Udinese - Brescia

<<

Šlejška

Příspěvek ned 20. úno 2011 9:12:12

Udinese - Brescia

20.02.2011 - 15:00

Obrázek

Obrázek Udinese - Brescia Obrázek

Dalším zápasem, kterým pokračuje 26. kolo italské Serie A je utkání mezi ambiciózním Udinese a žhavým kandidátem na sestup.

Udinese drží neuvěřitelnou sérii 8mi zápasů bez prohry, kde dokázalo uhrát takové výsledky jako výhra doma nad Chievem 2:0, remíza na AC Milán 4:4, výhra na FC Janov 2:4, domácí výhra nad Interem 3:1, výhra na Juventusu 1:2, domácí výhra se Sampdorií 2:0 a v posledním kole si hladce poradilo s Cesenou venku 0:3. Místy jsou to až neuvěřitelné výsledky a právem momentálně předvádí nejlepší fotbal z celé Serie A. Kdo by to čekal? Tabulkou tento ambiciózní celek v poklidu stoupá a momentálně okupuje 5. nejvyšší příčku. Pátá nejvyšší příčka zaručuje základní skupinu Evropské ligy, ale to není vše. Udinese totiž ztrácí pouhé 2 body na čtvrté Lazzio, kde již jde o předkolo milionářské Ligy mistrů!

Brescia se ve svých výsledcích utápí a utápí se i v tabulce Serie A. Nachází se totiž na 18. místě, tedy na prvním sestupovém fleku, tudíž nutně potřebuje každý bod, aby se z této brindy vyhrabala. V posledním utkání Brescia doma podlehla 0:2 Laziu, které bylo více než viditelně lepší a zaslouženě tak vyhrálo. Brescii se navíc venku vůbec nedaří. Odehrála tam letos již 12 zápasů a výsledek? Žalostných 5 bodů na kontě. To není zrovna silná stránka Brescie a výsledek, kterým by se dalo chlubit.

Domácím v tomto utkání bude s jistotou chybět klíčový ofenzivní útočník Sanchez, který bude pykat za karetní trest. Nahradí ho tak Denis, což si myslím, že je kvalitní a adekvátní náhrada a i přes tuto ztrátu by Udinese mělo svého soka přestřílet.

Hosté také nepřijedou kompletní, když týmu bude chybět obránce Dallamano.

pravděpodobné sestavy:

Obrázek Udinese:
Handanovič - Benatia, Zapata, Domizzi - Isla, Pinzi, Inler, Asamoah, Armero - Denis, Di Natale
lavička náhradníků: Corradi, Abdi, Badu, Belardi, Coda, Cuadrado, Pasquale
trenér: Francesco Guidolin

Obrázek Brescia:
Arcari - Zebina, Bega, Zoboli - Zambelli, Kone, Filippini, Zanetti, Berardi - Diamanti, Caracciolo
lavička náhradníků: Eder, Lanzafame, Cordova, Accardi, Sereni, Mareco, Hetemaj
trenér: Giuseppe Iachini

Velikým favoritem tohoto utkání jsou domácí a i já věřím, že to dnes v poklidu zvládnou.

1- 1,39 Obrázek
1- 1,40 Obrázek
1- 1,40 Obrázek
1- 1,45 Obrázek

důvěra: 6/10

0:0 KO
<<

Šlejška

Příspěvek ned 20. úno 2011 16:56:39

Re: Udinese - Brescia

Udinese mě dneska pěkně nepříjemně překvapilo. Musím se přiznat, že jsem zápas neviděl, ale dle statistik to asi moc povedené utkání nebylo. Kdyby by mi před zápasem někdo řekl, že to skončí 0:0, tak bych nevěřil
<<

One-Real

Příspěvek ned 20. úno 2011 17:18:50

Re: Udinese - Brescia

Udinese hrálo hrozně, koukal jsem cca na posledních 20 min a nedát gól takhle tragické Brescii je velká ostuda, hodně citelná byla absence Alexise Sanchéze, a rozhodující momenty asi tři neproměněné tutovky zkraje utkání + když jsem zrovna nekoukal, tak prý byla písknuta penalta pro Udine a pak odvolána :/
Zinedine Zidane, navždy v srdci!
Obrázek Obrázek Obrázek

Zpět na Fotbal