Stuttgart - Bayern

<<

johnypohorka

Příspěvek stř 29. led 2014 11:37:00

Stuttgart - Bayern

29.1./20:00
Stuttgart - Bayern
Obrázek - Obrázek

Tip Under 3.5 (1,81 Obrázek ) 6/10
Dnes se odehraje dohrávka 17. kola Bundesligy mezi domácím Stuttgartem, který je jen těsně nad sestupovými příčkami a jasně prvním Bayernem. Favorit je na první pohled jasný. I pro mě je jím Bayern Mnichov, ale neočekávám nějakou jasnou záležitost. Domácí musí bojovat o každý bodík a i případná remíza bude zlatá. Od toho se bude dle mě odvíjet i taktika, tedy žádný zběsilý úprk na branku hostů. Aktuální lídr přijel do Stuttgartu bez dvou největších ofenzivních hvězd. Robben i Ribery jsou mimo kvůli zranění. Dále do hry nezasáhne ani Schweinsteiger, Martinez, Van Buyten a Badstuber. Nikdo z výše jmenovaných, mimo Robbena, který odehrál posledních 10 minut, si nezahrál ani v pátek proti M'gladbachu. Tento zápas Bayern vyhrál 2:0. Vzájemná utkání mě nabádají také spíše k underu. V loňské sezoně zde Bayern vyhrál 2:0 a něco podobného čekám i dnes. Maximální počet 3 branky s kurzem 1,81 beru. Ještě dodám, že do sestavy se vrací Mandžukič, kterého trenér Guardiola vynechal v minulém utkání, kvůli nedostatečnému přístupu k tréninku. Mandžukič je jistě posilou útoku, ale vzhledem k tomu co se objevilo za informace spojené s příchodem Lewandowskiho a komentáře např. Beckenbauera o tom, že Mario bude po příchodu polského střelce nepotřebným, tak si nejsem jist jeho rozpoložením a je možné, že bude spíše negativním článkem hry.

VfB Stuttgart - pravděpodobná sestava:
Ulreich - Rausch, Rüdiger, Schwaab, Sakai - Traoré, Leitner, Gentner, Harnik - Ibišević, Werner
Bayern Mnichov - pravděpodobná sestava:
Neuer - Alaba, Dante, Boateng, Rafinha - Lahm - Shaqiri, Kroos, Thiago, Müller - Götze
Obrázek Obrázek Obrázek
<<

johnypohorka

Příspěvek stř 29. led 2014 22:03:03

Re: Stuttgart - Bayern

1:2 OK
Obrázek Obrázek Obrázek

Zpět na Fotbal