Kroměříž - Brno

Kroměříž překvapivě vyhrála na hřišti Brna 2:1 a 20.04.2011 od 17:00 bude hostit na svém hřišti v odvetném utkání právě Brno.
Kurzy:2.90 1.58 3.40 1.30 2.10
Kroměříž je ve třetí lize na 5.místě s 28b,z 10 posledních zápasů vyhrála 5x,3x remizovala a 2x prohrála jedna prohra byla paradoxně s Brnem B.Brno jak všichni výte je na tom v poslední době hodně mizerně a v Gambinus lize je čeká boj o záchranu a ta je pro Brno prioritní.Brno se ale nehodlá vzdát šance na uspěch v Ondrášovka cupu."Pohárový zápas je pro nás také nesmírně důležitý. Rádi bychom si v něm vylepšili herní projev a pokud možno i psychickou pohodu. Očekávám, že mužstvo nastoupí s maximálním nasazením a snahou co nejdřív vymazat náskok Kroměříže. Chci vyhrát každý zápas, ať už hrajeme proti Spartě Praha, nebo třeba proti Dolním Kounicím," tvrdí před odvetou přesvědčivě trenér René Wagner.Po prohraném utkání s Libercem nový trenér Brna zvažuje jestli v poháru využije všechny klíčové hráče, nebo naopak dá šanci fotbalistům ze širšího kádru, aby si řekli o místo v sestavě. "Už jsem to vyřešil. O sestavě mám jasno až na jeden post, ale nerad bych byl konkrétní. Kroměříž už má dvě výhody v tom, že má náskok z prvího zápasu a v odvetě hraje doma. Nechtěl bych jí dávat ještě třetí tím, že prozradím sestavu," nechce ani naznačit případné změny v sestavě.
Jestli chce Brno pomýšlet na postup tak musí vstřelit dvě branky."Určitě to nebude jednoduchý zápas, ale je pro mě nepředstavitelné, že bychom se měli bát Kroměříže," nechce se smířit s vyřazením od třetiligového týmu kouč Brna.Podle mě Brno zápas s třetiligovou Korměříží zvládne.Tipnul bych si na výsledek 0:1. %%-

TIP : 1.gól dá Brno 1.7
, 1.poločas remíza 2.05 , vítěz utkání Brno 2.1