Příspěvek pát 01. bře 2013 16:08:54

Tours FC - SM Caen

Obrázek vs Obrázek

Dnes mi padol do oka zápas 27.meho kola francúzskej Ligue 2 medzi domácim Tours FC(11.) a SM Caen(3.) ktorý bojuje o postup do Ligue 1.

Tours FC ktorý momentálne obýva pokojný stred tabuľky sa v poslednom čase nedá považovať za veľkého protivníka veľkých klubov. Veď v poslednom zápase dokázali s posledným CS Sedan iba remízovať a s klubmi, ktoré sa nachádzajú v tabuľke vyššie nedokážu poväčšine držať krok. Cez zimu sa v klube veľký vietor nedvihol a na hosťovanie do Boulogne odišiel Boukaka.

Obrázek
Mathieu Duhamel - Presadí sa najlepší strelec Caenu aj dnes ?

SM Caen bojuje o Ligue 1 ako sa len dá. Veď na AS Monaco stráca len 6 bodov a keby sa im dnes podarí zdolať Tours FC, mohli by obsadiť 2hé miesto a upevniť si pozíciu pred dobiedzajúcim Guingampom ktorý na Caen stráca momentálne iba 2 body. Na štadióne Michel d'Ornano sa v prestupovom období tiež mnoho vecí neudialo. Do klubu prišli na hosťovanie iba 2-ja hráči a to Sidy Kóne z Lyonu a kórejský útočník Kyung-Jung Kim z FC Olympic.

Absencie:
Tours/ Tritz (19/0), Gamiette (22/1), Oniangue (19/7), Biancardini (19/1)
Caen/ Agouazi (16/2), Jean-Jacques (17/1)

Forma:
Tours/ R-V-P-V-P
Caen/ V-R-V-V-R

Vzájomné zápasy:
29.09.12/ Caen - Tours 0:1

Počasie:
Šanca na dážď, 5°C, vietor okolo 18km/h

Sumár:
Kurzy na víťaza zápasu a mierneho favorita - SM Caen - sú podľa mňa dosť prepísknuté. Síce Caen s Tours túto sezónu prehral, no myslím si že odvtedy sa o dosť polepšili a dopredu ich bude hnať hlavne chuť po Ligue 1 a každý bodík je pre nich ako poklad. Tento fakt len dopĺňa to že dnes proti Caen nenastúpia 4 kľúčoví hráči Toursu a ani ich najlepší strelec Oniangue.

TIP: Tours FC - SM Caen 2
KURZ: 2,50 Obrázek

Všetkým čo sa zvezú GL %%-