SPARTA

Sparta nebo Plzeň? Já mám jasno.
Ano Sparta zaostává o 5 bodů což je špatné, ale má dost dobrý kádr na to aby ještě ligu vyhrála, samozřejmě nezáleží pouze na ní, záleží také na Plzni. Plzeň se mi na jaře vůbec nelíbí, proti Spartě sice vyhrála, ale její výkon se mi opravdu nelíbil, a nelíbil se mi ani v jednom utkání na podzim, vydřené výhry s Hradcem, Budějovicemi, remíza na Slovácku jo jasně neuznali jim gól, ale počítá se výsledek. Se Spartou to logicky zabetonovali, když vedli to je logické, ale ani tak se mi ten výkon nepozdával, viděl jsem zhruba všechny jejich utkání a jejich výkon se mi nelíbil. Je to jen můj názor. Sparta v Plzni taky nepředvedla nic, ale remízu si zasloužila. Sparta na jaře zatím dobré výsledky, až na to strašné neproměňování šanci s Příbrami, kdy Sparta vyhrála 1:0. Oba týmy čekají ještě těžké zápasy, Sparta jede do Teplic, Mladé Boleslavi, Jablonce tam věřím, že nezaváhají maximalně jednou. Doma jí čeká těžký zápas se Slavií a Sigmou to si myslím že vyhrají oba. Plzeň má taky dost náročné zápasy. Jede do Brna kde to bude mít velice těžké, doma Jablonec a Slávia těžké zápasy, doma s Mladou Boleslaví a v Tepliciích to je taky dost těžké a nakonec poslední kolo v Olomouci, tam nevěřím že vyhrají le kdo ví co bude za takovou dobu. Těžko říct kdo má těžší los.
Sparta prostě pro titul udělá vše, to samé určitě platí pro Plzeň, přesto si myslím že Sparta má na to aby to zvládla, Plzeň už jednou ukázala jak obrovský náskok dokáže prohospodařit. Není to ta Plzeň která to byla na podzim, je to zranitelná Plzeň, já věřím že bude tak zranitelná že Sparta titul získá. GL

do 01.04 20:00
SPARTA získá titul 2.2

OK: 3
KO: 2
Moje tenisové tipy za všechny období:
OK- 78
KO- 28