů a podobně, vlatsně když hrál Rooney za Manuu proti slabým Bruggám, tak taky dal hattrick a dnes je ještě o dost slabší soupeř... Na Rakousko ani švýcary jsem zatím moc nekoukal, u těch švýcarů je zde na foru už tay celkem pěkná predikce, ale na 2:0  Což by pro tebe nebylo moc OK Ukrajinu jsem dal, že nedá gol v první půli, ty jejich výkony v roli favorita jsou nemastne neslane s Makedonií první gol v nastavenem čase první půle s Lucemburaskem až ve druhe puli, v prvním vzájemnem zápase s Beloruskem se trefili až v 82. minutě a to byl ještě vlastnak a celkově offenziva o ničem - Slovensku a Španělsku nedali gól vůbec...Za kurz 2.16 zkouším.
sob 05. zář 2015 17:34:44 od Hobiku1893
Tak hrajou tam lidi který mimo to choděj ještě do práce, což v Bruggách nehrozí, ale San Marino postaví před bránu autobus to je na 100 % co jinýho taky proti tak silnýmu týmu, jako je Albion. Rooney dal hat-trick, ale Bruggy nebetonujou snažej se hrát fotbal, tak proto taky těch gólů dostali tolik od Man U. Samozřejmě že góly Angláni daj, ale moc jich nemusí bejt venku si myslím, kdyby hráli doma Albion tak 7:0 by to bylo, ale -4.5 # 2.60. Např. Italové ty zase ale nejsou ofenzivní velmoc zrovna, tam je ta jejich obrana propracovaná a postupnej a ne zrovna rychlej přechod do útoku, i když už to není tak strašný jako dřív, ale pořád. No tak ty hráli doma 1:0 s Maltou a tam byl UNDER 3.5 za # 1.77, -2.5 # 2.85 a -1.5 # 6.10, ale třeba u tipsportu až # 6.80. To už je dost docela. Ukrajina v 7. minutě 1:0... Anglie 0:1 ve 13. minutě W. Rooney penalta ....  ÁÁhaa tak nám to tam klucí sázej 2:0, respektive 0:2
sob 05. zář 2015 17:37:48 od Hobiku1893
Oni si daj vlastňáka, no ty vole.........
sob 05. zář 2015 18:04:17 od Neuminho
Zatím nic moc no  Lucembursko půle 0:0, šancí asi moc nebylo, i když mi na livescore zabzučel gól na začátku, tak možná neuznali Makedonii netuším... Na Rusko koukám na Sportu 1 a hrají dost dobře pod Sluckým novým trenérem, což jsem ani nijak nezaznamenal před začátkem utkání  Švédi mají problém vůbec podržet balon chvíli o nějakých šancích se prakticky nedá mluvit, uvidíme s čím nastoupí do druhé půle, Rusko v závěru půle už moc neutočilo a v klidu drželi balon... Ibra tam sám asi nic neudělá a jinak dopředu moc dobře nepracují, možná ještě Durmaz levý bek pracuje pěkně, ale jinak hrůza rusové naprosto jasně lepší... Tak alespoň underový tiket vychází zatím oni + Estonsko, kde byla zatím vidět jen jedna mega šance Lindpera, ale dřevák co hrál v Baníku nepochopitelně minul v 1000% golovce na konci první půle. Anglie nvm nvm jestli to vydrží na 0-4, Anglie dle onlajnů 2 branky a 2 dobré příležitosti... Ukrajina je dobrej průser... už to mohlo být klidně 5:0 dle dostupných informací... Nvm jestli bělorusko včera chlastalo, ale vypadá to tak. No začíná druhá půle a hned celkem překvapení, Ibrahimovič šel dolu a na plac Toivonen, přitom to nevypadalo, že by měl nějaký problém, ale asi není po zranění ještě úplně fit.
sob 05. zář 2015 18:30:50 od Hobiku1893
Tak 69. min dali ty buzerantky čtvrtej gól a Estonsko 1:0 Litva. Nooo
sob 05. zář 2015 19:06:38 od Neuminho
Tak začnu u Lucemburska, to nakonec fakt vyhrálo, ale ve druhém poločase nedala Makedonie 2 tutovky a 1 penaltu, takže docela Lucembursko mega štěstí, lucemburčani měli takové 2 poloviční šance, jinak v zápase nic neukázali, nakonec je to docela škoda, že makedonci své šance nedali... Na střely opět docela vyrovnane i držení míče a zkrátka v tomto zápas vyrovnaný.... No bužel KO... Estonsko Litvu porazilo, ale jen 1:0 a tam ten povinný under mezi dvěma nefotbalovými státy došel a k tomu i ten u Ruska, které nakonec vyhrálo zaslouženě 1:0. Švédsko toho moc zkrátka dnes nemělo a když bylo potřeba Akinfeev vytáhl dobrý zákrok  Já jsem docela dost rád, že vyšel alespoň tiket s těmi undery, jinak by to dnes bylo hodně o ničem... Ukrajina nakonec ve druhé půli nedávala, ale tak měli už nahráno z první a to vítěsztví bylo fakt nutné... Angláni 0:6 jeden z možných výsledků, které jsem psal, ale nesázel jsem kurzy byly dost nehratelné... Bookie mě tím naprosto odradil... No za výhry v underech tam ještě něco hodím od 20:45 krom těch rohů.
sob 05. zář 2015 20:47:12 od Neuminho
No tak poločasy večerních zápasů zatím nic moc... A zatím ani tipy nic moc... Rakousko a +2,5 v zápase no půle 0:0 a věřil jsem, že alespoň 1:0 po půli rakušani povedou, zatím bohužel nějaké šance byly i neuznaný gól kvůli ofsajdu škoda... Ale furt věřím, že by to mohlo dojít... Mehmedi (Švýcarsko) dá gól zatím švýcaři bohužel jen drží míč, jinak v ničem soupeře nepřehrávají, no uvidíme jestli se prosadí tento hráč, který se mi z offenzivy Švýcarska líbí nejvíce. Shaqiri poslední dobou nemastný neslaný, Seferovič poslední dobou spíše nahrávky na branky... Švýcarsko +6,5 rohů po poločase ubohý jeden roh, věřím že jich bude mít Švýcarsko určitě více ve druhé půli, jelikož dostali gól a teď už musí prostě dopředu, doufám, že budou i nějaké výlety od Rodrigueze a Lichtsteinera z obrany u kterých je to dost známé a umí velmi pěkně rozhodit i obrany soupeře, nicméně je asi zatím taktika týmu držela zkrátka. Při troše štěstí může mít ještě Švýcarsko těch 6 rohů... Španělsko a +7,5 rohů v zápase tohle zatím vypadá nejlépe, španělé zatím krásných 5 rohů po poločase a chybí už jen 3 k radosti a výhře
sob 05. zář 2015 21:47:07 od Neuminho
Vyšlo samozřejmě jen Španělsko. nvm no co dávat, když Rakousko porazí s kádrem s hráči z předních evropských lig nějaký pralesní žebráky z Balkánu těsně 1:0 . Švýcarsko začne pořádně tlačit až posledních 15 minut kdy mají 4 rohy a prostě za zápas ani 7, ale jen 6 fakt skvělý. Mehmedi nezaslouženě stažen jako první už po 57 minutách  No jdu si dát za zbytek nějaký live sázky radši a uvidím či něco zbude na zítra.
ned 06. zář 2015 12:44:41 od Hobiku1893
Včera to byl trest, to Rakousko se teda vyznamenalo jsou to jelita. Španělsko mohlo dát ještě jeden gól aspoň, ale to ne. Včera mi to zachránily dva zápasy Irské Premier League: Limerick - St.Patrick 3:1# 2.43 ( OVER 3.5 ) OKDundalk - Sligo Rovers 2:2 # 2.80 ( OVER 3.5 ) OKTen Limerick je teda pořád na posledním místě, ale poslední dobou jede jako blázen, nejen že taky i vyhrává, ale střílí hodně gólů. Včera 27. minuta červená karta ale přidali ještě dva góly a jeden soupeř, ale je fakt, že St.Patrick jsou teď v krizi poslední čtyři venkovní zápasy prohráli teď už i s tímhle teda, mě šlo hlavně o ty góly a ty byly, takže dobrý. Na to jsem chtěl napsat analýzu na jeden z těch zápasů IPL na OVER 3.5, ale pak jsem se na to vyprd, škoda no.
ned 06. zář 2015 14:14:02 od Neuminho
Pěkně  Gratuluji alespoň k tomu... Já už kašlu na tipáč, dal jsem si money na bet365, kurzy sice prakticky stejné, nicméně širší výběr a nebudu dávat prostě u tipáče, včera rohy Švýcarska chtěl jsem dát nějaký handicap na švýcary, že na rohy je sejmou to samé Rakousko, nvm jaké byly kurzy teda, ale oba vyhráli o 3 a kdybych to dal dohromady tak bych se třeba dostal někam ke dvěma. Místo toho jsem dal tohle hlavně u Rakouska jsem nasraný, švýcaři těch 7 prostě dát měli, ale většinu zápasu hráli přímo příšerně až v posledních 10-15 minutách se vzpamatovali a byl tam fakt velký tlak na bránu Slovinska... No uvidíme jak to půjde už tam něco házím, tak pak dej vědět co dáváš, taky pak sepíšu něco až bude komplet.
ned 06. zář 2015 15:47:04 od Hobiku1893
Island - Kazachstán ( 1/+2.5 ) # 1.95 Wales - Izrael ( 1/-2.5 ) # 3.40 Lotyšsko - Česko ( 2/+2.5 ) # 2.51 Pěknej kurz je na: Turecko - Nizozemsko ( 0/-2.5 ) # 3.80 Nebo: Malta - Ázerbájdžán ( 0/-2.5 ) # 3.05 Ale ještě nevím co dám, když si vzpomenu na Rakousko apod.
ned 06. zář 2015 17:03:54 od Neuminho
Tak k duelům od 18:00 Lotyšsko - Česko - Tady věřím, že to urveme a snad i docela v pohodě a nic nepodceníme  S Kazachstánem to nebylo dobré, já doufám, že dnes zahrajeme o dost lépe a bude ten výkon adekvátní k naší kvalitě oproti soupeři.... Adekvátní vítězství je dle mě 0:3, 0:4. Lotyšsko je hodně slabý tým oproti Kazchstánu individuelně pozadu a rozhodně to není tým, který by měl tvořit hru, takže očekávám dominanci na míči od našeho týmu a šance a pevně věřím, že už v první půli 1, 2 góly dáme a přispěje snad i Škoda... No hraju Škodu a Česko WIN Malta - Azerbajdžán - Netuším vůbec jsem na ten zápas nekoukal, možná nějaká nuda o málo brankách, remíza Norsko - Chorvatsko - Hraju neprohru hostí, kteří mají o dost kvalitnější hráčský kádr a budou chtít odčinit zaváhání s Azerbajdžánem, spíše si myslím, že by mělo Chorvatsko i vyhrát, takže nějaká DNB připadá do úvahy také no a střelce jsem zvolil Mandžukiče, který byl nejaktinějším hráčem už proti Azerbajdžánu.... Vlastně oni hrají na jednoho hrota, takže pokud by měli vyhrát bude se spoléhat hlavně na branky tohoto kanonýra. Turecko - Nizozemsko - Nesázel jsem v ideálním případě pro naší repre remíza a pokud vyhrajeme, tak máme přímý postup na ME  A podle mě ta remíza reálná je. Nizozemsku už prohrálo s Islandem doma, nemají zrovvna nejproduktivnější hráče Huntelaar v Schalke co jsem viděl nic moc, Robben z formy, Depay co jsem koukal na ManU asi 4 zápasy letos neviděl jsem přoádnou střelu... Nizozemci asi budou více na míči, ale herně to tak jednoznačné určitě nebude... Turecko je přecijen doma hodně silné... Wales - Izrael - Na domácí půdě by měl Wales vyhrát, nicméně nějakou přestřelku neočekávám. Wales má přecijen o něco lepší kádr vzhledem k hojnému zastoupení v anglické Premier League.
ned 06. zář 2015 17:35:49 od Hobiku1893
No tak už to máme 0:2 a Turecko taky 2:0. Wales asi hodně tlačí podle držení míče,rohů a střel, ale chce ty goly tam. No to Chorvatsko je jednoznačně kvalitnější, jak individuálně, tak i jako celek. Já bych řek že vyhrajou 0:1, možná 0:2. Uvidíme no.....
Zpět na Fotbal