Braga - Benfica

<<

radimbr

Příspěvek stř 04. kvě 2011 21:44:06

Braga - Benfica

Zápas semifinále Evropské ligy mezi Braga - Benfica se odehraje 05.05.2011 - 21:05 na stadionu Estádio Municipal de Braga.

Obrázek

O zápase
Jde o zápas semifinále Evropské ligy-vítěz postupuje do finále EL v Dublinu. V tomto semifinále se potkávají dva týmy z nejvyšší Portugalské ligy. Benfica je v Portugalské lize na 2. příčce a Braga okupuje příčku 3, rozdíl mezi nimi je však 14. bodů. Braga by v případě výhry 1:0 postupovala, v tomto případě by totiž rozhodoval vstřelený gol na venkovním hřišti.
První zápas skončil 2:1 pro Benficu, která hrála na domácím hřišti. Pokud jde o tip 1x2 tak sázkové kanceláře věří spíše Benfice na který nejvyšší kurz vypsala sázková kancelář Obrázek 2.66
na Bragu najdeme nejvyšší kurz u Sportbet 2.88 a na remízu 3.44 znovu u Obrázek

Jak se vyvíjel první zápas?
Zápas se hrál na stadionu Estádio da Luz v Lisabonu. Benfica tedy vyhrála 2:1, goly vstřelili za Benficu Jardel a Oscar Cardozo a za Bragu se trefil Vandinho. Benfica vyslala směrem na bránu Arthura Moraese 11 střel z toho 6krát trefila Benfica bránu. Braga vystřelila celkem 8krát a z toho 4krát na bránu.

Benfica hned po začátku utkání byla aktivnějším týmem, několikrát v první půli zahrozila, ale gól dát nedokázala. Krátce po začátku druhé půle se domácí hráči dočkali zaslouženého vedení, když Cardozo hlavičkoval do tyče a dorážející Jardel už s trefením prázdné branky neměl problém. Benfica se ale z vedení 1:0 neradovala dlouho, o tři minuty později hostující Vandinho zakončoval pohotově hlavou a srovnal stav utkání na 1:1. S góly se v druhém poločase roztrhl pytel, domácí se z vyrovnání rychle oklepali a v šedesáté minutě poslal svoje mužstvo krásnou ranou z přímého kopu do vedení 2:1 Oscar Cardozo. Benfica tlačila, ale větší brankový rozdíl si do odvety nedokázala vypracovat, což by je mohlo v konečném součtu velice mrzet. Pro Bragu rozhodně nic ztraceného není, protože se jí podařilo vstřelit velmi důležitý gól na hřišti soupeře. Domácí sice hosty z Bragy přestříleli, spokojit se ale musejí pouze s jednobrankovým náskokem.

Jak se dostali do semifinále?
Benfica postupně ve vyřazovací části vyřadila Stuttgart, PSG a PSV.
Braga musela na své cestě do semifinále vyřadit Lech, Liverpool a D.Kyjev.

Obrázek
Fábio Coentrão

Závěr a můj tip: V tomto zápase jde o hodně, mírnou výhodu má Benfica v jednobrankovém náskoku, který ovšem mohl být i vyšší. Braga má na své straně domácí hřiště a vstřelený gól na půdě soupeře. Já věřím, že postoupí Benfica. Tento tip nabízí Obrázek v kurzu 1.30.
<<

Bimbo

Příspěvek stř 04. kvě 2011 21:47:48

Re: Braga - Benfica

Velmi nízkej kurz podle toho jak to bude vyrovnanej a nevyzpytatelnej zápas.... Nevím... nejspíš tenhle zápas vynechám...! Ale pokud mám tipnout.. tak bych také tipoval Benficu ;)
Analýzy: 2 OK - 2 KO

Obrázek Obrázek Obrázek Obrázek
<<

bananajoe

Příspěvek čtv 05. kvě 2011 22:09:50

Hlúpa sprostá Braga. Nič iné, len betonári, nezaslúžia si postup. Nemal som z tohto zápasu na tikete nič, ale tak dosť ma to serie, že je Benfica out, tešil som sa na finále Porto-Benfica :/
MIGHTY REDS
Obrázek Obrázek
<<

PePe6

Příspěvek čtv 05. kvě 2011 22:14:24

tak jako promin s bragou sem počital vysledek 2:1 na benefice byl pro ně kličoví myslim že pokuď by Benefica nedostala branku tak si zaslouži postup za 1.30 ale takhle sem věřil na 1x nebo čistou jedna . Již dávno jsem to apeloval že braga letos jede hodně dobře a dokonce porazila i velek týmu v portugalsku jako porto venku !!! Hodně sympatický tým pro mě a držel jsem mu palce a věřil . V dnešnim světě je rozhodujici taktika a v LM a EL je nejduežitějši zase obrana nedostat doma branku a to se Benefice nepodařilo a Braze ano taktika vyhrava grt Braga a snad uděla překvápko !!! :)
Fandím Obrázek, Obrázek

Moje prácička :) http://www.tenisak2.cz/ + black list
POuze a jedině TE-NI-S a FOTBAL

Zpět na Fotbal