Vaše tipy
Fotbal Hokej Tenis Baseball Americký fotbal Basketbal Házená Volejbal Další sporty Užitečné odkazy Moneybookers
Klubovna
Volný pokec Představte se Vaše tikety Rady, návody Tipy TipFóra Strategie sázení Sázky na jistotu Kalkulačka Nová česká sázkovka BETANO |
|
VÍKEND - hraju
• Stránka 1 z 1
Re: VÍKEND - hraju
Horší zápasy sis vybrat nemoh..ale hodně štěstí
![]() Re: VÍKEND - hraju
A proč prosímtě?
Docela pojeb to Turecko koukam, tak držim palce alespon druhá skupinka
gl
![]() ![]() Re: VÍKEND - hraju
@Neuminho: JJ, pojeb to je každopádně... Mersin druhá nej obrana v lize a navíc jim chybí nejlepší střelec... no stává se... Skupiny jsem dal jenom sem, jako inspiraci, já mám všechny zápasy hrané solo.. Akorát Pinnacle nemá tu dvojitou šanci tak tam mám -0.25hcp.
@kerm1: No já tomu rakousku věřim, mě tahle liga docela chodí a hlavně se mi tady líbí kurs... Ried je hodně silnej v téhle sezoně a navíc Sturm je venku katastrofální... Taky má Sturm hodně absencí, což je důležitý viz. ZDE Re: VÍKEND - hraju
Proč?..protože je vikend...a ty si vybíraš uplně takovy pojebský špily....ale tvoje věc a jak řikam gl..
Re: VÍKEND - hraju![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Re: VÍKEND - hraju
Jj ..ses borec.
KONČÍM DEBATU!
Karbuk - Mersin teda těsný over
![]() ![]() Re: VÍKEND - hraju
Njn dneska hráli bez brankářů
Kámo under alebo over sa rozhodne nevyplaca davat zvlast v tureckej lige tam proste nikdy nevies ale to uz je aj tak jedno a zrovna som pred par hodinami kukal na tento tiket a akurat som si spomenul na ten zapas s underom a mal som zly citak ze to nevyjde ale celkovo si tam dal dost tazke zapasy na tipovanie musis uznat.......
Já tady nic uznávat nebudu, prostě jsou to zápasy, o kterých víš asi jenom tabulku, nic víc. Věřim těm zápasům a mam ej podané, tak nevim, o co ti jde... Nedávam jsem mrdky, o kterých nic nevim
.. Jinak už taky na to seru a nebudu psát analýzy ani nic, max na chatu, protože když to vyjde, tak nic a když ne, tak jen výsměch ![]() Tak vy by ste volili asi co? Mersin druhá nej obrana v lize a chybí jim nejlepší střelec? Over 7.5g? Asi jo ![]() ![]() Re: VÍKEND - hraju
-0.25 znamená, že pokud domácí vyhrají o kolik chtějí, je tip OK Pokud bude remíza, půlka vkladu se ti vrací a půlka prohráva pokud vyhrají hoste, prohráváš vklad
• Stránka 1 z 1