Argentinos Juniors - Estudiantes La Plata

<<

Rafa

Příspěvek pon 06. čer 2011 17:08:23

Obrázek Utkání Argentinské Primera Divison(Clasura)

Obrázek- Obrázek

Utkání se hraje z 6.6.2011 na 7.6.2011 od 00.10 hod.

Uvod:

Domáci Argentinos se po 16 odehraných kolech nachází na 7. pozici se ziskem 25 bodů za 6 výher,7 remíz a 3 prohry,to vše při skore 14:10
Na domácí půdě má tento tým bilanci 2 výhry,4 plichty a 2 porážky při skore 5:6
_________________________________________________________________________________________________________
Hostujíci Estudiantes je pro mě zatím dost velký překvapením,že se trápí takhle dole,a podle mě už pro Estudiantes nastává ta chvíle,kdy by se tomuto týmu to štěstíčko mohlo přiklonit na kopačky.
Estudiantes po 16 zapasech se nachází na 12 pozici se ziskem 22 bodů za 6 výher,4 plichty a 6 proher to vše při skore 17:17.
Na venkovních hřištích tento klub získal 14. bodů za 4 výhry,2 plichty a 1 prohru to vše při skore 10:4

K dnešnímu klání:

Argentinos Juniors:

Tento tým pod vedením trenera Pedra Troglia je tuto sezonu pro mě zatím celkem překvapením,ale musím uznat,že v tomto klubu panuje vyborná nálada a hl komunikace trenera s vedením je více než kladná.
Argentinos ,rozhodně tuto sezonu muže skončit v první 5ce,tým na to má a momentálně jim jde štěstí u kopaček a zaroven i zranění hráčů jde velkou trasou okolo.
Tým je kombinován mládím a zkušenostma.
Tento tým je presingově jedním z nejvic nepřijemných týmu v Argentinské lize a proto se proti taktice,kterou preferuje Troglio,vysoký nátlak utočníku na obránce a podporování záložníku,hraje velice špatně.
Za zmínku určitě stojí hráči jako jsou Salcedo,Herandéz,Marcier či Esudero.

Estudiantes La Plata:

Estudiantes je pro mě zatím zklamáním,ale věřím,že se tento zkušený tým oklepe a s Velezem bude bojovat o titul.
Tým Eduarda Berizza je ve velkém tlaku momentálně jak ze strany vedení ta kze strany náročných fanoušků.
Estudiantes hraje pohledný kombinační a utočný fotbal.
V týmu jsou tací hráči jako třeba; Juan Sebastian Veron,Hernán Lopéz,G.Fernandéz,Sanchéz,Ré,Mercado...takže kdybych měl volit dle jmen,tak Estudiantes je jasná volba.!

Verdikt:

Zde zvolit favorita nejde,ano dle jména klubu,zkušensotí a sílou kádru.by to bl oEstudiantes,ale jen na jména se nehraje.!
No zde si myslím,že to bude vyrovnané utkání,ale pro diváky pohledné a na šance vyrovanné utkání.
Dovolil bych si zde odhadovat,že utkání skončí remízou 1:1,ale tyhle sázky jsou nesmyslné a dost často prodelačné.Takže si zde zvolím jinou sázku.

Sázka:

Argentinos Juniors - Estudiantes La Plata = Oba vstřelí gol ( @ 1,7 )

ESTADIO DIEGO ARMANDO MARADONA
* kapacita pro 25,000 diváků
Obrázek

Good Luck jest-li se někdo sveze,každý názor beru . díky %%-
<<

Rafa

Příspěvek úte 07. čer 2011 16:55:26

Re: Argentinos Juniors - Estudiantes La Plata

Tip KO = 0:0

Ano remizu jsem čekal,ale nečekal jsem teda 0:0,takže kd ose svezl,tak se omlouvám...

Každopádně šanci v utkání moc nebylo,ale když už byla,tak byla vic než tutová.Škoda no

Zpět na Fotbal