Dánsko - Francie

<<

Legi36

Příspěvek čtv 10. úno 2011 9:02:05

Dánsko - Francie

Obrázek Dánsko - Francie Obrázek

1 @ 1.80
Hokej: Energi Danmark Challenge
Datum: 10.02.2011 19:30 CET

Dánsko dneska vstoupí do turnaje Energi Danmark Challenge. V tomto turnaji chtějí uspět, když jsou pořadatelé. Dánové povolali to nejlepší co měli k dispozici. Francouzi zde mají klasicky výběr ze své francouzské ligy s dvěma hráči z Finska. Ve francouzkém týmu chybí hodně hráčů, kteří jezdí na tyto akce a tak je tady hodně obměněný celek, chybí i například Sacha Treille hrající v česku. Naposledy se celky potkali před třemi lety, kdy Dánsko vyhrálo 4:0. věřím, že Dánsko začne na svém turnaji vítězně.
<<

Pepaskipy

Příspěvek čtv 10. úno 2011 11:18:27

Re: Dánsko - Francie

mám v tom nějak zmatek, nehledě na to že tuto analýzu čtu na třetích web.stránkách skoro stejnou , mám za to že dnes Dáni s Francií hrají přátelák, zítr vstoupí do turnaje s Ruskem, a v sobotu hrají teprve na turnaji s Francií, alespom jsem to takto našel vypsáno na Tipsportu, má někdo přesnější info ?, jak to tedy je ?
<<

Pepaskipy

Příspěvek čtv 10. úno 2011 11:26:21

Re: Dánsko - Francie

Pepaskipy píše:mám v tom nějak zmatek, nehledě na to že tuto analýzu čtu na třetích web.stránkách skoro stejnou , mám za to že dnes Dáni s Francií hrají přátelák, zítr vstoupí do turnaje s Ruskem, a v sobotu hrají teprve na turnaji s Francií, alespom jsem to takto našel vypsáno na Tipsportu, má někdo přesnější info ?, jak to tedy je ?

navíc - naposledy se nepotkali před třemi lety , ale loni vyhrálo Dánsko 2-0 a předloni prohrálo v prodloužení. Jinak bych samo věřil dánům, ale pokud je to přátelák před turnajem aby se nesehrávali, nešetřili a pod.

Zpět na Hokej