Newcastle United - Manchester United

<<

mahrrr

Příspěvek pon 18. dub 2011 13:54:16

Newcastle United - Manchester United

Obrázek Newcastle United - Manchester United Obrázek

Utkání mezi Newcastlem a Manchesterem Utd. se odehraje 19.4.2011 ve 20:45 na St. James Park.

Obrázek
St. James Park

10. Newcastle United letos nebojuje už o nic a dá se říci že má již po sezóně.
Ve 32 ligových zápasech tým dokázal vstřelit 48 branek a obrdřel jich 47,ovšem v polovině sezóny se tým zbavil Carrolla který zamířil do Liverpoolu a navíc se Newcastleu v posledních zápasech příliš nedaří.

Manchester United byl o víkendu vyřazen v boji o finálový zápas a tedy i pohár FA cup,přesto tým bojuje v Lize Mistrů o finálový duel a zároveň v domácí Premier League o ligový titul ve kterém má náskok 6 bodů na 2. Arsenal.

Obrázek Newcastle United doma :
- 16 zápasů,5-6-5,skóre 36:23

Obrázek Manchester United venku :
- 16 zápasů,5-8-3,skóre 28:23

Poslední zápasy :

05.03.2011 Premier League 29. kolo Newcastle - Everton FC 1:2
19.03.2011 Premier League 30. kolo Stoke City - Newcastle 4:0
02.04.2011 Premier League 31. kolo Newcastle - Wolverham. 4:1
10.04.2011 Premier League 32. kolo Aston Villa - Newcastle 1:0

06.04.2011 Liga mistrů ČF 1.z Chelsea FC - Man. Utd 0:1
09.04.2011 Premier League 32. kolo Man. Utd - Fulham FC 2:0
12.04.2011 Liga mistrů ČF 2.z Man. Utd - Chelsea FC 2:1
16.04.2011 FA Cup SF Man. City - Man. Utd 1:0

Obrázek Newcastle United - pravděpodobná sestava :
Harper - Simpson,Coloccini,S.Taylor,Enrique - Gutierrez,Barton,Tiote,Guthrie - Nolan -Lovenkrands

Obrázek Manchester United - pravděpodobná sestava :

Van der Sar - Rafael,Ferdinand,Vidic,Evra - Valencia,Carrick,Giggs,Nani - Rooney,Hernandez

Newcastle z posledních 4 zápasů 3 prohrál,Manchester navíc nemůže zaváhat neboť by Arsenal mohl žít dále v bližší šanci na zisk titulu a proto volím 2...

Obrázek Fortuna :
- 2 / 1,73
Naposledy upravil mahrrr dne úte 19. dub 2011 8:12:48, celkově upraveno 1
Nejoblíbenější týmy : Obrázek , Obrázek , Obrázek
Nejoblíbenější sázkovky : Obrázek , Obrázek , Obrázek
<<

Rafa

Příspěvek pon 18. dub 2011 14:07:50

Re: Newcastle United - Manchester United

Asi by měl Man. Utd ale nepřejumu a chci aby prohrál :)
Každopádně si myslím,že by zde mohlo padnout malo branek,takže bych volil klidně i -2,5golu.....
<<

PePe6

Příspěvek pon 18. dub 2011 14:17:20

Nevěřim že by MU mohl mit štěstí celou sezonu pokuď ano budu nesnášet MU eště více taky mu nepřeju a myslim že jde o jistou prestyž Newcastlu ikdyž se o " nic " nehraje tohle je ANGLIE a ne česko nebo tak hraje se kažý dápas na plno a myslim že Newcastle bude chtit uhrat pěkny vysledek . Sam čekam že MU už konečně začne ztrácet jejich kadr prostě neni tak nabušeny jako kdysy ale je to všechno vydřene mno ... vyděl bych to na 02 nebo 10 prostě remíza a málo branek jak říkal rafa taky souhlas . Newcastl je doma docela silny jako každy ze slabších .,... A co se týče Arsenalu ten bude možna rád jak skonči 3 myslim že tradyčně posledni kola bude ztrácet a nakonec z hezkého boje o titul vypadne a bude hrát o 2/3 místo mno jako každý rok :(
Fandím Obrázek, Obrázek

Moje prácička :) http://www.tenisak2.cz/ + black list
POuze a jedině TE-NI-S a FOTBAL
<<

mahrrr

Příspěvek pon 18. dub 2011 14:33:52

Já souhlasím...,je jasné že v Anglii každý dře na 110% i když mu o nic nejde,ale přece jen myslím že Man. Utd. toto utkání vyhraje protože i Arsenal nakonec může ještě překvapit... ;)
S minimem gólů také souhlasim takže uvidíme... ;)
<<

PePe6

Příspěvek pon 18. dub 2011 16:27:46

proto je anglie tak hezká liga ;-) ... normalně bych ti držel palce :D ale chápeš :D určitě proč ti je nedržím dnes D::D:D: ja věřim že CFC překvapí všechny :_D
Fandím Obrázek, Obrázek

<<

Skalda

Příspěvek pon 18. dub 2011 17:58:35

Ahoj chci se zeptat jestli je správná volba vsadit si na výhru MU. Četl jsem, že si myslíte, že padne málo golů s tím souhlasím, ale i přesto si myslím, že by měl MU vyhrát, aby si udržel bodový náskok nad Arsenalem. Už celý měsíc mi nevyšel ani jeden ticket, tak tedka bych se chtěl zeptat na vaše názory, protože mé volby mi nevycházejí. Díky
<<

PePe6

Příspěvek pon 18. dub 2011 18:08:18

Tak teď to bude těžší a těžší sázet blíží se závěr sezony a každy celek bude chtiti urvat body buď na zachranu nebo na titul, za prve MU je v pozici kdy musí vyhrávat jak venku nebo doma neboď ma 2 pronasledovatele každy ztracený zápas by je mohl stat titul ;-) . Osobně myslim že by si MU měl poradit i z NU neboď kdo chce titul musi porážet všechny .Zase NU hraje doma stabilně a neprohráva a to jak ze silnými tak slabšími . 1:1 doma s Boltnem 4:4 doma s arsenalem doma s totenham 1:1 doma s west hamem dokonce 5:0 a 3:1 doam s liverpolem výsledky domácich zápasu mluvi za vše :-) je fakt že NU nejde o nic 39 bodu maji náskok přesně 6 bodu nad sestupem kdyby ziskali bod teď tak myslim že jsou definitivně zachraněni - jinak řečeno hodně těžký zápas ale být fans MU tak tomu jasně že vyhraje MU takhle to vidim na nevypočitatelný zápas
Fandím Obrázek, Obrázek

<<

PePe6

Příspěvek pon 18. dub 2011 18:38:05

Buď 1:1 nebo 1:3 pro MU ;-)
Fandím Obrázek, Obrázek

<<

Skalda

Příspěvek pon 18. dub 2011 18:47:23

Díky ! :)
<<

Feedjo96

Příspěvek pon 18. dub 2011 18:52:40

1:2 :)
<<

mahrrr

Příspěvek úte 19. dub 2011 8:13:23

Doplněné sestavy...
<<

Vladoxxx

Příspěvek úte 19. dub 2011 11:21:35

Zdar.
NU - MU 0:4 :ympeace:
Obrázek Obrázek Obrázek
<<

Blaine

Příspěvek úte 19. dub 2011 11:28:58

Dal sem neprohru NU protože ji citim a jentak z prdele sem ji zkusil mám takovej pocit,že ManU. tady ztratí.. :)
Obrázek Obrázek Obrázek Obrázek

Obrázek Obrázek
<<

mahrrr

Příspěvek úte 19. dub 2011 11:30:29

Vladoxxx píše:Zdar.
NU - MU 0:4 :ympeace:

Bylo by to hezký a mě osobně by se to hooodně líbilo,ale vidím to tak na 0:2 a góly Hrášek s Rooneym.
<<

k0udy

Příspěvek úte 19. dub 2011 13:37:07

Rooney je tedka odpočaty a bude nahecovany, podle mě da minimalně 2 goly, 0:3
<<

Feedjo96

Příspěvek úte 19. dub 2011 14:32:56

Já doufám v over
<<

MaTeJ47

Příspěvek úte 19. dub 2011 15:37:51

Ja hrám,že oba tímy skorujú ;)
<<

mahrrr

Příspěvek úte 19. dub 2011 19:50:34

Tak a začínáme...:)
<<

Bimbo

Příspěvek úte 19. dub 2011 21:48:32

To co dnes předvedl Manchester katastrofa...!!!! Když už se tedy někdy náhodou k něčemu dostali tak buď stříleli ze 30 metrů a nebo to Chicharito zazdil... škoda, že nemohl hrát Dimitar... V PL se Chicharito absolutně nechytá!!... Trapný výkon Manchesteru... souhlasíte? Jinak fandím Manchesteru od jakživa a dnes mě hodně zklamal!!
Analýzy: 2 OK - 2 KO

<<

Blaine

Příspěvek úte 19. dub 2011 21:54:26

Obrázek
:)) :))

Dneska sem to tušil ale odvahu to dát za víc sem neměl no... ;)

Obrázek Obrázek
<<

Bimbo

Příspěvek úte 19. dub 2011 22:08:16

Dneska sem to tušil ale odvahu to dát za víc sem neměl no...

%%-
Gratuluju :-)... já jsem dopadl podstatně hůř :-(....

<<

PePe6

Příspěvek úte 19. dub 2011 22:44:18

taky tušil ale hodně těžký zápas mohl na obě strany - mimochodem k tomu slávnemu Chcharitovi je mezi top 10 nej přestupu - ale upřimně on neni nic extra tipicky američan hračička atd. goly co dal vesměs do prázne a to kolikrat z haluzi že malem přestřelil kasi viz. LM a jeden záběr jak ho to vypleskalo o hubu a dopadlo to do kasy myslim si že na takových hráčich by MU neměl stavět a měl by mit tipické hráče stejně jako tento klub s anglie ( irsko walls atd ) něco jako gigs - ( somozřejmě ten je jedinečný ) a abspolutně nechápu tah proč Petko ( Berbatov ) sedi na ukor Roonyho ten letos největší tráged da jednu branku v LM pak nějake lize a stejně hraje !!! Berbatova jich dal přes 21 a je nej střelcem a on sedi !!! aby se roztřílel Roony ??? to je pěkna blbost doufam že dimitar odejde někam jinam kde si ho budou vážit protože ač Fergusna uznávam za tu dobu co udělal pro celý MU občasne tahy jsou hloupe a staveněni některých svých oveček je tim důkazem ! a to fandim chelsea !!! :D
Fandím Obrázek, Obrázek

<<

mahrrr

Příspěvek stř 20. dub 2011 7:16:53

MKrcmar23 píše:To co dnes předvedl Manchester katastrofa...!!!! Když už se tedy někdy náhodou k něčemu dostali tak buď stříleli ze 30 metrů a nebo to Chicharito zazdil... škoda, že nemohl hrát Dimitar... V PL se Chicharito absolutně nechytá!!... Trapný výkon Manchesteru... souhlasíte? Jinak fandím Manchesteru od jakživa a dnes mě hodně zklamal!!

Hrášek že se nechytá?...sleduješ vůbec ty fotbaly?Hrášek je poslední dobou nejlepším útočníkem v United a to i přes hromadu vstřelených branek Berbatova.
Berbatov nepodává každej zápas 100% výkon a hlavně se v jaždým netrefí,Hráškovi nevyšel 1 zápas,ale pořád lepší 1 bod než žádnej bod... [-x
<<

Bimbo

Příspěvek stř 20. dub 2011 8:05:45

Hrášek že se nechytá?...sleduješ vůbec ty fotbaly?Hrášek je poslední dobou nejlepším útočníkem v United a to i přes hromadu vstřelených branek Berbatova.
Berbatov nepodává každej zápas 100% výkon a hlavně se v jaždým netrefí,Hráškovi nevyšel 1 zápas,ale pořád lepší 1 bod než žádnej bod...

Sleduju fotbal co mi čas dovolí, ale když koukám na góly Hráška... tak je to většinou do prázdné nebo ťukačka v jasné šanci... chápu je to i o výběru místa, ale co jsem ho teď poslední dobou viděl tak mi nepřijde, že by byl tak excelentní a nějak táhnul Manchester... to jen můj názor! Pokud jsme u toho... na hřišti byl nejhorší Anderson o tom žádná.... Nebo proč si myslíš, že Hrášek je tak dobrej? Teď to neber zle jen se chci o tom pobavit ;)

<<

mahrrr

Příspěvek stř 20. dub 2011 8:12:36

MKrcmar23 píše:
Berbatov nepodává každej zápas 100% výkon a hlavně se v jaždým netrefí,Hráškovi nevyšel 1 zápas,ale pořád lepší 1 bod než žádnej bod...

Sleduju fotbal co mi čas dovolí, ale když koukám na góly Hráška... tak je to většinou do prázdné nebo ťukačka v jasné šanci... chápu je to i o výběru místa, ale co jsem ho teď poslední dobou viděl tak mi nepřijde, že by byl tak excelentní a nějak táhnul Manchester... to jen můj názor! Pokud jsme u toho... na hřišti byl nejhorší Anderson o tom žádná.... Nebo proč si myslíš, že Hrášek je tak dobrej? Teď to neber zle jen se chci o tom pobavit ;)

Přesně jak si řekl,góly dává z doťukávání,ale člověk se neptá jak dal gól,ale kolik tým vyhrál...,stejně jako Lafata doťukává,tak Hrášek taky,ale pořád se chytnul líp než sem čekal,bojuje,atakuje obránce,snaží se něco vymyslet...,ještě je mladej,ale dle mého lepší než Berbatov,ten tam nemá co dělat... :(
<<

Jay

Příspěvek stř 20. dub 2011 8:20:20

mahrrr:

"Hrášek je poslední dobou nejlepším útočníkem v United a to i přes hromadu vstřelených branek Berbatova."

",ještě je mladej,ale dle mého lepší než Berbatov,ten tam nemá co dělat... :("

hlavně že si rozumíš :) by mě teda potom zajímalo, kdo by dával tu hromadu vstřelených branek, když tam nemá co dělat. Za tuhle logiku bych nakopal do zadku i trenéra v našem okrese
Obrázek
Obrázek
Obrázek
Obrázek
Obrázek
<<

mahrrr

Příspěvek stř 20. dub 2011 8:36:47

Jay píše:mahrrr:

"Hrášek je poslední dobou nejlepším útočníkem v United a to i přes hromadu vstřelených branek Berbatova."

",ještě je mladej,ale dle mého lepší než Berbatov,ten tam nemá co dělat... :("

hlavně že si rozumíš :) by mě teda potom zajímalo, kdo by dával tu hromadu vstřelených branek, když tam nemá co dělat. Za tuhle logiku bych nakopal do zadku i trenéra v našem okrese

Vždyť je to pravda,co se ti na těch tvrzeních nezdá logické?
Berba dal X gólů,ale co v každým zápase předvádí?...nic...,mimochodem kdyby nedal těch 5 gólů v jednom utkání tak je na tom gólově hodně podobně jako Hrášek...
<<

Bimbo

Příspěvek stř 20. dub 2011 12:30:25

Rozhodně si myslím, že by měl Alex přes léto něco vymyslet a přetáhnout nějakého pořádného šutéra!!!

<<

Rafa

Příspěvek stř 20. dub 2011 14:15:18

Ja bych řekl,že Ferguson to má dobře poskladané,akorát bych v zakladu nechal Berbatova než Chacharita,chacharito má spousta talentu,ale Berbatov je stejne typ utočníky jako Ruud van Nisterlooy,kterému to tam klapalo,hraje hlavně ve vápně kde si umí najit svuj prostor a z dalky nezaknočuje,k tomu je to vyborný hlavičkář,od kterého se nečekají žádné mega sprinty,ale i tak bojuje.!!Rooney je zas nejlšpí utočníkem momentálně v Anglii a jde na něho velký tlak od té doby co odešl C.Ronaldo,tak všichni spolehají,že on ho nahradí,takže to nemusí psych. unášet a musí si to srovnat trochu v hlavě.Každopádně Rooney je v Man Utd. nejlepším hráčem(utok) jelikož on je celkeve ve všem kompletní,je nejen rychlej,technickej ale má střelu z dalky a dobrý výběr mista na zakončení.K tomu je to doga,behá sem tam,dře a vrací se tam kam se ostatní utočníci viz. Berbatov,Nisterlooy nevraci pokud nejde o standartní situaci.Dle me by v zakladu mel být jak Rooney tak Berbatov a popř. v poločase je na doplnit Chacharito jako podhroták.! základ Rooney - Chacharito se mi zda blbost.!!! a kdyžtak NEJSEM fanouškem MAN. UTD.....je to jen muj názor.

Zpět na Fotbal