MS 2014 Kolumbie - Uruguay

<<

Stephano

Příspěvek sob 28. čer 2014 10:42:31

MS 2014 Kolumbie - Uruguay

Kolumbie - Uruguay

Obrázek - Obrázek

datum: 28.6. 2014
čas: 22:00
místo: stadion Maracanã, Rio de Janeiro
fáze: osmifinále

Mistrovství světa v Brazílii rozhodlo v předcházejících dnech, kdo bude bojovat o vytoužený pohár. Nejsledovanější zápas jistě bude zápas domácích s výběrem Chile, já si ale vybral druhou jihoamerickou válku. Kolumbie vyzve Uruguay.

Kolumbie může být ráda, že si jejich hráči rozdělili gólový příděl. James Rodriguéz se třemi góly je lídrem. Jackson Martinéz se trefil hned dvěma zásahy v minulém zápase proti Japonsku. Dobré výkony předvádí rovněž Quintero nebo Cuadrado. Kolumbie jasně ovládla skupinu C. Do osmifinále se dostala díky spoustě brankám, skvělým individualitám a týmového výkonu, který se projevil na výborné obranné činnosti nejen u obránců.

Uruguay ve skupině D vyřadila s Kostarikou evropské zástupce a giganty. Anglie a Itálie se nedokázaly adaptovat na místní podnebí ani na hru soupeřů. Uruguay se musí obejít bez distancovaného Suáreze. Útok bude mít na starosti v první řadě Cavani. Skvěle ale hraje záložní řada, musím ale vyzdvihnout výkon Godína, který by se měl dostat do nejlepší jedenáctky turnaje. Zatím je to jednoznačně nejlepší bek na turnaji.

Sázkové kanceláře o dost favorizují rozjetou Kolumbii. Já se ale přikláním na stranu Uruguaye. Ne, že by Suárezovo oslabení nemělo váhu, ale zkušenosti nasbírané ze semifinále z minulého šampionátu mohou pomoci. Možná to Uruguay stmelí ještě víc. Vzájemné zápasy také hovoři pro Uruaguay. Brankáři Ospina a Muslera jsou srovnatelní, budou rozhodovat především maličkosti a myslím si, že padne menší počet branek. Uruguay bude slavit postup.

Hlavní tip: výhra Uruguay kurz 3.90
Obrázek
<<

Heinz

Příspěvek sob 28. čer 2014 13:17:17

Re: MS 2014 Kolumbie - Uruguay

Já teda naopak hodně favorizuju Kolumbii.
Uruguay působí nemastně neslaně, bez Suáreze jsou v útoku marný, protože najednou chybí provázanost mezi záložníkama a útočníkem - tu plní Cavani, ale bez Suáreze bude nejspíš on na hrotu a najednou tam vznikne mezera. Forlán se čim dál víc zatahuje dozadu.
Kolumbijci jsou sehraní, Cuadrado s Jamesem předvádí skvělý výkony a dneska by měla fungovat i spolupráce mezi Teofilem a Jacksonem.
Navíc Muslera mi na tomhle turnaji zatim připadá docela nejistej..

Klidně si dokážu představit, že je Kolumbie přejede 3:0.

%%-
<<

KYSELA

Příspěvek sob 28. čer 2014 13:35:22

taky si myslím že kolumbie bude lepší
<<

johnypohorka

Příspěvek sob 28. čer 2014 17:18:03

Máme tu vyřazovací boje. První den jsou na programu jihoamerická střetnutí. I přes nemastné neslané výkony domácího týmu, je pro mě Brazílie v utkání s Chile favoritem na postup. Nestíhám to poslat do moderátorské soutěže, ale zahraji si oba gól za 1,91 u betka. Brazílie není v obraně jistá, dostala gól od Chorvatska i Kamerunu. Chile má útok dobrý - Sanchez, Vargas a bude hrát Vidal. Domácí se gólově neprosadili proti Mexiku a myslím, že to se opakovat nebude. Neymar zvládá tlak domácího MS velmi dobře a střelecky tým táhne. Chile má v bráně velmi slušného Brava, ale nemyslím si, že by dnes dokázal udržet Brazilce na nule. Tento kurz má pro mě hodnotu.

28.6./22:00 MS: Kolumbie - Uruguay Tip Kolumbie 1.5 (2,40 Tipsport) 4/10
Opravdu kurz 2.4 na 2 a více branek od Kolumbie a 2,5 na celkový over 2.5? Kolumbie předvádí na MS jednu z nejlepších her v útoku ze všech týmů. Osobně ji vidím v tomto osmifinále jako velkého favorita a nevylučuji ani možnost, že tento over (2.5) může pokořit sama, bez přispění Uruguaye. Všichni mluví a Suarézovi, Uruguay je bez něj poloviční, ne li ještě horší, což se ukázalo v zápase s Kostarikou. Obrana na mě nepůsobí nějak jistě, což by mohlo být pro šikovné kolumbijské hráče velkou výhodou. Teo, Martinez, ale hlavně James a Cuadrado umí přejít jeden na jednoho a dát gól. Jistě jedná se o vyřazovací zápas MS, bude to opatrné, ale já věřím rychlou branku, což by mohlo pomoci. Uvidíme jak zahrají "hosté", ale tento tip směřuje spíše k důvěře na Kolumbii. Hraji jak over 2.5, tak i 2 a více a 3 a více branek Kolumbie.
Tip Kolumbie Over 2.5 (5,85 Tipsport) 2/10
Tip Over 2.5 (2,50 Tipsport) 4/10
Obrázek Obrázek Obrázek
<<

Stephano

Příspěvek sob 28. čer 2014 22:52:54

Hlavní tip: KO Kolumbie - Uruguay 2:0

Zpět na Fotbal