|
|
Sázíte na hokej? Podělte se o tipy s ostatními.
pát 01. úno 2013 16:37:31 od Kapr
02.02.2013 19:00 Zítra se odehraje v Pittsburghu v Consol Energy Center toto zajímavé utkání. Tento duel nám nabídne souboj plný útočných hvězd. Malkin, Neal a Crosby na straně Tučňáků a Kovalčuk s Clarksonem a Zubrusem na straně Ďáblů. Nás všechny bude samozřejmě také zajímat souboj Eliáš + Židlický vs. Vokoun! Všichni tito tři čeští hráči zatím patří mezi ty nejdůležitější ve svých týmech a bude velice zajímavé sledovat, jak si proti sobě povedou. Předvede Tomáš Vokoun i v tomto utkání takovéto zákroky?Ďáblové přesilovky umí, Židlický střílí - Eliáš doráží do prázdné branky! Povede se něco podobného české dvojce i v Pittsburghu?Zde můžeme vidět momentální postavení obou celků v konferenci a divizi. Pro ty, kteří tolik nesledují NHL - Pens a Devils se proti sobě v této sezóně postaví celkem 4x, protože jsou ve stejné divizi (v nezkrácené sezóně by se utkali celkem 6x). Sezona sotva začala, ale už teď je jasné, že každý bod je důležitý a každý gól může být rozhodující v bojích o play off. Atlantická divize je velmi nabitá, dokazuje to i tabulka. Proto právě zápasy v rámci této divize budou rozhodující. Je jisté, že oba týmy z New Yorku, Ďáblové z New Jersey, Tučňáci z Pittsburghu, ale i Letci z Philadelphie se budou chtít za každou cenu prokousat na co nejlepší příčku. Začátek sezóny nám přinesl několik překvapení a právě Pittsburgh už 3x zaváhal, zatímco Ďáblové dokázali zatím z každého zápasu vytěžit alespoň bod. Zajímavé je také postavení New Yorských týmů, Rangers se zatím příliš nedařilo, naopak Islanders zatím hrají výborně a právě oni mohou být letos černými koňmi této divize! Domácí Pittsburgh má zatím jasné tahouny. Podle očekávání útočníci Malkin, Crosby a Neal září a vedou produktivitu svého týmu. Dobře si zatím vede také obránce Kris Letang, který si v 7 zápasech připsal 4 asistence a 1 gól. Ústřední postavou je ovšem také muž, který hlídá svatyni Tučňáků. Stálice Marc-Andre Fleury letošní sezónu nezačal příliš dobře. Po 224 odchytaných minutách si drží úspěšnost pouze 89% a s průměrem 2.95 gólu na zápas patří k horší polovině brankářu ve statistikách. Jeho hlavní konkurent v brance Penguins je český veterán Tomáš Vokoun. 36 letý rodák z Karlových Varů si zatím drží úžasnou úspěšnost 94%. Odchytal o 25 minut méně než Flery, tedy 199, ale drží si podstatně nižší průměr - 1.81. Hosté z New Jersey se zatím opírají především o skvěle hrající a produktivní útočníky. Nejlepším z nich je prozatím 28 letý David Clarkson, který je Ďáblům věrný již od roku 2006. V 6 zápasech si připsal 4 asistence a 4x se dokázal prosadit. Hned za ním je v produktivitě český velezkušený útočník Patrik Eliáš, kterého stínuje ruský matador Ilya Kovalčuk. Nejproduktivnějším obráncem je Marek Židlický, který si zatím dokázal připsat celkem 4 asistence. Oproti Pittsburghu má Devils jistou a stálou brankářskou jedničku. Jeden z nejzkušenějších golmanů NHL, 40 letý Martin Brodeur hájí již od roku 1991 barvy New Jersey! Je neuvěřitelné, že od té doby dokázal dotáhnout svůj tým do play off celkem 16x a pokaždé byl důležitým článkem týmu! Obzvláště v minulém roce byl v play off fantastický a s úspěšností 91.7% byl téměř nejdůležitější hráč Devils. Je jasné, že Ďáblové touží po stejném úspěchu, kterého dosáhli v loňském roce - finále play off. Jejich fantastickou jízdu loňským play off, kdy dokázali vyřadit postupně Floridu, Philadelphii a Rangers zastavili až Králové z Los Angels. Především jejich golman Jonathan Quick byl ohromující a nedal útočníkům Devils příliš šancí. Je téměř jisté, že tohle utkání bude bojovné a vyrovnané. Oba týmy chtějí vyhrát a zajistit si tak výhodu do dalších bojů o vítězství v Atlantické divizi. Zatímco New Jersey může při výhře odskočit Pittsburghu na rozdíl 3 bodů (navíc má zápas k dobru), Pittsburgh může touto výhrou stáhnout jednobodový náskok a dostat se na první místo divize. Karty jsou rozdány jednoznačně a nás čeká velká bitva. Můj dnešní tip je na první třetinu, ve které věřím Tučňákům. Pengiuns nedokázali v této sezóně zatím pouze jednou vyhrát 1. třetinu. 6x byli v první části lepší než jejich soupeř, nehledě na následný celkový výsledek zápasu. Naopak New Jersey má v první třetině výkony nestálé a venku ze 3. zápasů 2x v první třetině remizovali a jednou prohráli.Hlavní tip:1. třetina výhra Pittsburghu - 2,50 Vedlejší tipy:Domácí - domácí - 3,40 1. gól dá Pittsburgh - 1,71 Střelci zápasu:DEVILS: Patrik Eliáš - kurz 3,10 PENS: Pascal Dupuis - kurz 3,30
Vsad jen tolik kolik si můžeš dovolit vyhrát ,aby ses stoho nezbláznil !!!!  Martin Straka 
sob 02. úno 2013 19:44:11 od Kapr
Tak bohužel 1. třetina skončila 0:0, takže HLAVNÍ TIP KO
Vsad jen tolik kolik si můžeš dovolit vyhrát ,aby ses stoho nezbláznil !!!!  Martin Straka 
sob 02. úno 2013 20:28:59 od radim
teda to mi řekni jak to že předtím si psal spíš jen pár řádků s hroznýma hrubkama a najednou takovýhle hodně dobrý výtvory který sou úplně bez chyb a mají hlavu a patu  navíc jsou i graficky povedený
sob 02. úno 2013 20:55:42 od jrf
ja hlavne nechapu proc sazis na tretiny, to je podle me nejvetsi blbost
sob 02. úno 2013 20:59:12 od Kapr
OOOOOOOOOOOOOHHHHHMMMMM,,,,,,DÍKY TO POTĚŠÍ.Řeknu ti to takhle ,po 10h pod kuklou vidím úplné h...o , chvátám páč ráno vstávám ve 3h a pak je tady ještě další faktor a to že po kritice u toho víc přemejšlím ,ale je fakt že to i,y mě fakt kolikrát překvapí samotnýho a říkám si ty vole cos to tam napsal.Nu což už budu opatrnej .Ale každopádně pochvala potěší i když zrovna tenhle zápas se moc nepovedl. No to je otázka ,jako zeptej se proč sázíš na střelce,proč sázíš na počet golů atd. atd. blbost je vše co se nepovede .
sob 02. úno 2013 21:12:38 od radim
já na třetiny taky sázím, i když ne nhl, myslím že to je dobrá sázka a teď až začne play off všude bude to nejlepší sázka zase
sob 02. úno 2013 21:17:08 od Kapr
Já je sázím taky ,ale po zápase je každej chytrej vždyt to znáš.
sob 02. úno 2013 21:52:50 od jrf
To vubec neni o tom jestli delam chytryho nebo ne. Sak tretiny muzou byt uplne jine nez pak vysledek na konci zapasu. Kdyz sazite na tretiny, tak podle ceho se rozhodujete? Co vas ovlivni?
sob 02. úno 2013 22:06:25 od Kapr
Tak třeba podle toho že z posledních 7 zápasů 6X vyhráli první třetinu ?
sob 02. úno 2013 23:01:08 od jrf
a dal? mas jednu vetu podle ktere rozhodujes jaky das hlavni tip. K cemu je pak tech dalsich spoustu vet?
sob 02. úno 2013 23:35:18 od Kapr
Hm kámo kolik ti je let?To ti rovnou můžu říct všechno co ke každému zápasu zjištuju ,na jakejch stránkách atd.a pak se neskytá otázka proč ?,Proč dělat a trávit čas na tomhle foru když jsem všem prozradil kde hledat co hledat ?Fakt mě nebavíš seš jak moje stará ,když se mne ptá proč sedím do rána u kompu a pro koho to píšeš?Nebavíš mě soryy!!!
sob 02. úno 2013 23:48:12 od jrf
Chapu, ze nemas odpoved:)
sob 02. úno 2013 23:48:50 od devowl
radim píše:já na třetiny taky sázím, i když ne nhl, myslím že to je dobrá sázka a teď až začne play off všude bude to nejlepší sázka zase
ahoj, preco to bude najlepsia stavka ?
ned 03. úno 2013 0:05:31 od Kapr
jrf mám odpověd kdyz bych chtěl ,nestřílím nikdy jen tak od boku dokud si neseženu k zápasu dostatek informací ale to nemá cenu vysvětlovat takovým lidem ,kteří lezou na forum jen proto aby se snažili nekomu vzít chut do další práce.A pokud nechápeš argument že nechci prozradit co ke každému zápasu hledám atd .tak je mi tě opravdu líto.Dokázal bych diskutovat z někým jiným ,ale tys mě přesvědčil že s tebou to nemá smysl.Stejně pokud bych ti to složitě rozepisoval proč jsem věřil první třetině ,tak mě napíšeš že Devils jich třeba 5 remízovali a tak můžem debatovat celej výkend a na to nemám čas ani náladu. Prosím admina at tohle téma zamkne už mě to nabaví diskutovat na toto téma.Děkuji všem
ned 03. úno 2013 0:22:31 od radim
devowl píše:radim píše:já na třetiny taky sázím, i když ne nhl, myslím že to je dobrá sázka a teď až začne play off všude bude to nejlepší sázka zase
ahoj, preco to bude najlepsia stavka ?
až bu de play off tak to vždy dávám,týmy do důležitých zápasů vstupují opatrně a 1.třetina je velmi často na oťukávání,pokud se sejde slabší a silnější tým je to dobrá sázka,slabý tým venku se věčinou soustředí na obranu ze začátku(plus je hodně dobrá na tohle sážka 9+ !!)...no to je jen úvaha logiky,a tady jeden příklad pro změnu čistě statistiky,ta hraje taky svou velkou roli,přikládám svou dnešní analýzu na to,je dost stručná ale co chtít jen od čísel...(čistě náhodou ok,kdyby byla ko asi ji sem nedám  )
ned 03. úno 2013 0:29:36 od Kapr
JJ a to je všechno co tě k tomu vedlo ,nebo se ještě rozhoduješ podle něčeho jinýho atd. atd .atd. A ted napíše že sem mu to měl takhle napsat a že by to uznal.Jenže to mu nežeru ,stejně napíše že podle toho se sázet nedá
ned 03. úno 2013 0:52:55 od radim
podle "nějakého klíče" nejde vsázet nic..chce to jen štěstí..  ..a nebo to chce bejt rozhočí a jde všechno hned
ned 03. úno 2013 1:04:54 od jrf
Precti si tu svoji analyzu. Co ma spolecnyho s hlavnim tipem krome te jedne vety ?  Kdyz pises analyzu k tipu na tretinu, tak bys to mel taky podle toho upravit, podle me  To, ze nechces sdelovat sve tipy.. ok. To je mi docela fuk. Jen mi prijde trapny tajit sve zdroje. Jasne, nezadal sem o ne, ale k cemu ti to je. Ses velkej pan, ze mas super zdroj o kterym nikdo nevi  Nezapomen, ze sazkari nejdou proti sobe, ale proti sazkovkam. Aspon by to tak melo bejt
ned 03. úno 2013 10:03:48 od Kapr
Jediné řešení neválej si prdel u kompu tím že jen buzeruješ a skus taky něco vytvořit?Další možnost u každé je jméno tak až tam uvidíš Kapr tak tam nelez a máš po starosti.Mě absolutně nezajímáš.
ned 03. úno 2013 12:39:03 od jrf
Nic o mne nevis, tak se zdrz poznamek  A nechapu tvoji reakci.. neco ti vytknu a ty mluvis absolutne o necem jinym. Vis, ze mam pravdu.. tato analyza ma s tipem spolecnou jen jednu vetu. Ostatni je jen omacka, aby to dobre vypadalo
ned 03. úno 2013 13:28:16 od Kapr
 Škoda si ničit klávesnici .Seru na tebe a tvoje názory.
Zpět na Hokej