Lev Praha-Čerepovec

<<

FUNSTORM

Příspěvek pon 28. led 2013 17:02:46

Lev Praha-Čerepovec

KHL
28.01.2013 19:00

ObrázekLev Praha - Čerepovec Obrázek

Tento zápas KHL jsem si vybral z prostého důvodu. Lvu se dlouhodobě nedaří a ztrácí velmi lacině body a hodně se propadli tabulkou. Příčina je jasná, nulový zisk z posledních 5 zápasů v řadě. Lev prohrál naposledy z Minskem 1:2, kdy měli hráči výborně rozehraté utkání ale opět neudrželi. Lev dneska potřebuje nutně bodovat za 3 body jestli chtějí hrát play-off a myslím že se to od trenéru rozhodně očekává. Na ledě ruských ocelárů se Pražané radevali z výhry 3:2 po samostatných nájezdech. V základní části má celek Pražanů už jen šest zápasů na to, aby se mezi vyvolené vrátili a bojovali v play-off o pohár mistrů ligy KHL. Dnešní bitva s Čerepovcem je přitom předposlední, kterou Lev Praha sehraje v domácím prostředí.
Pražané padli doma se Slovanem (3:4), poté neuspěli na tripu, když postupně podlehli Omsku (0:4), Astaně (1:5) a Chanty-Mansijsku (2:4). Šňůru porážek Lev nepřetrhl ani v Holešovicích proti Minsku (1:2).
Svatyni Severstalu střeží reprezentační brankář Vitalij Košečkin s úspěšností 92,5 %. což jsou velmi dobrá procenta brankářů v KHL patří mezi špičku.
S nezdary Pražanů ostře kontrastuje pohoda panující v Čerepovci. Oceláři z Vologdské oblasti v minulých sedmi zápasech bodovali, ze dvou posledních bitev vytěžili maximální zisk. Doma rozdrtili Chabarovsk 7:1 a v sobotu zvítězili v Bratislavě nad Slovanem 3:0.
Tým trenéra Andreje Nazarova táhne především první formace Jevgenij Ketov, Denis Kazionov a s patnácti trefami nejlepší střelec Severstalu Vadim Šipačov. Ocelová úderka nasbírala dohromady přes osmdesát bodů. Jednadvacátý gól v sezoně vyhlíží nejpilnější kanonýr Lva Jakub Klepiš.

Dnešní výsledek si teda nehodlám tipovat a raději zvolím střelce domácího týmu Lva a to Jakuba Klepiše....

Obrázek

Jakub Klepiš
Narozen: 5.6.1984
Výška: 186 cm
Váha: 91 kg
Hůl: pravá
Příchod: 05/2012
Poslední klub: Dynamo Moskva
Draft: 2002 (na 16. místě týmem Ottawa Senators)

Aktuální statistiky
Sezóna Záp G A B Stř +/− TMin Prům. čas
základní část 12/13 45 20 18 38 157 -3 24 18:27
příprava 12/13 8 3 3 6 0 0 4 -

Hlavní tip: Jakub Klepiš dá gól @ 2,63 Obrázek
%%- Rád jsem se podělil o můj tip na toto utkání a věřme že Lev Praha zabere a vyhrajou za 3 body a střelec Klepiš. %%-
<<

Kapr

Příspěvek pon 28. led 2013 19:36:03

Re: Lev Praha-Čerepovec

Hm mám ho taky na lupenech ,ale nenastoupil bohužel.
Vsad jen tolik kolik si můžeš dovolit vyhrát ,aby ses stoho nezbláznil !!!! ObrázekMartin Straka Obrázek
<<

FUNSTORM

Příspěvek pon 28. led 2013 19:55:41

Kapr píše:Hm mám ho taky na lupenech ,ale nenastoupil bohužel.

pravda bohůžel ale vůbec nevím proč, na offic. stránkách Lev Praha psali že dneska nastoupí, myslím že možna přestoupí někam jinam ten Lev je total zabitý nebudou hrát play off a to je pro špičkový hráče zklamaní pro příští sezonu to už asi hrát nebudou KHL bude jen Slovan.
<<

Kapr

Příspěvek pon 28. led 2013 19:59:07

Ted jsem nekde vycetl ze snad má zlomenej palec na noze, :ymdevil: nevim sakra
Vsad jen tolik kolik si můžeš dovolit vyhrát ,aby ses stoho nezbláznil !!!! ObrázekMartin Straka Obrázek

Zpět na Hokej