NHL: Boston - Vancouver / 6. zápas

<<

adiavy

Příspěvek sob 11. čer 2011 11:46:44

NHL: Boston - Vancouver / 6. zápas

Zápas sa odohraje 14. 06. 2011 o 02:05 v TD Garden.

Obrázek
5:2

1. a 2. zápas tu:
http://tipforum.cz/viewtopic.php?f=7&t=3640
3. zápas tu:
http://tipforum.cz/viewtopic.php?f=7&t=3646
4. zápas tu:
http://tipforum.cz/viewtopic.php?f=7&t=3669

5. zápas:
Hokejisti Vancouveru vyhrali tretíkrát na svojom ľade a tak im chýba už "iba" krôčik k vysnívanému Stanley Cupu. Slovo iba bude veľmi ťažké prekonať, kedže sa hraje v Bostone. V zápase padol jeden jediný gól, keď až v tretej tretine v piatej minúte od modrej vystrelil Bieksa, od mantinelu sa odrazil puk k čakajúcemu Lapierrovi, ktorý poslal Kosatky do vedenia. Keď v minulom zápase dosiahol čisté konto, teraz to bol jeho náprotivec Luongo, ktorý dostal v treťom zápase 8 gólov.
V zápase kraľovali gólmani obidvoch tímov. Luongo v posledných dvoch zápasoch dostal 12 gólov, ale dokázal sa cez to preniesť a v tomto zápase chytal zase ako ten starý dobrý Luongo.
Medvedi boli v prevej tretine vďaka výrazne strelecky aktívnejší. V piatej minúte mal veľké šťastie Luongo, no zároveň nešťastie strelec z Bostonu Chris Kelly, ktorý trefil žrď. Vo veľkej šanci sa ocitol aj domáci strelec Mason Raymond, ale Thomas ho vychytal. Thomas podržal svoj tím aj v 15. minúte pri strele Malhotru. Na druhej strane mal 1OO % možnosť Patric Bergeron no výborný Luongo ju zlikvidoval.
Boston bol lepším tímom aj v druhej tretine. Domáci boli aktívnejším tímom ako v úvodnej časti zápasu a najväčšiu šancu Canucks mal pri hre päť na päť Glass v ideálne pozícií však nespracoval puk a potom sa už Thomas nedal prekvapiť.
V záverečnej časti zápasu, trefil presne v 45. Lapeirre po odraze od zadného mantinelu. "Pokúšal som sa bránku trafiť, veď som nebol od nej ďaleko. Nebol som však v dobrom uhle. Tak som to strieľal na mantinel a dúfal, že sa to dobre odrazí," skonštatoval Bieksa. "Mali sme šťastie. Bol to dobrý odraz. Bola to pre nás výzva. Správny zásah v správnej chvíli," sprostredkoval svoje prvé pocity po stretnutí strelec rozhodujúceho gólu. Ďalšie šance už ani jeden tím nedokázal využiť. "Obaja brankári boli extrémne dobrí, predviedli skvelé zákroky," povedal pre FOX News kapitán Bostonu Zdeno Chára a pokračoval: "Musíme hrať lepšie, vyvíjať väčší tlak pred súperovým bránkoviskom a robiť v dôležitých momentoch rozumnejšie rozhodnutia. Mali sme dostatok šancí, najmä v úvode, ale nedokázali sme ich využiť."
V stretnutí bol aktívnejší Boston, Luongo však dokázal vykryť ich 31 pokusov. "Nie každý zápas vám vyjde podľa predstáv. Ostatné dva neboli z mojej strany najlepšie, teraz som sa chcel riadne pripraviť. Nestalo sa prvýkrát, že by som po zbabranom výkone podal v ďalšom súboji oveľa lepší. Moje kvality nemusím nikomu dokazovať. Všetci sme sa dnes zlepšili, teraz potrebujeme ešte jedno víťazstvo," uviedol Luongo, ktorý sa na zápas skoncentroval prechádzkou popri oceáne. Na ušiach mal slúchadlá, počúval hudbu a nevnímal ľudí okolo. "Sústredil som sa na prechádzku a asi to zopakujem aj v Bostone, hoci neviem, či tam majú promenádu," doplnil Luongo.
Kritickým momentom Medveďov je hra v presilovkách. Doma našli hráči Bruins správny rytmus pre početné výhody, vonku však v tejto činnosti nedokážu profitovať.
Vancouver bude mať v pondelok v Bostone prvý mečbal. Hráči Bruins však chcú hrať aj siedmy zápas. "Nemôžeme brať ďalší súboj tak, že je náš posledný v sezóne. Musíme sa z prehry otriasť a zabrať nanovo. Nemôžeme ísť ľahkou cestou. Sedemzápasové série už poznáme, teraz chceme vybojovať ďalšiu," povedal na pozápasovej tlačovej besede podľa NHLmedia tréner Bostonu Claude Julien.

Luongo chytá za Kosatky od sezóny 2006/2007.
Obrázek

6. zápas:
Boston bude chcieť poslať sériu do Vancouveru. Obidva tímy majú veľkú motiváciu. Ako sme mohli vyčítať po 5. zápase z úst hráčov a trénera jasne znie, že doma spravia aj nemožné. Bostonu sa doma proti Kosatkám veľmi darí. Hovorí o tom skóre 12:1. K tomu naozaj netreba nič dodávať. Myslím si, že tento zápas už nebude až taký jednoznačný ako prvé dva v Bostone, aj keď na druhú stranu si zase myslím, že Boston má lepší tím ako Vancouver. Keď budú Medvedi využívať ako doteraz na domácom ľade presilovky, tak by im víťazstvo nemalo ujsť. Thomas sa bude musieť nabudiť, tak ako Luongo v 5. zápase, ku skvelému výkonu, ktorý podal aj v poslednom zápase.
Medvedi na domácom ľade dokážu zdolať Kostaky. Bude ich do toho určite hnať 18 630 divákov, čo je kapacita Rogers Areny a väčšinová časť bude určite z Bostonu.

Tipy:
- výhra domácich / 2,15
- výhra domácich v 2. tretine / 2,55
- Krejčí dá gól / 2,7
Naposledy upravil adiavy dne úte 14. čer 2011 6:02:55, celkově upraveno 1
<<

BuXo

Příspěvek sob 11. čer 2011 21:59:06

Re: NHL: Boston - Vancouver / 6. zápas

očakávam že v tomto zápase padne viac gólov ako v predchádzajúcom a tak by som skúsil aj 4,5+ z kurzom 1,63 v niké, ale budem hrať toho strelca Krejčího, prípadne výhru Bostonu, inak pekná analýza :-bd
<<

adiavy

Příspěvek sob 11. čer 2011 22:08:41

Diky. GL %%-
<<

adiavy

Příspěvek pon 13. čer 2011 6:11:55

Dúfam chlapi, že konečne mi po niekoľkých nepodarkoch vyjde tento. GL všetkým tipujúcim %%-
<<

stistko1

Příspěvek pon 13. čer 2011 7:18:04

taky se priklanim k bostonu GL %%-
<<

adiavy

Příspěvek pon 13. čer 2011 7:43:24

no dúfam, že to vyjde
<<

adiavy