Dnesní střelci - 23.9. 2011
Střelci jsou jako ženská buď dá nebo nedá

Sázení ze mě udělalo žebráka takže teď jezdím v autě bez střechy piju starý vína a jím plesnivý sýr
Vaše tipy
Fotbal Hokej Tenis Baseball Americký fotbal Basketbal Házená Volejbal Další sporty Užitečné odkazy Moneybookers
Klubovna
Volný pokec Představte se Vaše tikety Rady, návody Tipy TipFóra Strategie sázení Sázky na jistotu Kalkulačka Nová česká sázkovka BETANO |
|
Dnesní střelci - 23.9. 2011
• Stránka 1 z 1
Dnesní střelci - 23.9. 2011Střelci jsou jako ženská buď dá nebo nedá ![]() ![]() Sázení ze mě udělalo žebráka takže teď jezdím v autě bez střechy piju starý vína a jím plesnivý sýr Re: Dnesní střelci - 23.9. 2011
Jestli tomu věříš tak silně že jsi to dal za 20cku tak ti gratuluji takový balík se dneska jen tak nevydělá
![]() Re: Dnesní střelci - 23.9. 2011
Jardis vždycky dává za málo - na tom není nic špatného - vychází mu to ale pěkně
Viz třeba minule tady: viewtopic.php?f=30&t=5256 Re: Dnesní střelci - 23.9. 2011
Na tomto fóre nejsi najlepší ked vsadíš za milión, ale keď ti vychádzajú tip = úspešnosť. Ked ukážeš aspoň to čo jardis, tak možeš nečo k nemu napísať
![]() Re: Dnesní střelci - 23.9. 2011
Re: Dnesní střelci - 23.9. 2011
PINDA keby si aspoň niekedy podal strelcov tak by si vedel,že nieje ľahké ich chytiť a preto dáva jardis malý vklad(Ja osobne ich hrám,tiež za maličký vklad). Avšak ako píše adiavy jardis má prehľad a dôležité su tipy a úspešnosť
Re: Dnesní střelci - 23.9. 2011![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Re: Dnesní střelci - 23.9. 2011
To byl poslední tiket který jsem jsem dal .A pane Pinda dávám za kolik dávám pokud se ti to nelíbí tak to je tvůj problém .
![]() ![]() Sázení ze mě udělalo žebráka takže teď jezdím v autě bez střechy piju starý vína a jím plesnivý sýr Re: Dnesní střelci - 23.9. 2011
stačí ked budeš dávat len tipy ![]()
• Stránka 1 z 1