Sparta Praha-Zwolle

Evropská liga-4. předkolo-odveta
Začátek utkání: 28.8.2014 v 20:30
Sparta:
Jak všichni už víme, Sparta prochází těžkým obdobím, protože poslední dny se velmi trápí, co se týče výsledků, tak i herně, protože co předvedli poslední 3 zápasy (proti Ostravě, Zwolle, Dukle), to byly hrůzostrašné výkony, pokud to napodobí v dnešním duelu, myslím si, že dobře hrající Zwolle potrestá Spartu a už nebude mít tolik štěstí jako v prvním zápase proti Zwolle, kde s velkým štěstím uhráli remízu 1:1. Také se dneska hraje o post hlavního kouče Lavičky, pod kterým už se značně houpá židle, protože na Spartě na takové výsledky nejsou zvyklí po minulé sezoně, takže celkově i psychika hovoří spíše pro Zwolle, který bude hrát s klidnou hlavou ani bookmaři jim nevěří, favorizují Spartu, což si myslím moc nesouhlasí s aktuální formou, co má Sparta. Navíc bude chybět Lukáš Vácha, který je také velkou oporou Sparty+neví se, jak na tom je Hušbauer, další klíčový hráč a dlouhodobě zraněný Holek bude chybět. Jednoduše řečeno žádný hráč Sparty nepředvádí podobné výkony z loňské sezony.
Zwolle:
Tento tým nedávno posílil v útoku, když si pořídil českého hráče Tomáše Necida, o kterým se říká nevybroušený diamant. Každopádně trenéra Zwolle i mě zaujal herně a především výkon proti Spartě byl velmi povedený. I nyní očekávám, že Sparta bude mít problémy s bráněním Tomáše Necida. Zwolle v prvním utkání proti Spartě ukázali dobrou formu, když většinu zápasu kontrolovali a měli velké šance a dokonce neproměnili ani penčli, kterou vybojoval Tomáš Necid. Remíza 1:1 to opravdu byla nezasloužená. Sparta ukázala proti Ostravě, že se trápí i na domácím hřišti, takže se neobávám, že by Zwolle mělo nějaký strach hrát, když hraje venku. Zwolle dle mého využije velmi špatné formy Sparty a postoupí a především můj tip bude, že Zwolle dneska neprohraje v tomto důležitém duelu.
Můj tip: Neprohra Zwolle v kurzu 2,38 (William Hill)