Derry City - Galway United

<<

Feedjo96

Příspěvek ned 16. říj 2011 7:36:13

- IRSKO: Premier League 18:00

- Jednoznačný zápas, jednoznačná jednička, pokud nebude, tak nic, ale můžete si ji zahrát za 1.05, ale to už je podle mě lepší vybrat si barcelonu, takže zde zkusím pro Vás najít nějaké tipy, kterým dost věřím, no, tedy spíš se mi líbí kursy, takže pokud budete hrát, tak good luck.

- Hráči Derry City mohou být tak trochu zklamaní, ale také velice raodstní, moc to k sobě nejde, ale pokusím se vám vysvětlit situaci. Derry doposud bojovalo o titul (ještě bojuje, ale šance jsou více než minimální). Momentálně největším favoritem na zisk titulu je Shamrock a já si myslím, že s mu to povede, protože má náskok a má vše ve svých rukou a v bojích o titul je nejzkušenější z celé ligy. A Shamrock navýšil náskok právě tím, že minulé kolo porazil Derry City doma 1:0. Ale jak si můžete všimnout v tabulce pod tímto textem, tak Derry má zápas k dobru a šance stále ještě je.

- Derry ale bude především chtít uhájit postupové pozice do kvalifikace Evropské ligy (2. a 3. místo), což se jim myslím povede, ale stále to není jisté. Mohou jim v tom zabránit týmy, které jsem dal o červeného rámečku v tabulce, proto Derry musí stále bojovat a má k tomu velmi jednouchého soupeře - Galway - sestupující tým, který je úplně někde jinde kvalitově, než všechny týmy ostatní.

Obrázek

- Situace na marodce také hraje do karet domácímu celku. Derry bude postrádat pouze zraněného Gareth McGlynn a otazník pak visí nad Eddie McCallion a Owen Morriso.
- Galway bude postrádat zraněné Johnny Keane, Victor Collins, Eric Holland, Jin Gu Kim, Laurence Gaughan a suspendovaného Jin Gu Kim.

- Z tohoto všeho mi pak vychází, že to bude jednoznačná přestřelka pro Derry City a Galway si odveze pěkných pár golů. Vybral jsem zde zajímavou sázeku, já hraji sázku na ahcp (-2.5 -3), protože Pinnacle nevypsalo pro mě zajímavější příležitost sázku na ahcp -3. Dal jsem proto dvojnásobný vklad.

- Jediné, co by tohle mohlo překazit, je nervozita hráčů Derry City a vstřelení gólu až dlouho, popř. nějaký zhaluzený rychlý gól od Galway.

1) Derry City (-3) vs Galway United @ 1.93 Obrázek
<<

Feedjo96

Příspěvek ned 16. říj 2011 18:51:02

Re: Derry City - Galway United

4:0 - TIP OK :)

Zpět na Fotbal