|
|
Fotbalové tipy, výsledky, rozbory, analýzy.
ned 01. zář 2013 9:14:06 od Alphadog92
Dnes 14:00 Ligue 1 St. Etienne vs. BordeauxSaint-Etienne je po třech odehraných zápasech na osmém místě v Ligue 1 s celkovým počtem šesti bodů a skóre +1. Těchto šest bodů nasbírali hned v úvodních dvou kolech, kdy shodně výsledkem 1:0 porazili doma Guingamp (nováček v lize) a venku Ajaccio (aktuálně 17. pozice). Po těchto dvou výhrách přišla neúspěšná kvalifikace Evropské ligy, kde SE vypadl s dánským Esbjergem když venku prohrál 4:3 a doma 0:1. Domácí zápas s Esbjergem se hrál 29. 8. Mezi těmito dvěma zápasy odehrálo SE i třetí ligový zápas. SE na hřišti Lille (6. v tabulce) prohrálo 1:0. Kouč Galtier dnes bude postrádat několik důležitých hráčů: Tabanou (Z 2/0, nově příchozí), Brisson (O 3/0), Diomandé (Z 2/0), Brandao (U 2/1 - velmi důležitá součást ofenzivy). Dále chybí tito hráči: Baysse (O 0/0, nově příchozí), Polomat (O 0/0), Gradel (U 0/0) a Pogba (O 0/0, nově příchozí). Ofenzivní síla SE není to samé, co byla v loňské sezóně, když společně s Brandaem táhl ofenzivu Aubameyang, který dnes řádí už v Dortmundu. Girondist de Bordeaux měl naopak od svého dnešního soupeře horší start do sezóny a poslední zápasy prokazuje známky zlepšení. Také Bordeaux má odehráno 3 zápasy, v nichž nasbíralo 4 body a skóre -1. Tuto sezónu zahájilo GdB francouzským Superpohárem, ve kterém podlehlo PSG 2:1. GdB s PSG odehrálo vyrovnanou partii a prohrálo až díky gólu Alexe v 90. minutě. Poté následovala první ligová prohra s "novým" Monakem doma 0:2. Následně si GdB odvezlo bod za remízu 1:1 z Toulouse (poslední tým tabulky, ale kvalitou patří výše) a poté porazil doma 1:0 Bastii (9. v lize). Kouč GIllot se bude moci dnes opřít o všechny důeležité hráče (Plašil, Poundjé, Diabaté atd.) Chybět mu budou jen: Sertič (Z 0/0) a Bellion (U 0/0). Vzájemné zápasy:Z posledních šesti vzájemných zápasů vyhrálo dvakrát SE, jedenkrát Bordeaux a třikrát skončilo měření sil remízou. Dva nejčerstvější vzájemné zápasy skončily shodně remízou 0:0. Počasí:Počasí bude v čas zápasu bezproblémové - jasno, 21 stupňů Celsia, vítr 14 mph. Závěr:V tomto zápase nevidím jasného favorita. SK mírně favorizují domácí tým. Myslím si, že Bordeaux si v posledním ligovém zápase zvedlo sebevědomí a jeho forma má vzestupnou tendenci, narozdíl od formy SE. Velký vliv na hru budou mít jistě i absence důležitých hráčů SE. Hlavní tip: 2 (DNB) @ 2,88 (Paddy Power)Vedlejší tip: přesné skóre 0:0 @ 9 (BetVictor)GL
ned 01. zář 2013 17:41:24 od Alphadog92
2:1 a KO. Špatnej bet
ned 01. zář 2013 20:06:36 od 24tomas
a už ti někdy něco vyšlo?
ned 01. zář 2013 20:11:21 od Neuminho
24tomas je asi slepý a nevidí celkovou plusovou bilanci analýz Alphadoga, hned pod analýzou Navíc sem sám nic téměř nenapíše a rýpe, tak radši příště psss, pokud má být ten jeden příspěvek za uherák takovýto výkřik ze tmy.
ned 01. zář 2013 20:22:23 od 24tomas
Musím reagovat na druhou část tvoje příspěvku Neuminho. Mám tady taky svůj topic s tipy, tak potom nevidím důvod, proč bych nemohl psát pod podobný témata..
+ když si to vezmeš prakticky, být za dva měsíce v plusu (beru-li to podle nastavených vkladů) nějakých 180 Kč, tak to asi není zrovna terno, že?
ned 01. zář 2013 22:26:14 od Neuminho
Určitě lepší než ale být v mínusu a ptal jsi se tak, jestli už mu někdy něco vyšlo  )) A sry na tvůj topic jsem zapomněl nový, nějak se mi nezalíbil, není tam žádná důvera k tipům psána a je to vlastně všetko stejne, minimální kurzy,ael zatial to vychází,takže dobré.... Máš k těm tipům i nějaké důvody, znáš ty hráče ? nebo je to jen tak střelba z posledních statistik ?
pon 02. zář 2013 1:23:31 od 24tomas
V případě, že by se započítávaly i vedlejší tipy, myslím, že by to byl slušnej minus  Jasně, nenutím ti svůj topic, ale chápu, že je pohodlnější uvěřit nějaké pěkně vypadající analýze, než tipu bez vysvětlení. Ale to už je rozhodnutí každýho. Osobně bych se ale řídil spíš konečným resumé, než tím jak je tip podán. Nemám potřebu tady vytvářet slohový útvary pro libost čtenáře. Toho je to už plno. Ale nepsal jsem původně proto, abych obhajoval svůj topic, prostě jsem chtěl spíš poukázat na to, jestli by nebylo lepší zvolit jinou cestu, toť vše. Ještě poslední dovětek tedy k tipům mým - většinou jsou to dvojice dávající dohromady kurz ke dvěma a zvážený ze všech možných stran, tak aby byl faktor možnýho neúspěchu sníženej co nejvíc k nule. Osobně nehraju na žádný value, protože kolikrát ono to 'value' vlastně opravdu vyjde že  Tak ať se daří.
pon 02. zář 2013 7:56:01 od Neuminho
No tak vedlejší tipy to já moc nehodnotím, povětšinou je to jen zkouška za málo s lepším kurzem a není to tedy ani náhodou s takovou důvěrou jako tip hlavní, navíc když máš tiket máš hlavní zápas třeba vítězství toho hráče a ten vedlejší tip je pak třeba, že vyhraje 2:0, což má Alphadog taky pomerne často, tedy obě sázky pak počítají s tím, že ten hráč vyhraje a ta jedna i o kolik, takže je to prostě vedlejšák a tím bych se nijak nezaobíral. OK s tím value pravda no a když složíš ty dvojičky a vychází to lepe, tak je to určitě lepší než hledat dobre kurzy, které už jsou ale zase s podstatně vyšší rizikem neúspěchu. Ale přecejen by mě zajímala alespoň nějaká mini analýza či len důvody vypsat u nějaké tve sázky jakekoli třeba co ted budeš někdy podávat,pokud by to bylo možné, abych si udělal trochu lepší obrázek a třeba i se nechal inspirovat, tak bych tě o toto chtěl poprosit, moc času to nezabere, navíc když víš co chceš napsat a je to tak na řádek, dva třeba v tom tvem topicu myslím, ked přidáš nově tipy tak pod ně krátce napsat, jestli to tedy není moc velký problém  A ať se daří i tobě.
pon 02. zář 2013 9:13:33 od 24tomas
Dobře. Dnes sice tip podle všeho přidávat nebudu, ale zítra nebo pozítří ti zkusím přidat i pár řádků  jen bych se nedivil, kdyby zrovna zafungoval zákon schválnosti a tip se nevyvedl  ale tak to už k tomu taky patří  jinak ještě pro upřesnění, neměla to být na Alphadoga přímo provokace. Ta myšlenka byla jiná, ale zřejmě špatně podaná. Tak se tímto kdyžtak omlouvám.
pon 02. zář 2013 10:56:35 od Neuminho
JJ nevadí, všechno vyjít nemusí, však doteraz ti to šlape dobře, já bych se rád podívat i na tu mini analýzu i kdyby byl tip KO, prostě at vím na základě čeho usuzuješ a až jak moc tomu rozumíš  Ohledně toho 1. příspěvku, tak to tedy bylo asi určitě špatně podané si myslím lebo hned jak jsem to viděl mi bolo jasné posměšná narážka, navíc Alphadog je jeden z bohužel mála lidí co tu píše analýzy a já jakožto jejich hodnotitel, bych byl nerad kdyby ještě přestali psát ti lidé co je momentálně píšou, naopak by bolo dobré, kdyby přibyly nové tváře, samozřejmě analýzy na jakés takés urovni, vlastně ty špatné co se mi nelíbí už hodnotím rovnou 3 hvězdičkami, bud tam je nedostatek infa, malý kurz, je to napsáno pozdě a nebo mi třeba přijde, že ten kdo to psal nad daným tipem příliš nepřemýšlel když napíše něco a z toho není třeba vůbec patrne co tím chtěl básník říci a na konci tip do prázdna, takový aby byl co nejvyšší kurz mi občas přijde. Tadyta analýza nebyla sice vyslovene hrozná, ale na 4  či více to opravdu nestačilo, nenašel jsem tam téměř nic směrodatneho co by mě k tomu tipu vedlo a měl bych chut to dle toho zahrát no. Možná ty absence, ale tam taky autor vysvetlil jen jednoho ze 4 hráčů Ettiene a to Brandaa a ta věta ohledne vzestupne formy to mě tedy dostalo, hádám že to bylo vyvozeno z toho že tým nejdříve prohrál, pak remizoval a pak vyhrál což by bylo logické, ovšem každý tento výsledek má jinou váhu podle kvality soupeře a navíc nebyli soupeři ani provnání s tím dnešním a něco ohledně toho tam být určitě mělo, když už to autor napíše jako první důvod betu a pak akorát ty absence nevysvětlené příliš + taky napsal hned jako první, že nevidi jasneho favorita, takže to bylo víceméně kvuli dobremu kurzu zápas, který muže skončit temer jakkoli, alespon tak jsem tu analýzu pochopil já.
Zpět na Fotbal