Pereira: Bagnis - Falla

7.4. 19:30
Pereira challenger - Antuka

(Bagnis Facundo)
Velice hezký kurz se urodil i na antukovém challengeru v Kolumbijské Perreiře, kde se utká domácí hráč Falla a jeho Argentinský kolega s výbornou formou Bagnis. Bagnis se po úspěšném tažení minulý týden poprvé v kariéře dostal do TOP200 a myslím, že pokud v těchto výkonec bude pokračovat tak se tam udrží dlouho a myslím, že půjde ještě výše. Bagnis totiž konečně minulý týden ukázal svůj antukářský potenciál a místo pokusů kvalifikovat se do hlavní soutěže ATP vyhrál challenger v Kolumbijském Barranquille, kde cestou porazil Lorenziho, Cipollu či právě dnešního soupeře Fallu. Bagnis na turnaji převáděl vynikající hru, kterou si snad přivezl i sem když v 1. kole smetl Feldera. Jehou soupeř Falla, který se mi mimochodem jako hráč vůbec nelíbí a přijde mi, že do Evropy si jezdí pouze pro peníze za startovné, jelikož zde nepředvádí dobé výkony jako právě v Americe, ale zpět k jeho formě. Vůbec se mu nedaří, krom Delray Beach kam se přes kvalifikace dostal až do ČF. Jinak jsou jeho výsledky hrozné a většinou končí v 2. kole. Např. i výkony v Davis Cupu bylo hrozné. Nevím proč je favorit Falla když od Bagnise dostal minulý týden a navíc když Bagnis narozdíl od něho má vynikající formu. Já si za pěkný kurz zahraji Argentince.
TIP
Bagnis - Falla 1

Analýzy od 8.10 do ???:
Analýzy:
TIP OK: 1
TIP KO: 0

Analýzy:
TIP OK: 1
TIP KO: 0