AE Armani Milano - Anadolu Efes

<<

Clésio

Příspěvek stř 10. říj 2012 21:38:09

AE Armani Milano - Anadolu Efes

EA Armani Milano Obrázek - Anadolu Efes Obrázek

Evropská liga 12/13
12.10. 20:45
Milano

Obrázek

Na pátek jsem v nabídce našel velice hodnotný kurz na zápas mezi Milanem a Efesem.Milano sice obměňovalo kádr,možná k lepšímu,ale Efes byl rozhodně na přestupech daleko lepší.Přitáhl opravdu tup hráče a trenér dostal za úkol,že se musí dostat do F4.Rozhodně na to mají,uvidíme jak si spolu sednou hvězdy,ale podle mě v tom rozhodně problém nebude.Tento tým je jednoznačně silnější než minulý rok,doma bude takřka neporazitelná,no uvidíme,jak to bude vypadat venku,ale kurz je opravdu pěkný.

Nejprve začnu v Milaně.Tento tým se zbavil nepotřebných hráčů,kteří nenaplňovali svůj potenciál,proto rozloučení s nimi bylo určitě jednoduché.Tento tým mám opravdu rád,jde o jeden můj dost oblíbený tým.Ale v pátek podle mě Efesu podlehne.Tým upustili Drew Nicholas, Benjamin Eze, Ernest Bremer, Morris Finley, Rocca Mason, Ariel Filloy, Justin Dentmon.Ale na druhou stranu přišli Keith Langford (Maccabi-ISR), Richard Henrix (Maccabi-ISR), Gianluca Basile (Cantú-ITA), David Chiotti (Monferrato-ITA), Rok Stipcevic (Cimberio-ITA).Hlavně první jmenovaný je velice dobrý hráč,který táhnul Maccabi společně s Hendrixem.Gianluca Basile je už italský veterán,je to ultrazkušený hráč,ale podle mě už nemá co nabídnout jako v sezonách,kdy působil v Cantu.V Milaně už podle mě nebude za takovou hvězdu.Milano vstoupilo do nové sezony všelijak.Doma dokázalo porazit jednoznačných způsobem Casertu,ale zase dokázala prohrál v Bologni.Proto si nemyslím,že by v pátek měli být nějakým jednoznačným favoritem.Možná naopak.Kurz je podle mě takový jen díky domácí palubovce.

Turecký zástupce v nejprestižnější ligy Efes je podle mě možná v Milaně vyhrát,protože přilákal do svého týmy TOP hráče.Tým je o proti loňskému roku extrémně silný a může se dostat opravdu daleko,cíl že musí být mezi TOP 4 ledacos dokazuje.No,takže Efes přivedl 2 hráče z nejlepší ligy světa a to zámořské NBA,nutno říci,že se tam tito hráči rozhodně neztratili.Přišel Jordan Farmar,který nepodával v New Jersey Nets zrovna špatné výkony,jenže se změnou majitele přišli peníze a noví hráči a tak pro Jordana nebylo místo.Jordana Farmar už se v Evropě několikrát ukázal ve velice dobrém světle.V EL odehrál za Maccabi minulou sezonu 7 zápasů a bodový průměr 14 bodů na zápas.Potom šel do New Jersey a odehrál 39 zápasů s průměrem 10 bodů na zápas.To je dobré ne?Takže takový hráč momentálně nastupuje za Efes.Mimo Jordana je tedy v týmu ještě Semih Erden,člen turecké reprezentace a bývalí hráč Kavalírů z Clavelandu.U Kavalírů odehrál 28 zápasů a držel si průměr 4 body na zápas,což u centra není špatné.Centři jsou spíše od doskoků a možné obrany.Důležitá je u Erdena také přesnost střelby,trefil téměř každou druhou střelu.V Evropě to bylo něco jiného,v době výluku nastupoval za Besiktas a za 6 zápasů měl bilanci něco přes 9 bodů na zápas.A třetí výraznou posilou je Gordon,který minulou sezonu táhnul v El Galatasaray,v El měl průměr necelých 10 bodů na zápas.Mimo tyto hráče jsou v týmu ještě Sasha Vujačič,ten už toho v NBA odehrál taky až až.Asi 5 nebo 6 sezon,i za hvězdné Lakers.Další výrazný hráč je velezkušený Duško Savanovič,výborný režisér a střelec za 3 body.

No to by bylo takové obsáhle hodnocení obou týmů,z toho co jsem napsal je skoro jasné,jak na tom po přestupech a odchodech oba týmy jsou.Oba posilňovali,ale Efes posilnil podle mě ještě kvalitnější a rozhodně je na ně obrovské value.Pokud by byl kurz okolo 2.15,bylo by to možná OK,ale co je výš a dokonce až 2.6 je velice hodnotné.Uvidíme jak se do pátku kurzy promění,ale podle mě kurz půjde dolů.Jsou to oba týmy,kterým velice fandím.

Obrázek

TIP
Efes zvítězí,včetně prodloužení
kurz 2.65
(3/10)
Obrázek
:ymhug:
Obrázek Obrázek Obrázek Obrázek
<<

Clésio

Příspěvek stř 10. říj 2012 21:43:12

Re: AE Armani Milano - Anadolu Efes

Snad jsem nezklamal italského hřebce,že jdu proti talošům,ale kurz mi to nedovolí :D
<<

Clésio

Příspěvek pát 12. říj 2012 14:15:59

Tak takovýhle kurz už budete těžko hledat.
<<

Clésio

Příspěvek pát 12. říj 2012 21:53:58

škoda,nakonec o 5 bodů KO

Zpět na Basketbal