Turecká TFF 1. League

<<

Z4ch4r!

Příspěvek sob 26. led 2013 4:58:24

Turecká TFF 1. League

Karsiyaka SK - Sanliurfaspor

Stadion: Alsancak Stadyum
26.01.2013 ve 13:00

Karsiyaka SK
Aktuálně, desátý tým tabulky s 25 body, jež zatím marně čeká na svou další výhru v lize. Naposledy domácí vyhráli 10.11.2012 od té doby sbírají prohry a remízy. Střelecká koncovka z posledních zápasů nebyla ale vůbec špatná, nicméně s železnou pravidelností inkasují. V posledních zápasech více gólů zatím dostávali, než dali. Musím, ale upozornit že v posledních zápasech neměli zrovna lehké protivníky a naposledy prohrály s aktuálním lídrem tabulky nejtěsnějším možným výsledkem 1:0 venku. Ve kterém byl potrestán záložník Agca C. červenou kartou a v dnešním zápase ho tak určitě neuvidíme. Právě tento záložník zatím v jediném vzájemném zápase obou dnešních protagonistů vstřelil branku a Karsiyaka tak na půdě Sanliurfaspor vyhrála 0:1.

Předpokládané sestavy: Necati Yılmaz, Erdi Öner, A. Gungör, Caner Bulut, Tayfun Cora, Emre Toraman, Ahmet Burak Solakel, Taha Yalçıner, Mustafa Sevgi, E. Banahene, Onur Türk .

Absence: Agca C. pro řervenou kartu.

Sanliurfaspor
Aktuálně dvanáctý celek tabulky s 23 body. Hosty hodně trápí střelecké zakončení, které je znatelné hlavně z posledních kol. Kdy končí v zápasech se skóre 1:1 nebo 0:0. Venku, hrají především ze zajištěné obrany a nikam se rozhodně nehrnou. Jejich bilance právě z venkovních zápasů je vítečná.2x vyhráli a 6x urvaly na hřišti soupeřů bod a pouze jedinkrát prohrály. V posledních zápasech taktéž potkávaly celky z horní poloviny tabulky a nutno říci že si vedli skvěle. Ve svém předposledním zápase dokázali porazit aktuálně druhý tým tabulky a to na svém hřišti 1:0. Obrana Sanliurfasporu tak dokázala v tomto zápase vymazat druhého nejčastěji skórujícího střelce ligy Gerard Gohou (12gólů) . Ten první Emrah Bozkurt (13gólů)na tento zápas nebyl ani v nominaci.
V posledním zápase opět doma pak remizovali s Adanaspor(5) 0:0.

Předpokládané sestavy: A. Ozturk, Özgür Özkaya, Yiğitcan Erdoğan, İzzet Kaya, Sercan Özçelik, Kağan Timurcin Konuk, Tonia Tisdell, Mehmet Ayaz, Abdülhamit Yıldız, Alfred Sankoh, G. Gulec

Absence: Neznámé

Sečteno a podtrženo:
Když se podíváme na poslední zápasy obou týmů a na aktuální tabulku zjistíme, že forma bude hodně podobná. Dokonce i bůkmejkři mi v tomto dávají za pravdu, protože zápas nemá zcela jasného favorita. Pro mě jsou mírným favoritem domácí. Ale to jen proto, že mají výhodu domácího stadionu. Nečeká je, ale žádný lehký soupeř. Protože ten ve venkovních zápasech vsází právě na svou defenzívu a předpokládám, že do tohoto zápasu nastoupí s jediným hrotem v poli. Domácí naopak s dvěma útočníky a jedním z nich určitě bude E. Banahene „Bohužel tady mě hodně mrzí, že jsem nenašel nominaci právě na tento zápas a tak mohu jen hádat to, co jsem vypozoroval z již odehraných utkání“. Nicméně, právě taktika a strategie trenérů tento zápas hodně ovlivní. A bude právě hodně záležet na zvoleném herním systému a celkovém pojetí hry obou celků. A jde o hodně, protože domácí jsou sice desátí, ale mají jen horší skóre než devátý a osmý celek tabulky. Bodově jsou na tom, ale úplně stejně a ztrácí jen bod na sedmého v tabulce. A další bodík pak na šestou pozici. V dnešním zápase rozhodně budou chtít uspět. Jenže narazí právě na již několikrát mnou zmíněnou defenzívu hostí. Kteří mají úplně stejnou motivaci, protože tyto dva dělí jen dva bodíky. A nutno podotknout že i hosté by si případnou výhrou nad dnešním soupeřem mohli polepšit. Rozhodně to poslední co by chtěli je ztratit body právě v tomto zápase s tímto soupeřem. Z tohoto plyne má sázka na remízu v kurzu @3,30. Předpokádané skóre pak 0:0 nebo 1:1 . Samozřejmě možná je i těsná výhra jedno z celků.

Sestavy u obou celků berte s rezervou!

Hlavní tip: remíza v kurzu @3,30 na Obrázek
<<

bojller

Příspěvek sob 26. led 2013 15:57:06

Re: Turecká TFF 1. League

super ;)
Prodavam tipy,kdo ma zajem,piste na vyhodprachyoknem@gmail.com
<<

Z4ch4r!

Příspěvek sob 26. led 2013 16:04:06

Hlavní tip: KO .... gól padl v 81 minutě a vstřelil ho právě E. Banahene. Hosté pak tlačili, ale při jejich střelecké formě byla hodně malá pravděpodobnost, že na obdržený gól dokážou ještě zareagovat. Tato snaha vyůstila pouze v červenou kartu pro domácí v samotném závěru utkání. Domácí tak zaslouženě vyhráli 1:0. Můj tiket na remízu tohle nepotěšilo. Má strategii na přesný výsledek byla, ale bezchybná.
<<

bojller

Příspěvek sob 26. led 2013 16:09:05

Z4ch4r! píše:Hlavní tip: KO .... gól padl v 81 minutě a vstřelil ho právě E. Banahene. Hosté pak tlačili, ale při jejich střelecké formě byla hodně malá pravděpodobnost, že na obdržený gól dokážou ještě zareagovat. Tato snaha vyůstila pouze v červenou kartu pro domácí v samotném závěru utkání. Domácí tak zaslouženě vyhráli 1:0. Můj tiket na remízu tohle nepotěšilo. Má strategii na přesný výsledek byla, ale bezchybná.

mmt, ja videl 2:2 remku, proto pisu super ...

s timhle matchem jsem si to spletl http://www.livesport.cz/zapas/AFBLnMTt/#prehled-zapasu
Prodavam tipy,kdo ma zajem,piste na vyhodprachyoknem@gmail.com
<<

Z4ch4r!

Příspěvek sob 26. led 2013 16:12:31

bojller píše:
Z4ch4r! píše:Hlavní tip: KO .... gól padl v 81 minutě a vstřelil ho právě E. Banahene. Hosté pak tlačili, ale při jejich střelecké formě byla hodně malá pravděpodobnost, že na obdržený gól dokážou ještě zareagovat. Tato snaha vyůstila pouze v červenou kartu pro domácí v samotném závěru utkání. Domácí tak zaslouženě vyhráli 1:0. Můj tiket na remízu tohle nepotěšilo. Má strategii na přesný výsledek byla, ale bezchybná.

mmt, ja videl 2:2 remku, proto pisu super ...

s timhle matchem jsem si to spletl http://www.livesport.cz/zapas/AFBLnMTt/#prehled-zapasu

To jsi se podíval hodně špatně. Navíc si tu analýzu ani nečet !!! Remíza 2:2 v tomto zápase? To určitě ne.

Zpět na Fotbal