Příspěvek úte 05. dub 2011 19:50:55

Celtic-Hibernian

Obrázek Celtic -:- HibernianObrázek
06.04.2011 20:45

Celtic : 1.místo , 21-4-3 , 61:17 , 67b
Doma : 11-3-1 , 39:9
Posledních 5 zápasů :
Motherwell FC - Celtic FC 2:0
Celtic FC - Rangers FC 1:0 Skotský pohár
Celtic FC - Hamilton 2:0
Inverness - Celtic FC 1:2 Skotský pohár
Celtic FC - Rangers FC 1:2 Skotský ligový pohár

Hibernian : 9.místo , 9-6-15 , 33:47 , 33b
Venku : 4-1-10 , 16:26
Posledních 5 zápasů :
St. Mirren - Hibernian FC 0:1
Hibernian FC - Inverness 2:0
Hamilton - Hibernian FC 1:2
St. Johns. - Hibernian FC 1:1
Hibernian FC - Hearts 2:2

Celtic jak už to tak bývá bojují s Rangers o titul.Pro Celtic je to tedy důležitý zápas,Celtic to nebude mít jednouduhé protože tým Hibernian je v dobré formě.Celtic hrál poslední ligové utkání přesně před měsícem,kdy doma zdolal poslední Hamilton 2:0 a pak prohrál ve Finále Ligového poháru s Rangers.Hibernian z 10 ligových zápasů vyhrál 5x,3xprohrál a poslední dva zápasy remizoval.Hosté se budou muset obejít bez Richieho Towella,Galbraith, Kevin McCann a Graham Stack.Celticu bude ještě dva až tři týdny chybět střední obránce Daniel Majstorović, stejně jako Shaun Maloney, který má problémy s kotníkem. Do hry se však vrací švédský veterán Freddie Ljungberg.Celtic má na domácím hřišti průměr třech vstřelených branek,Hibernian mají na hřišti soupeřu průměr 3.3 vstřelených branek,vybýzí to tedy na Over ale já si myslím že Celtic bud hrát ze zajištěné obrany poněvadž je to pro ně důležité utkání a doma si nesmí dovolit ztrátu budů obzvlášt když Rangers včera vyhráli,ale jak už jsem řekl,hosté jsou v dobré formě a já si myslím že v zápase nepadne moc branek. %%- :ymapplause:

TIP : Celtic 1.25 , Padne 0-2 gólů 2.39 Obrázek