NHL - strelci 16.3.

02:00 CET
Alex Tanguay #40
Dvaatricetilete leve kridlo nastupuje v utoku elitni prvni formace Flames. Spolu s nim tvori prvni utok centr Matt Stajan a Jarome Iginla. Na lede travi Tanguay priblizne 20 minut za zapas, nastupuje i v prvni presilovkove formaci.
Tuto sezonu ma na konte 46 bodu za 11 golu a 35 asistenci. V poslednich peti zapasech si pripsal 7 bodu za 1 gol a 6 asistenci.
@ 4,80

__________________________________________________________________________________________________________

00:30 CET
Steven Stamkos #91
Mlady dvaadvacetilety centr proziva neskutecnou formu, v poslednim zapase vstrelil 49. a 50. gol v teto sezone.
Nastupuje v prvni formaci na pozici centra, na kridlech ma Martina St. Louise a Teddyho Purcella. Vede samozrejme i prvni presilovkovou formaci Blesku. Na lede travi prumerne +- 23 minut za zapas.
Tuto sezonu nasbiral uz 84 bodu za 50 golu a 34 asistenci. V poslednich peti zapasech ma na konte 6 bodu (5+1).
@ 2,10

__________________________________________________________________________________________________________

00:00 CET
Chris Stewart #25
Ctyriadvacetilety utocnik Blues hraje v prvni formaci spolu s T.J. Oshiem a Davidem Backesem.
V teto sezone zatim zustava za ocekavanimi - na konte ma pouze 27 bodu za 15 golu a 12 asistenci. Na lede travi prumerne 16 minut.
Za poslednich pet zapasu nasbiral 2 body za gol a asistenci.
@ 4,40

00:00 CET
Zach Parise #9
Sedmadvacetilete leve kridlo nastupuje v prvni formaci s novackem Adamem Henriquem a veteranem Ilyou Kovalchukem.
Je take clenem prvni presilovkove formace sveho tymu. Na lede stravi za jeden zapas priblizne 21 minut.
V teto sezone ma na konte uz 62 bodu za 28 branek a 34 asistenci. V poslednich peti zapase bodoval celkem petkrat - jednou sam sit rozvlnil a ctyrikrat tomu pomohl.
@ 2,70

Hodne stesti pri vyberu dnesnich strelcu.