Catania - AC Milán

Dnes ve 20:45 začne utkání mezi sestupem ohroženou Catanií a vedoucím AC Milán.
Domácí celek má náskok 3 body od prvního sestupového místa,jedno z negativ tohoto týmu,AC musí řešit především velmi početnou marodku,což je negativní pro hosty.
Catanii povede již druhý zápas nový trenér Diego Simeone.První zápas na hřišti Parmy jeho tým prohrál 0:2,dnes bude před domácím publikem a nečeká na něj lehký soupeř.
AC má v týmu momentálně více zraněných než hrajících,přesto tým naplno boduje i když někdy se štěstím a v posledních minutách...,do týmu však přišli Urby Emanuelson z Ajaxu a Mark van Bommel z Bayernu Mnichov.
"Moje situace v Bayernu se v poslední době změnila. Chci se dívat dopředu a hrát v Itálii dobře. Jsem samozřejmě potěšen, že tu jsem, Milán je fantastický klub a já se té šance nemohl vzdát. Chci pomoci Milánu vyhrávat, a pokud jde o moji pozici, budu hrát tam, kde mě trenér bude potřebovat," nechala se slyšet nová nizozemská akvizice Mark Van Bommel.
Catanii budou chybět Biagianti, Potenza, Llama a Izco.Na straně AC pak Boateng, Zambrotta, Inzaghi, Amelia, Pirlo, Jankulovski, Nesta, Gattuso, Seedorf, Flamini, Strasser a konečně poslední Abate.

Andujar – Alvarez, Silvestre, Spolli, Capuano – Sciacca, Ledesma, Ricchiuti - Gomez, Mascara, Maxi Lopez

Abbiati – Oddo, Thiago Silva, Yepes, Antonini - Van Bommel, Ambrosini, Emanuelson – Robinho - Pato, Ibrahimovič
Poslední zápasy :
Juventus FC - Catania 2:0 - Coppa Italia
Catania - Chievo Verona 1:1
Parma FC - Calcio Catania 2:0
AC Milán - AS Bari 3:0 - Coppa Italia
AC Milán - AC Cesena 2:0
UC Sampdoria - AC Milán 1:2 - Coppa Italia
Snad ani nemusím popisovat statistiky,kdo a jak na tom je.Favorti je dle mého jasný,přesto by se hosté měli připravit na dost možné trápení,jak jsem již napsal,AC většinou rozhoduje v závěru utkání a mnohdy s velkým štěstím...,navíc fakt že vedou v tabulce pouze o 4 body před Neapolí je musí hnát za 3 body.

- 2 / 1,73