škoda liverpool

<<

hubliho

Příspěvek sob 03. bře 2012 17:57:22

škoda liverpool

<<

Neuminho

Příspěvek sob 03. bře 2012 18:01:40

Re: škoda liverpool

Njn a to byl Liverpool v tom zápase uplně jasně lepší avšak Arsenal tam má ve předu hold top strikera RvP a tam prostě jak se dostane do vápna tak skoruje Arsenal měl snad 2 šance v celym zápase a dal dva goly Liverpool jich měl si myslím nejmene 7 a nedal nic jedinej gol byl vlastnak Koscielnyho a to Lpool třeba hned na začátku neproměnil ani pencku. Jáosobně mel plichtu, takže ma to mrzelo ještě viac gol nekdy v 92. minutě nebo kedy.

Ten Biathlon si dal pěkně to pravidelně sleduješ alebo jsi dal len tak ? Na tento sport sa velmi dobře kouká, alespon mě osobně Biathlon dost baví akorát vetšinu zavodu prošvihnu a ddozvim se podobně jako tedka, že už je dojeto a mužu čekat na další víkend kde to pros*** zase, nekdy som videl, že sa dokonce jelo i behem týdne.
!! Obrázek !! * Mesut Özil; Obrázek, Obrázek, Obrázek

http://www.youtube.com/watch?v=PyEO9fCjaDA!!!!!!!

Sabine Lisicki ♥
<<

hubliho

Příspěvek sob 03. bře 2012 18:13:07

biatlon dávam takřka pravidelně..... ale podle mě je to (nejlelepší) sport na vsazení i když pravidlo číslo 1 je nikdy nevsazet na rusáky a atd. Pravidlo č.2 Vždycky se muže stát cokoliv....(bohužel) ale svensen jede. Pravidlo č.3 Vsazím pro radost ne pro peníze To vše k biatlonu. Biatlon je něco jako F1.....jenom o gumách to není :-bd
<<

Neuminho

Příspěvek sob 03. bře 2012 18:51:15

Nejlepší je prostě sázet na to na co pravidelně koukáš a baví tě to no a pak dopředu mužeš odhadnout jak by to tak mohlo dopadnout okrem te hazene klobouk dolů si dal celkom s přehledem, ten Biathlon skvele kurzy, já by som bol fakt len rád ked budeš davat sve tikety ked budeš mít čas, stačí to dát sem alespon před posledním zápasem na tiketu at se alespon dačo dá podat ještě. Tipy od lidí co tomu doopravdy rozumí len vítám. Já fandim v ženskem Biathloně Neunerový, ale ta má už myslím teraz ukončit karieru i ked je relativně maladá ale už udajne nema co dokazat lebo vyhrála všetko čo se dalo a chybí jí motivace, alespon to som slyšel na Eurosportu, u chlapu fandím Fourcadům a samozřejmě Šlesingrovy a aj legendárnému Ole Einar Bjoerndalenovi. :-bd
!! Obrázek !! * Mesut Özil; Obrázek, Obrázek, Obrázek

http://www.youtube.com/watch?v=PyEO9fCjaDA!!!!!!!

Sabine Lisicki ♥
<<

hubliho

Příspěvek ned 04. bře 2012 11:04:34

Ole Einar Bjoerndalen :-bd ale už na něho nevsazím

Zpět na Vaše tikety